• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

resimler bi harikaaaaaaaaaaaa
ya bende fotocunun tlf istiyorum burcuuuuu:((((((((((((

fotoğrafların çok güzel çok doğal
doğayla iç içe olması bu durumu gördüğüm en güzel düğün fotoları yapıyor
bi de hani kardeşlerinizle çekildiğiniz fotoğrafları ben önce biri nişan biri düğün fotosu diye düşünmüştüm ki alt yazıyı okuyunca şok oldum ikiniz de kardeşlerinizle ikiz gibisiniz ya

Çok teşekkür ederim şekercim,,çok makbule geçti,kocaelide oturuyoruz biz mekan için artık yardımcı olabilirsin inşallah :)))senin kadar güzel olabilcek miyim orası şüpheli...allah mutluluğunuzu bozmasın canım....çok güzelsiniz...

canikommmmmmmmmm çok tatalı ve şirin olmuşsun..canım arkadaşım Allah hep mutlu etsin canım seni....mutluluktan galiba, biraz toplamış gördüm seni...yüzüne kan gelmiş kuzucum....resimler zati süper...kocişin çok tatlı sen tatlısın.önemli olan birbirinizi her zaman sevmeniz Allah ayırmasın nazarlardan korusun.nice mutlu yıllara inşallah burcucum.gelin arabana bayıldım çok şeker olmuş.canım seni ve eşini çokkkkkkkkkk tebrike diyorum kocaman öpüorummmmmmmmm.Allah ayırmasın bitanema.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: öpücük pozuda gözümden kaçması süper olmuş:jeyyar:

Son düzenleme:
çok güzel bi gelin olmuşsun canım ömür boyu mutluluklar dilerim:nazar:

çok teşekkür ediyorumm :1hug:

resimler bi harikaaaaaaaaaaaa
ya bende fotocunun tlf istiyorum burcuuuuu:((((((((((((

canım hemen sanada tlf. özel mesaj olarak atıcam kuzucum kusura bakma şimdi gördüm mesajınıı Şeniz

fotoğrafların çok güzel çok doğal
doğayla iç içe olması bu durumu gördüğüm en güzel düğün fotoları yapıyor
bi de hani kardeşlerinizle çekildiğiniz fotoğrafları ben önce biri nişan biri düğün fotosu diye düşünmüştüm ki alt yazıyı okuyunca şok oldum ikiniz de kardeşlerinizle ikiz gibisiniz ya

ayy canımsın yaaa:1hug: çok teşekkürlerrr
kardeşlerimizle olanda biz sandın demek kaydirigubbakcemile3
şimle kardeşini çok benzetirlerde ben ve kızkardeşimi çok benzetmezler esasen allah allahh CADIARZU
ama kardeş kardeşi andırır elbette. demek benzetme kabliyetin yüksekmiş :1hug:

Çok teşekkür ederim şekercim,,çok makbule geçti,kocaelide oturuyoruz biz mekan için artık yardımcı olabilirsin inşallah :)))senin kadar güzel olabilcek miyim orası şüpheli...allah mutluluğunuzu bozmasın canım....çok güzelsiniz...

rica ederim kuzummm Şeniz
mekan biz askeri kampda yaptık şekercim. mekan konusunda başka tavsiye edebileceğim yer gelmiyor aklıma :sm_confused:
benim kadar güzel olursun çünkü her gelin gerçek anlamda güzeldir... çünkü hepsi mutludur. gözler mutlu bakınca zaten güzel oluyor insan şekercimm :1hug:

canikommmmmmmmmm çok tatalı ve şirin olmuşsun..canım arkadaşım Allah hep mutlu etsin canım seni....mutluluktan galiba, biraz toplamış gördüm seni...yüzüne kan gelmiş kuzucum....resimler zati süper...kocişin çok tatlı sen tatlısın.önemli olan birbirinizi her zaman sevmeniz Allah ayırmasın nazarlardan korusun.nice mutlu yıllara inşallah burcucum.gelin arabana bayıldım çok şeker olmuş.canım seni ve eşini çokkkkkkkkkk tebrike diyorum kocaman öpüorummmmmmmmm.Allah ayırmasın bitanema.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: öpücük pozuda gözümden kaçması süper olmuş:jeyyar:

gözünden kaçmadı demek :roflol::roflol:
canım arkadaşım teşekkür ediyorum içten yorumlarına kocaman öpüyorum seniiii :1hug:

hemenn tlff geliyorrrrkaydirigubbakcemile4

canım dış mekanı nerde çalıştınız?

mutluluklar...

