• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

a_717.gif

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...

qlg186415pc.gif
qlg186415pc.gif
qlg186415pc.gif

Gelinliğine ve siyah beyaz fotoğrafınıza bayılddııımm, vücuduna uygun bir model bulduğun için de ayrıca tebrik ederim seni.:nazar:

Bayıldımmmmmmmmmm bayıldımmmmm ötesi varmı yaaaa opuyorumnanaktan
Burcucum harika süper en önemlisi de kusursuz görünüyorsunnnnn, nasılda belli gözlerinizden birbirinize olan aşkınız rabbim nazarlardan saklasınnnn, kocaeline gelin oldun sanırımmmmm , araştırmacı ruhumla- keyif verici mükemmel fikirlerinden faydalanmak adına- çat kapı sana uğrayabilirim bile opuyorumnanaktan tabiiiii misafir kabul edilirsemmmm, ne kadar yazmış olursam olayım gelinliğine olan hayranlığımı dile getiremeyeceğim tamda benim tarzımda kabarık olmasını senelerdir istemiyorum, seneye yaza evleneceğim allahım kısmet ederse fikirlerine çoooook pek çoook ihtiyacım olacak kaydirigubbakcemile3:utangac:

fotoğraflar çok orijinalmiş, çok güzel alkisalkisalkis mutluluklar...
:kedi: teşekkürler tatlımmmm
Allah mesut etsin, çok güzelsin , herşey süper, pozlar harika :nazar:
çok mutlu oldum teşekkür ederimm:1hug:

resimler çok cici ve özellikle siyah beyaz olan harika
ççok yakışmısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..

yakıştıran gözlerinizee sağlıkkkkŞeniz teşekkürlerr

hayatımda bu kadar orjinal fotoğraf çekimi görmedim sanırım. ne kadar doğal ve orjinal olmuş. bir ömür mutluluklar dilerim.

oyy yerim ben seni yaa çok teşekkür ederim canımmmŞeniz

resimler harika muhtesem valla süper kaliteli.

Allah bir yastikta kocatsin, sira sira bebislerle insallah:)

amin canım :Saruboceq:
allah herkese böyle bir mutluluk nsip etsinn...:1rolleyes:

çok tatlısınız ya maşallah:)
teşekkürlerr:1hug:

a_717.gif

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...

qlg186415pc.gif
qlg186415pc.gif
qlg186415pc.gif

bu güzel sözler ve bu güze kart için çok teşekkürlerrr:1hug:

Gelinliğine ve siyah beyaz fotoğrafınıza bayılddııımm, vücuduna uygun bir model bulduğun için de ayrıca tebrik ederim seni.:nazar:

beğenmene sevindim arkadaşımm çok teşekkürlerrr:1hug:
vallahi gittiğim tüm gelinlikçiler kabarık gelinlik giymem gerektiğini söyledi o dönem. moralimde epey bozddular. şayet kabarık gyersem kalçamı kamufile edermiş :1closedeyes: Ben inatla benim hayalim kabarık olmayan bir gelinlik dedim. ve ben dikerm sanadayakıştırırım diyen ilk kişiye diktirdimm :teytey: benimde çok içime sindi canım sağoll:1hug:

Bayıldımmmmmmmmmm bayıldımmmmm ötesi varmı yaaaa opuyorumnanaktan
Burcucum harika süper en önemlisi de kusursuz görünüyorsunnnnn, nasılda belli gözlerinizden birbirinize olan aşkınız rabbim nazarlardan saklasınnnn, kocaeline gelin oldun sanırımmmmm , araştırmacı ruhumla- keyif verici mükemmel fikirlerinden faydalanmak adına- çat kapı sana uğrayabilirim bile opuyorumnanaktan tabiiiii misafir kabul edilirsemmmm, ne kadar yazmış olursam olayım gelinliğine olan hayranlığımı dile getiremeyeceğim tamda benim tarzımda kabarık olmasını senelerdir istemiyorum, seneye yaza evleneceğim allahım kısmet ederse fikirlerine çoooook pek çoook ihtiyacım olacak kaydirigubbakcemile3:utangac:

Kuzum benim yaaa çok tatlısınnnnnn:1hug:

