- Konu Sahibi Burcuxoxzge
çok güzel bi gelin olmuşsun canım ömür boyu mutluluklar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bi gelin olmuşsun canım ömür boyu mutluluklar dilerim
resimler bi harikaaaaaaaaaaaa
ya bende fotocunun tlf istiyorum burcuuuuu(((((((((((
fotoğrafların çok güzel çok doğal
doğayla iç içe olması bu durumu gördüğüm en güzel düğün fotoları yapıyor
bi de hani kardeşlerinizle çekildiğiniz fotoğrafları ben önce biri nişan biri düğün fotosu diye düşünmüştüm ki alt yazıyı okuyunca şok oldum ikiniz de kardeşlerinizle ikiz gibisiniz ya
Çok teşekkür ederim şekercim,,çok makbule geçti,kocaelide oturuyoruz biz mekan için artık yardımcı olabilirsin inşallah :)))senin kadar güzel olabilcek miyim orası şüpheli...allah mutluluğunuzu bozmasın canım....çok güzelsiniz...
canikommmmmmmmmm çok tatalı ve şirin olmuşsun..canım arkadaşım Allah hep mutlu etsin canım seni....mutluluktan galiba, biraz toplamış gördüm seni...yüzüne kan gelmiş kuzucum....resimler zati süper...kocişin çok tatlı sen tatlısın.önemli olan birbirinizi her zaman sevmeniz Allah ayırmasın nazarlardan korusun.nice mutlu yıllara inşallah burcucum.gelin arabana bayıldım çok şeker olmuş.canım seni ve eşini çokkkkkkkkkk tebrike diyorum kocaman öpüorummmmmmmmm.Allah ayırmasın bitanema.s. öpücük pozuda gözümden kaçması süper olmuş:jeyyar:
canım dış mekanı nerde çalıştınız?
mutluluklar...
canım benim olsun çok teşekkür ederim.inan fotolarından çok etkilendim yaaa ilk defa böle foto beğendimmmmmmm
valla canım belki yaza doğru sözlenicem hiç belli olmaz ciddi bir ilişkim var ama ben şimdiden her şeyimi planlamak istiyorum ondan sordum daha aramama var o zamana kadar sizi hatırlarmı:)
gerçi benim sözüme evliliğime 1.5 belkide 2 sene var ama ben herşeyimi planlıyorum şimdiden bana kızıyolar planlıyosun ama hiç biri olmuyo diye ama ben inanmıyorum ben her şeyimi önceden planlamayı severim benim bilgisayarımı bi görse mobilya resimleri kına elbisesi resimleri davetiye resimleri perde nevresim düğün fotoları:)))))
ay valla aynen yaa iş yerinde boş kalan zamanlarımda en büyük zevkim evle ilgili bu tarz şeyleri araştırmak ama ben küçüklüğümden beri böyleydim resmen rahatlıyorum bu tarz şeyleri araştırmaktan he he :) ark bilg bakıyo şaşırıp kalıyo herşey ayrı klasörler içinde .....mutfak eşyaları musluk çeşitlerine kadar ya burcucum:)
aslan burcuyum canımcım ya sen:)