- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
gerçekten resimler harika.iyi düşüncenin eserleri böyle güzel olur tebrikler allah mesut etsin.
kaydirigubbakcemile3süppppppper olmuş
çok yaratıcı
çok heyecanlı
film tadında
taklitleri ortaya çıkması kaçınılmaz
harika
çok çok çok güzel
seni ve eşini kutluyorum bu kadar hoş bir çift olduğunuz için
tabi bir de
ömür boyu mutluluklar
Muhteşem.
Başka bir söz bulamıyorum. Ama kızlar (benim kızım, arkadaşımın kızı) kesinlikle size yazıp fikirlerini iletmemi istediler;
Çok tarzzzz olmuşsunuz bi kerem:) Harika yaaaaa olmuşsunuz bi de :) bu kadar mı sevimli olurmuş düğün fotoları yaaaaaa olmuşsunuz ayrıca :) zemuszemus
Bunlar fıstıklarımın düşüncelerinden bir kaç tanesi:) Bende kendilerine katılıyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Kızlar sizinki gibi bir düğün töreni için hazırlıklara başladılar söyleyim :) Pazar günü Barny ve Betty (Fred ve Vilma'yı bulamadık ama olsun) oyuncaklarını alarak hazırlıklarımızın ilk adımını attık inşallah.
Benimde her anne gibi kızımın en mutlu günlerinin başlangıcının muhteşem olması dileğim var. Mesela ben hep kızıma söylerim, ilk başlarda aman anneeee daha neler desede şimdilerde kabullenmeye başladığı fikrim; gelin arabasını (kırmızı üstü açık bir araba tercih edilmeli) kızım kullanmalı, damat yanında oturup duvağını tutmalı :) Adı üstünde gelin arabası dimi ama sositososito
Tekrar mutluluklar diliyorum, inşallah ömrünüz boyunca resimlerdeki gibi güler, mutlu olursunuz. a.s.
supersınız tek kelımeyle Allah mesut etsin:)
ohh sonunda görebilmişsin kuzum yaa çok sevindimmm:1hug:burcummmmmmmmm
malesef ki bir süredir sitede eklenen resimleri göremiyordum,
ısrarda albüme ekle dememin sebebi buydu :)
ama bugün gördüm nihayet çok çok çok güzel olmuş bütün fotolar...
mutlulukla bir ömür diliyorum tatlıma,
resimler çok harika yaaa.
çok güzel çıkmışsınız.mutluluğunuz bir ömür daim olsun...
bende böle resim çekinmek istiyodum senağlama
valla çok beğendim. Masal kitabı bakıyomuşum gibi oldum
ama sizinkide masal gibi mutlu sonla bitmiş alkisalkisalkis
tebrıkler fotograflarınızı cok begendım allah ayırmasın
oy oy bıtanem yaaa yenı gordum kız resımlerı çokkkkkk tatlı çokkkkkkkkk şekersınız yaaaa o yulen yuzunuz hiç solmasın hep boyle mutlu huzurlu olun ınsss
süper olmuş mutluluklar dilerim aman nazar degmesin
çok güzel ya fotoğraflar da acayip profesyonel olmuş çekenin eline sağlık :) çok yakışmışsınız gelinliğin de çok güzel...
cok guzel olmus resimler...sizde cok guzelsiniz,gelinliginiz harika. mutluluklar diliyorum,bi yastikta kocayin...
süpersiniz allah mutluluğunuzu daim etsin cnm çok tatlısınız ya.)
ya hayatımda gördüğüm en eğlencili çiftsinizzz siz yaaa
süper süperr süperr bayıldımmmm :lepi:
bir ömürr boyuu mutluluklarrrr opuyorumnanaktan
harikaa fotolariniz varrr
yaa fotoğraflarınız tablo gibi maşallah
benimde ewlenesim geldi resmen.
mutluluğunuz daim olsun işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?