te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

fotoğraflar çok güzel. çekinirken sizinde eğlendiğiniz her halinizden belli.
önce nikah fotolarınıza baktım,ilgimi çekti sonra bir de düğün fotolarına bakayım dedi yıne ilgimi çekti sonra bir de evinize bakayım dedim :) ömür boyu mutluluklar dilerim.

bir şey daha ekliyim. sizin kardeşiniz size eşinizin kardeşide eşinize çok benziyor.
dolayısıyla onlarda güzel br çift olurlarmış ne yalan söyliyeyim :))

flood yaptığım için özür dilerim ama konuyu güncellemek için yapıyorum :)
yeni üye olduğum için öm atamıyorum
son bişey ekleyeyim, az öncede profilinizden balayı resimlerinize bakayım dedim ona da baktım.:))

tekrar mutluluklarr

Mutluluklarrr size cok tatlisiniz deminde nikah resimlerinize bakmistim

:1hug: ayy canım yaa teşekkürlerrr çok mutlu ettin beni:1hug:

evet nikah resimlerine bayılmıştım ben.. =)

dilerim hayatınız evliliğiniz ve geçirdiğiniz günler kadar renkli ve aşk dolu geçeropuyorumnanaktan

yerim ben seni yaa canım benimm :1hug:
Bende kocaelinden gelin geldim Marmarise...
ahh memleket ahhh :1rolleyes:

çoook tatlı doğal çok güzel
:kedi:teşekkürler canımm Şeniz

:roflol: canım inan onları birbirine yakıştıran öyle çokk insan oldu ki anlatamam sana :1rolleyes:
ama gel görki kayınbiraderimin zun soluklu bir ilişkisi var....a.s
Ayrıca zaten kişilik olarakta birbirlerine uymuyorlar hiç... :1no2:

ahh canım yaa bütün fotolarıma bakmışsın sıkılmadan usanmadan çok mutlu ettin beni teşekkürler kuzucum Şeniz

en son nikah fotoğraflarınızı görmüştüm ve hayran kalmıştım :))) bu sayfaya daha yeni bakıyorum ve sizi görünce bi merakla baktım resimlerinize...tek kelimeyle muhteşem harikasınız:)))) sanırsam kk nın en çılgın ve yenilikçi çifti sizsiniz:)) Allahım bi ömür boyu mutlu etsin sizi inşşşşş:))) ilerde çocuklarınızla çekilmiş fotolarınızı da görmek nasip olur inş:)

ayyyyyyyy bayılazammmmmmmmmmmmmmmmmmmm mükemmel ottesi canım benım yaaa allah mutlulunuzu daim etsin bundan oncekı resimlerinizede bakmiştım çok lignçti yine süperr süpppppperrrrrrsüpppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok süperrler yaazemuszemus

gelinliğine bayıldım yaaa... bu eski roma tarzı askıların kullanıldığı elbiselere bayılıyorum... yani evliliğe bu kadar uzak bir kişi olarak benim bile hayalimdeki tarz da bir gelinlik... :)

tabii diğer fotolar da süper... bu fotoğraflar ekleneneli nerdeyse 6 ay olmuş... inşallah o günkü mutluluğunuz ve neşeniz hep sürer...

bayıldım çok süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrdi Allah mesut etsin.

amin canım inşallah nasip olur o günlerde:Saruboceq:
bizimkiside arkası yarın gibi oldu hee nişan nikah düğün fotoları ardından evimin resimleri :roflol:

harikasın canım çok yaratıcısın fikirlerinle allah omur boyu mutlu etsin
teşekkür ederim iltifatın için :kedi:

Allah mesut etsin,cok ho$ fotolar.Zaten bayiliyorum dogada cekilmis gelin fotolarina.

evet aynen canım hem kasılmıyorda insan çekilirken :1hug:

canımmmmm çok teşekkür ederim bu coşkulu tepinee:1hug: çok mutlu ettn beni öpüyorum yanaklarındannn Şeniz

ah br bilsen nasıl hayalimde bu tarz gelinlik :1rolleyes: roma tanrıçaları gibi olmayı nasıl istiyordum bir bilsen :1rolleyes: ki nasıl vazgeçirmeye çalıştılar kilolu göstereceğini söylediler ama kimse yıldıramadı beni :lepi:varsın kilolu göstersin hayalim gerçekleşsin dedim :lepi:teşekkürler canım beğenmene çok sevindim :1hug:
Bakarken hiç sıkılmadım...Çılgınsınız yani...opuyorumnanaktan
Allah ömür boyu mutlu etsin.

bayıldım çok süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrdi Allah mesut etsin.

çok teşekkürler canımm :1hug:

mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsunnn canım linkini göndermişinnnnopuyorumnanaktan

çılgınsın ne denir sana

ayy bir de bebiş gelsin tam olsun yuvanız

offf resımler harıkaa.bıan ewlenesım geldı o kadar yakısmıssınız kıı.
ınsanı ewlılıge ozendırıosunuz.cok orjınall.dugunumde ben de o resımlerden ıstıorum yaa
super superrrrrrrr.o fotocuyu nasıl bulabılırızz

Mutluluklar.Mükemmellll gerçekten

çokk teşekkürler canımmm :1hug:

mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsunnn canım linkini göndermişinnnnopuyorumnanaktan

çılgınsın ne denir sana

ayy bir de bebiş gelsin tam olsun yuvanız

amin canım teşekkür ederim :1hug:
inşallah hayırlı zamanda bebişimizde olursa onun fotosunu koyarım elbetteee:1hug:

ama bir de şu vilmayı nerden aldığını yazsan dahada iyi olacak tabi bayıldım onlara yaaa

internetten aldım kuzucum a.s

şidddetle evliliği tavsiye ediyorum herkese:roflol:
çok keyifli vallahi :roflol::roflol::roflol:
çok teşekkür ediyorum tatlı sözlerin için...
canım googlede arat çıkıyor Dinçer Özdemir yerimseniben

harika bir gelinlik
harika pozlarr
özellikle köpişleri öpüştürdüğünüz poza bittim :dance:
veee tabiki süper bir gelin arabası süsü :sm_cool:
mutluluklar dilerim
çok pozitif bir çift olmuşsunuz
maşallahhhh

gerçekten çok yakışmışsınız çok beğendim resimeri okadar uyumlu ve tatlı .çıkmışsınızki ömür boyu mutluluklar, tatlı bebişler dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…