- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
Mutluluklarrr size cok tatlisiniz deminde nikah resimlerinize bakmistim
evet nikah resimlerine bayılmıştım ben.. =)
dilerim hayatınız evliliğiniz ve geçirdiğiniz günler kadar renkli ve aşk dolu geçeropuyorumnanaktan
:kedi:teşekkürler canımm Şenizçoook tatlı doğal çok güzel
fotoğraflar çok güzel. çekinirken sizinde eğlendiğiniz her halinizden belli.
önce nikah fotolarınıza baktım,ilgimi çekti sonra bir de düğün fotolarına bakayım dedi yıne ilgimi çekti sonra bir de evinize bakayım dedim :) ömür boyu mutluluklar dilerim.
bir şey daha ekliyim. sizin kardeşiniz size eşinizin kardeşide eşinize çok benziyor.
dolayısıyla onlarda güzel br çift olurlarmış ne yalan söyliyeyim :))
flood yaptığım için özür dilerim ama konuyu güncellemek için yapıyorum :)
yeni üye olduğum için öm atamıyorum
son bişey ekleyeyim, az öncede profilinizden balayı resimlerinize bakayım dedim ona da baktım.:))
tekrar mutluluklarr
en son nikah fotoğraflarınızı görmüştüm ve hayran kalmıştım :))) bu sayfaya daha yeni bakıyorum ve sizi görünce bi merakla baktım resimlerinize...tek kelimeyle muhteşem harikasınız:)))) sanırsam kk nın en çılgın ve yenilikçi çifti sizsiniz:)) Allahım bi ömür boyu mutlu etsin sizi inşşşşş:))) ilerde çocuklarınızla çekilmiş fotolarınızı da görmek nasip olur inş:)
teşekkür ederim iltifatın için :kedi:harikasın canım çok yaratıcısın fikirlerinle allah omur boyu mutlu etsin
Allah mesut etsin,cok ho$ fotolar.Zaten bayiliyorum dogada cekilmis gelin fotolarina.
ayyyyyyyy bayılazammmmmmmmmmmmmmmmmmmm mükemmel ottesi canım benım yaaa allah mutlulunuzu daim etsin bundan oncekı resimlerinizede bakmiştım çok lignçti yine süperr süpppppperrrrrrsüpppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok süperrler yaazemuszemus
gelinliğine bayıldım yaaa... bu eski roma tarzı askıların kullanıldığı elbiselere bayılıyorum... yani evliliğe bu kadar uzak bir kişi olarak benim bile hayalimdeki tarz da bir gelinlik... :)
tabii diğer fotolar da süper... bu fotoğraflar ekleneneli nerdeyse 6 ay olmuş... inşallah o günkü mutluluğunuz ve neşeniz hep sürer...
Bakarken hiç sıkılmadım...Çılgınsınız yani...opuyorumnanaktan
Allah ömür boyu mutlu etsin.
bayıldım çok süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrdi Allah mesut etsin.
Mutluluklar.Mükemmellll gerçekten
mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsunnn canım linkini göndermişinnnnopuyorumnanaktan
çılgınsın ne denir sana
ayy bir de bebiş gelsin tam olsun yuvanız
ama bir de şu vilmayı nerden aldığını yazsan dahada iyi olacak tabi bayıldım onlara yaaa
offf resımler harıkaa.bıan ewlenesım geldı o kadar yakısmıssınız kıı.
ınsanı ewlılıge ozendırıosunuz.cok orjınall.dugunumde ben de o resımlerden ıstıorum yaa
super superrrrrrrr.o fotocuyu nasıl bulabılırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?