- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
oyyyyyyyyy bitanem ne kadar güzel görünüyo hersey fotolardan mutluluk fışkırıyo resmen maşallah
Allahım bir ömür mutlu mesut etsin inş öptüm canımcım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan teşekkürlerrrŞenizbayıldım, wallahi =) opuyorumnanaktan
canım allah mesut etsin öyle yakışmışsınız ki,resimlerinizde harika...benim 41 olan plaka dikkatimi çekti kocaelide olmuş düğün sanırım,düğün resimlerinizi kocaelide mi çektirdiniz hangi fotoğrafçı ile dış mekanda çekilenler harika...tekrar mutluluklar,41 kere maşallah :)))
ayy gelin hanım şımardı bak şimdiiii zemuszemusMaşallah Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel olmuş ki bilhassa gelin hanım,ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan
Şenizteşekkür ederimmmutluluklar dilerim..
Gördüğüm en güzel fotoğraflar diyebilirim.
O saç, makyaj, gelinlik, pozlar hepsi harika...
Allah bir ömür boyu mesut etsin.
allah mesut etsin tatlım.. hiç şaşırmadım senden beklediğim gibi mükemmel sıcacık fotolar.. güzeller güzeli bir gelin olmuşsun.. maşallah
ayy canım allah mutlu etsin çok profesyonel çekimler.
buarada eşinin çooook çocuksu bir yüzü var
benim nekadar dobra olduğumu beni tanıyan herkes bilir belki burdaki kızlarda bana katılacaktır ama neyse.
eşinle aranızda yaş farkı varmı yoksa senden büyükte yüzü çocuksu olduğundan mı öyle görünüyor??
tamamen meraktan soruyorum ama eğer seni sıktıysam cevap vermek zorunda değilsin
Mükemmel fotoğraflar kesinlikle çok güzel ileride (nasip olur da) evlenebilirsem ben de böyle fotoğraflar çektirmek isterim...
Mutluluklar dilerim.
a.s.
bayıldım fotolarına vallahi klasikleşmiş değil farklı alakasız olcak ama saç reng,in çok güzel neydi acaba:)
saç renginin ne olduğunu sabırsızlıkla bekliyorum çok hoşuma gitti:)
harikasınız ,kartpostal gibi ,çok güzelsin ,eşinde amerikalı aktörlere benziyo :) allah bir ömür ayırmasın ..
canımmmopuyorumnanaktan ayy ne kadar tatlısın yaa..
içinden gelenleri nasılda saklamadan direk yazmışsın.. :1hug:
lakin bazı insanlar içlerinden geçeni bu kadar açık dile getiremiyor bazen hasetlerinden :1hug:
koşime yakışıklıdır evet :1rolleyes: btanemdr o benim... :asigim:
hele Marmariste hep turist zannediyorlar :roflol:
Gerçekten eşini ben de yabancı sandım. Türk olması şaşırttı. Bu arada yaş faktörüne değinen arkadaşa gelince kocanın senden büyük olduğu apaçık belli naniknanik
Saç rengin gerçekten de harika...
En sevdiğim renktir, saçlarımın doğal rengi bu olsaydı kesin yaşlanıp da beyazlayınca bunalıma girerdim gidiyorlar diye kaydirigubbakcemile3
yok be annem Türkk adam :roflol::roflol:
halis mulis Türk :roflol::roflol:
üstelikde Türk Ordusu mensubu o derece türk :roflol::roflol::roflol:
Eskişehirli kocişkom. inşallah çocuklarımızda ona çeker :1rolleyes:
ayrıca yaşın büyük göstermediğini yazmışsın ya mutlu ettin beni teşekkürler.
tanımadığım birinin objektif fikri iyi geldi sağol :1hug:
woow çok modern bir havası var fotoların
ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.
ya burcucugum bu forumda gordugum en guzel gelın damat resımlerı gercekten cok hos ve cok zarıfsınız bayıldım cok orjınal duruyo Allah mutlulugunuzu daım etsın canım:)favorı cıftımsınız:)
Hım evet eskişehirlilerden sarışın tipli çok çıkıyor ben de pek çok defa böyle karşılaştım.
Önemli değil şekerim her daim fikir belirtirim ben sen yeter ki mutlu mesut ol.
kaydirigubbakcemile5
:1hug:
çok güzel fotolar mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor hep mutlu olun inş tebrikler..
Allahim yaaa supersiniz kk da gördugum en guzel resimlersizi takip ediyorummm insallah yavrucuklariniz da olur mutluluklar dilememe gerek yok zaten cok mutlu görunuyorsunuz
ben yeni geldim buraya muhteşem resimler yaaa
çok şekersinizAllah mesut etsin...
bu arada söylemeyi unutmusum gelinligin cok yakismisss super yaaa :lepi: zemuszemus
canım dinçer özdemirin telefon numrasını bana verebilir misin ama nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?