- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
süperrrr kaydirigubbakcemile2
allah mutlu mesut etsin inş. bir ömür boyu. çok tatlısınız.
yaaaaaaa müthişşş olmuşşş..resimlerr gelinlikkk saçın pozlarr....bittim tek kelimeyleeee...özelliklee resimlerr harikaaa.mutluluklar canım.
harika bi gelin olmuşsun özellikle ve özellikle gelinliğine bayıldım hep hayalimdeki gelinlikti ama benimki sıradan kabarıklardan oldu malesefneyse konu ben deilim tabi canım çok ama çok güzel olmuşsun Allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi
fotolar manyak olmuş
özellikle raylardaki siyah beyazla, nehrin kenarındaki fotolar favorim
allah mesut etsin sizi çakmaktaş ailesi =)))))))
çok qzl bi qelin olmuşsun canım herşeyin dört dörtlük bayıldım size çok yakışıyorsunuz.. Fotoğrafla ayrı bi olay ztn canım ya tam istediğim güzellikte ve sadelikte.. nasıl orqanize ettiniz fotoğraf işini banada yardımcı olurmusun ?
her kare muhteşem.gözlerinizin içi gülüyor yaa bayıldım fotolara.Rabbım mutluluğunuzu daim etsın...mutluluklar....
Ya ben hıc bole tatlı bı cıft gormedım sızı gorunce ewlenmek ıstedım ya o derece ıcım kıpır kıpır oldu cok deyısık bı heycan bence kıcını kası nazar deymesın ıyının bıle kaldırkı nazarı deyer derler ya ole bısı allah ısallah hıc bı zamn agzınısın tadını bozmaz...:)
allah bir ömür boyu mutlu etsin canım bir yastıkta kocayın birbirinize cok yakışıyosunuz cok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunu daim etsin ..
Gelinliğine bayıldım :asigim:
canım harika valla bayıldım resimlere ne kadar hoş olmuş öleee nerde çekildi fotolar yerde harika sizde
sırada bebiş fotolarında artık opuyorumnanaktan
bu kadar doğal resimlere ilk defa bakıyorum tek kelimeyle süpersiniz allah mutluluğunuzu hep daim eder inşallah
amin canım çok sağolll ŞenizAllah mutluluğunuzu daim tsin, süpersiniz.
yaaaaaaaa ben seni yerim yerim yerim yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne şeker ne çılgın ne samimi bir çiftsiniz siz..zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Allah bozmasın..Allah muhabbetinizi arttırsın..:Saruboceq:
Acı gün göstermesin inşallah..:Saruboceq:
Ah ah daha önceki fotolara keyiflenmek için bakıyordum..yerimseniben
Bunlarada ara sıra sırıtık sırıtık imrene imrene bakarım artık:))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?