- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi: teşekkürler tatlımmmmfotoğraflar çok orijinalmiş, çok güzel alkisalkisalkis mutluluklar...
çok mutlu oldum teşekkür ederimm:1hug:Allah mesut etsin, çok güzelsin , herşey süper, pozlar harika
resimler çok cici ve özellikle siyah beyaz olan harika
ççok yakışmısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..
hayatımda bu kadar orjinal fotoğraf çekimi görmedim sanırım. ne kadar doğal ve orjinal olmuş. bir ömür mutluluklar dilerim.
resimler harika muhtesem valla süper kaliteli.
Allah bir yastikta kocatsin, sira sira bebislerle insallah:)
teşekkürlerr:1hug:çok tatlısınız ya maşallah:)
bu güzel sözler ve bu güze kart için çok teşekkürlerrr:1hug:
Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...
Gelinliğine ve siyah beyaz fotoğrafınıza bayılddııımm, vücuduna uygun bir model bulduğun için de ayrıca tebrik ederim seni.
Bayıldımmmmmmmmmm bayıldımmmmm ötesi varmı yaaaa opuyorumnanaktan
Burcucum harika süper en önemlisi de kusursuz görünüyorsunnnnn, nasılda belli gözlerinizden birbirinize olan aşkınız rabbim nazarlardan saklasınnnn, kocaeline gelin oldun sanırımmmmm , araştırmacı ruhumla- keyif verici mükemmel fikirlerinden faydalanmak adına- çat kapı sana uğrayabilirim bile opuyorumnanaktan tabiiiii misafir kabul edilirsemmmm, ne kadar yazmış olursam olayım gelinliğine olan hayranlığımı dile getiremeyeceğim tamda benim tarzımda kabarık olmasını senelerdir istemiyorum, seneye yaza evleneceğim allahım kısmet ederse fikirlerine çoooook pek çoook ihtiyacım olacak kaydirigubbakcemile3
Çok şekersiniz siz yaakaydirigubbakcemile2
Allah bir yastıkta kocatsın..
Resimler çok güsel...
resimlerinize bayıldım
çok doğal çok orjinal
allah mutluluğunuzu daim etsin
Canım ne kadar hoş ve ilginç kareler.Çok hoş ve uyumlu bir çiftsiniz.Mutluluğunuz fotoğraflardaki gibi ömür boyu sürsün.Hep böyle kalın çılgın,sıradışı ve aynı zamanda uyumlu ve mutlu.
fotografci dincer özdemir miydi canim?...
Wohooo iste bu ya klasik pozlardan uzak gayet orjinal ve yapmacik durmayan kareler:lepi::lepi:
tebrik ederim canimm bi omur boyu mutluluklar dilerum ask yuvanisdaopuyorumnanaktan
:lepi: yapmacık durmayan dedin yaaa rsmen kalbimden kelebekler uçtu teşekkür ederimmm Şeniz