Keşkee Kocaeline gelin gelmiş olsam :çok üzgünüm: Kocaelinden gelin çıktım. Ailelerimiz orda benim eşim asker. onun için Marmarise tayinimiz çıktı. Yoksa seve seve evliliğin her adımında yanında olurdum. Hiç bir fikri esirgemezdim senden. Çünkü ben çok zevk alıyorum bu evlilik hazırlığı olayından... :1rolleyes:
Bak eğer tarzın buysa böyle arzu ediyorsan hiç şaşmaa.. Vazgeçirmek isteyen çok olacak. bak yukardaki arkadaşada yazdım. Beni vazgeçirmek isteyen çok oldu. yok efendim bir kere gelin oluyorsun sönük gelinlikm olurrr ştee klolu gösterirr bilmem nee hiç birine kulak asmadım. benim hayalim buydu. roma tanrıçaları gibi olucam demiştim :kedi: Lütfen sende hayallerinin peşinden git. olmadı sana gelinlikçinin falan telefnunu veririm kuzucumm burdan da olsa yardımcı olmaya çalışırım sanaaa:1hug:

Wohooo iste bu ya klasik pozlardan uzak gayet orjinal ve yapmacik durmayan kareler:lepi::lepi:
tebrik ederim canimm bi omur boyu mutluluklar dilerum ask yuvanisdaopuyorumnanaktan

Çok şekersiniz siz yaakaydirigubbakcemile2
Allah bir yastıkta kocatsın..
Resimler çok güsel...

teşekkür ederimmm :kedi:
amin inşallah yastıkımız hepp bir olurrropuyorumnanaktan

resimlerinize bayıldım
çok doğal çok orjinal
allah mutluluğunuzu daim etsin

evet bizim içinde doğallık birincil koşuldu canımmopuyorumnanaktan
teşekkür ederimmŞeniz

Canım ne kadar hoş ve ilginç kareler.Çok hoş ve uyumlu bir çiftsiniz.Mutluluğunuz fotoğraflardaki gibi ömür boyu sürsün.Hep böyle kalın çılgın,sıradışı ve aynı zamanda uyumlu ve mutlu.

çok güzel dileklerde bulunmuşsun ablacımm :1hug: çok teşekkür ederim. çok naziksin... Şeniz

fotografci dincer özdemir miydi canim?...

evet canım Dinçer Özdemirr a.s

Wohooo iste bu ya klasik pozlardan uzak gayet orjinal ve yapmacik durmayan kareler:lepi::lepi:
tebrik ederim canimm bi omur boyu mutluluklar dilerum ask yuvanisdaopuyorumnanaktan

:lepi: yapmacık durmayan dedin yaaa rsmen kalbimden kelebekler uçtu teşekkür ederimmm Şeniz

oyyyyyyyyy bitanem ne kadar güzel görünüyo hersey fotolardan mutluluk fışkırıyo resmen maşallah :nazar:
Allahım bir ömür mutlu mesut etsin inş öptüm canımcım opuyorumnanaktan

canım allah mesut etsin öyle yakışmışsınız ki,resimlerinizde harika...benim 41 olan plaka dikkatimi çekti kocaelide olmuş düğün sanırım,düğün resimlerinizi kocaelide mi çektirdiniz hangi fotoğrafçı ile dış mekanda çekilenler harika...tekrar mutluluklar,41 kere maşallah :)))

Maşallah Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel olmuş ki bilhassa gelin hanım:nazar:,ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan

Gördüğüm en güzel fotoğraflar diyebilirim.
O saç, makyaj, gelinlik, pozlar hepsi harika...

Allah bir ömür boyu mesut etsin.

allah mesut etsin tatlım.. hiç şaşırmadım senden beklediğim gibi mükemmel sıcacık fotolar.. güzeller güzeli bir gelin olmuşsun.. maşallah

ayy canım allah mutlu etsin çok profesyonel çekimler.
buarada eşinin çooook çocuksu bir yüzü var
benim nekadar dobra olduğumu beni tanıyan herkes bilir belki burdaki kızlarda bana katılacaktır ama neyse.
eşinle aranızda yaş farkı varmı yoksa senden büyükte yüzü çocuksu olduğundan mı öyle görünüyor??
tamamen meraktan soruyorum ama eğer seni sıktıysam cevap vermek zorunda değilsin

Back