- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
süper çıkmışsınız cnm allah bir ömür boyu ağızınızın tadını huzurunuzu bozmasın inşallah opuyorumnanaktan
muhteşemsiniz yaaa.bayıldım size de fotolarınıza da.herşey çok orjinal...fevkaladenin fevki olmuş herşey:)))
yaa çok güzeller bunlar çok tatlısınız ve ben çok kıskandım şuan :asigim: darısı başıma diyorum sizede ömür boyu mutluluklarrr opuyorumnanaktan
yuvaniz ilk gunki gibi devam etsin gitsin opuyorumnanaktan bayildimmm harikasiniz
öpüşmeli poz dışındakiler çok güzel beğendim mutluluklar...
Canım benim, fotoğraflar 10 numara :lepi:
Öncelikle saç rengini çooookkkkk beğendim çok yakışmış sana. Gelinliğin tam da kafamda tasarladığım sana yakıştırdığım türden. Saç, makyaj, saçındaki çiçeğin, küpelerin herşey biribiriyle uyum içinde.
Gelelim fotoğraflara. Herkes gibi ben de en çok siyah beyaz olanı beğendim, mükemmel olmuş. Onun dışındaki favorilerim salıncaktaki ve göl kenarındaki fotoğrafları beğendim. Özellikle boydan olan göl kenarı fotoğrafında çok gizemli bi havan var, çok estetik görünüyor. Daha hangi birini saysamki haaa tabii bir de vilma ve fred var kaydirigubbakcemile3 Çok cici olmuş gelin arabası. Herşey size yakışan türden. :asigim:
Hayatının geri kalanında da herşey hep böyle güzel, hep böyle kusursuz olsun. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
maşallahhhhhh kırk bir kereeeee
çok güzellllll saçın gelinliğin sadeliği ve birbirine uyumu mükemmmelll..kartpostal gibi....canımmmm bir ömür yüüznden gülücük eksilmesin hep mutlu ol...
canim ya bende yeni evlendim ve studyo cekimlerimi zaten begenmemistim,simdi sizin resimleri gorunce benimkiler hepten banal geldi yaaaaaaavalla kiskandim..cok supersiniz,,allah omur boyu mutluluklar versin canimmmopuyorumnanaktan
canim merak ettim bu muhtesem resimler icin ozel fotografci mi ayarladinizopuyorumnanaktan? ozel olunca daha bi tuzlu mu oluyor?
Canım yaaaa Allah mesut etsin diğer mutluluklarını ve fotoğraflarınızıda görmüştüm ama bunlar süper olmuş,çok güzeller hepside,mutluluğunuz daim olsun:1hug:a.s.
:kedi: çok teşekkür ederimmmfotoğraflar çok güzel siz güzelsiniz allah nazarlardan korusun sizi mutluluklar
canım bayıldımmmmmmmmmmmmm.harika olmuş Allah bütün bekarlara böyle mutlu anlar nasip etsin inaşallah
muhteşemsiniz.. diyecek söz bulamıyorum.. ay fotolara bakarken kendimi kaybettim nerdeyse.. süpper..
MAŞŞALLAH!!!
çok teşekkür ederim canım ŞenizARTIIII .. özellikle om öpüşmeli pğoza bayıldım.. çok romantik olmuş yaa.. mutluluklar burcucum.
amin kuzummmŞenizallah bozmasın:))
oncelıkle gulmek sana cok yakısıyor
Rabbım bır omur mutlu etsın
dugun resımlerıne tek kelımeyle bayıldım
pozlar bırbırınden harıka
sıyah bezay olan cok begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?