Adapazarının Doğançay köyü yerimseniben
aşkımın annesiinin köyü..
daha önce cafe crown ve kıraçın klinin çekildiği mekanlardır... a.s
ve orda bir çiftliğin için buralar...
sağlsunlar bizi dvet ettiler bizde girip mekanı değerlendirdik

canım benim olsun çok teşekkür ederim.inan fotolarından çok etkilendim yaaa ilk defa böle foto beğendimmmmmmm

canım benim olsun çok teşekkür ederim.inan fotolarından çok etkilendim yaaa ilk defa böle foto beğendimmmmmmm

canım şayet adamı ararsanda Burcuyla Serhatın fotosunu çekmişsiniz ben telinizi ondan aldım de. yardımcı olamaya çalışır. Fiyat standart olsa bile ilgi alakada kusur etmez.. :1hug:

valla canım belki yaza doğru sözlenicem hiç belli olmaz ciddi bir ilişkim var ama ben şimdiden her şeyimi planlamak istiyorum ondan sordum daha aramama var o zamana kadar sizi hatırlarmı:)

valla canım belki yaza doğru sözlenicem hiç belli olmaz ciddi bir ilişkim var ama ben şimdiden her şeyimi planlamak istiyorum ondan sordum daha aramama var o zamana kadar sizi hatırlarmı:)

hatırlar canım merak etme geçen temmuzda burcu ve serhat de kesin hatırlar a.s

ayrıca bende aynı seni gibiydim hereyi ayarlamıştım planlı ve programlı gitti bu yüzden herşey. o yüzden hiç canımız sıkılmadı hiç bir konuda a.s iyi yapıyorsun bencede... yerimseniben

gerçi benim sözüme evliliğime 1.5 belkide 2 sene var ama ben herşeyimi planlıyorum şimdiden bana kızıyolar planlıyosun ama hiç biri olmuyo diye ama ben inanmıyorum ben her şeyimi önceden planlamayı severim benim bilgisayarımı bi görse mobilya resimleri kına elbisesi resimleri davetiye resimleri perde nevresim düğün fotoları:)))))

gerçi benim sözüme evliliğime 1.5 belkide 2 sene var ama ben herşeyimi planlıyorum şimdiden bana kızıyolar planlıyosun ama hiç biri olmuyo diye ama ben inanmıyorum ben her şeyimi önceden planlamayı severim benim bilgisayarımı bi görse mobilya resimleri kına elbisesi resimleri davetiye resimleri perde nevresim düğün fotoları:)))))

ohoo aynı ben işteee sen boşver milletii banada dediler çokk.. gelin ata binmiş yaa nasip demiş falan ayy ne kadar canımı sıkıyorlardı. ama benim zaten genel anlamda bu konular hoşuma gidiyordu herhaşeyi araştırıyordum... klasörler yapmıştım pc de. mesela çeyiz dosyası. gelinlik modelleri saç modelleri her şey aklına gelecek her şeyi ekliyordum. çokda işime yaradı doğrusu. internet alışveriş sitelerini çok takip ettim. çoğu şeyimi uyguna netten aldım. aklında olsun. bence boşver milleti ama bu adamla ama değil (ki inşallah sevdiğinle olursun) illa evleneceksin araştırmanın nesi kötü ?

ay valla aynen yaa iş yerinde boş kalan zamanlarımda en büyük zevkim evle ilgili bu tarz şeyleri araştırmak ama ben küçüklüğümden beri böyleydim resmen rahatlıyorum bu tarz şeyleri araştırmaktan he he :) ark bilg bakıyo şaşırıp kalıyo herşey ayrı klasörler içinde .....mutfak eşyaları musluk çeşitlerine kadar ya burcucum:)

ay valla aynen yaa iş yerinde boş kalan zamanlarımda en büyük zevkim evle ilgili bu tarz şeyleri araştırmak ama ben küçüklüğümden beri böyleydim resmen rahatlıyorum bu tarz şeyleri araştırmaktan he he :) ark bilg bakıyo şaşırıp kalıyo herşey ayrı klasörler içinde .....mutfak eşyaları musluk çeşitlerine kadar ya burcucum:)

başak burcu musun???

Back