te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

gerçekten resimler harika.iyi düşüncenin eserleri böyle güzel olur tebrikler allah mesut etsin.

:1hug: evet iyi niyet poziitif düşünce kasılmak yerine eğlenmek böyle bir sonuç doğurdu canımm :1hug:

ŞenizŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile3
çokk teşekkür ediyorum bu cici sözcükler içinnn :kedi:
ayy güldürdün beni ilahii taklitleri çıkar demek Şeniz ay çok tatlısın :1hug:

ay ben yerim sizi yaaa:1hug: demek sizde annem gibi modern annelerdensiniz.
biz böyle yetiştik işte. bunun neticeside bu kareler.
Hiç kimse sıkmadı boğmadı gönlümüzden geleni yaşayıncada eğlendik eğlenince karelere böyle yansıdı a.s
allahım inşallah sizin fıstıklarınızada bu duyguyu en az benim yaşadıüım kadar yaşamak nasip eder. :1hug: yazdıklarınızı çok eğlenerek okudum çok tatlısınız. hatta eşimede okudum:1hug: bencede gelin arabasını kızınız kullansınnn:sm_cool:

supersınız tek kelımeyle Allah mesut etsin:)

çokk teşekkür ederimmmŞeniz

ohh sonunda görebilmişsin kuzum yaa çok sevindimmm:1hug:
çok teşekkür ederim kuzummmŞeniz
sana mail adresini sordum defalarca ama yazmadın be kuzuşummm :1hug: sana özel mailleyecekyim Şeniz neyse görmüşsün sorun yokŞeniz

resimler çok harika yaaa.
çok güzel çıkmışsınız.mutluluğunuz bir ömür daim olsun...

amin teşekkür ederim canımmmmmmmŞeniz

çok güzel ya fotoğraflar da acayip profesyonel olmuş çekenin eline sağlık :) çok yakışmışsınız gelinliğin de çok güzel...

cok guzel olmus resimler...sizde cok guzelsiniz,gelinliginiz harika. mutluluklar diliyorum,bi yastikta kocayin...

Son düzenleme:
ya hayatımda gördüğüm en eğlencili çiftsinizzz siz yaaa
süper süperr süperr bayıldımmmm :lepi:
bir ömürr boyuu mutluluklarrrr opuyorumnanaktan

bende böle resim çekinmek istiyodum senağlama
valla çok beğendim. Masal kitabı bakıyomuşum gibi oldum
ama sizinkide masal gibi mutlu sonla bitmiş alkisalkisalkis

:1hug: canım çok teşekkürlerr
evet çokk cici bir masalın hem bitişi hemde yeni bir masalın başlangıcının kanıtı bu fotolar:1hug:

tebrıkler fotograflarınızı cok begendım allah ayırmasın

amin canım çok teşekkür ederim Şeniz

oy oy bıtanem yaaa yenı gordum kız resımlerı çokkkkkk tatlı çokkkkkkkkk şekersınız yaaaa o yulen yuzunuz hiç solmasın hep boyle mutlu huzurlu olun ınsss

ooyy dleğim yaaa :1hug: nasıl olmuşta kaçırmışsın balıkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım a.s.

süper olmuş mutluluklar dilerim aman nazar degmesin

nazarlık koyan ellerini yerim senin Şeniz

çok güzel ya fotoğraflar da acayip profesyonel olmuş çekenin eline sağlık :) çok yakışmışsınız gelinliğin de çok güzel...

gelinliğimi beğenmene çok sevindim canımm :1rolleyes:
çok teşekkür ederimmmŞeniz

cok guzel olmus resimler...sizde cok guzelsiniz,gelinliginiz harika. mutluluklar diliyorum,bi yastikta kocayin...

çok teşekkkür ederimm :1hug: mutluluk dileyen mutluluk bulsun a.s.

yaaaaaaa müthişşş olmuşşş..resimlerr gelinlikkk saçın pozlarr....bittim tek kelimeyleeee...özelliklee resimlerr harikaaa.mutluluklar canım.

harika bi gelin olmuşsun özellikle ve özellikle gelinliğine bayıldım hep hayalimdeki gelinlikti ama benimki sıradan kabarıklardan oldu malesef neyse konu ben deilim tabicanım çok ama çok güzel olmuşsun Allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi

fotolar manyak olmuş

özellikle raylardaki siyah beyazla, nehrin kenarındaki fotolar favorim

allah mesut etsin sizi çakmaktaş ailesi =)))))))

çok qzl bi qelin olmuşsun canım herşeyin dört dörtlük bayıldım size çok yakışıyorsunuz.. Fotoğrafla ayrı bi olay ztn canım ya tam istediğim güzellikte ve sadelikte.. nasıl orqanize ettiniz fotoğraf işini banada yardımcı olurmusun ?

Ya ben hıc bole tatlı bı cıft gormedım sızı gorunce ewlenmek ıstedım ya o derece ıcım kıpır kıpır oldu cok deyısık bı heycan bence kıcını kası nazar deymesın ıyının bıle kaldırkı nazarı deyer derler ya ole bısı allah ısallah hıc bı zamn agzınısın tadını bozmaz...:)

allah bir ömür boyu mutlu etsin canım bir yastıkta kocayın birbirinize cok yakışıyosunuz cok güzel bir gelin olmuşsun

canım harika valla bayıldım resimlere ne kadar hoş olmuş öleee nerde çekildi fotolar yerde harika sizde

sırada bebiş fotolarında artık opuyorumnanaktan

süpersiniz allah mutluluğunuzu daim etsin cnm çok tatlısınız ya.)

teşekkür ederim canımm :1hug:

ya hayatımda gördüğüm en eğlencili çiftsinizzz siz yaaa
süper süperr süperr bayıldımmmm :lepi:
bir ömürr boyuu mutluluklarrrr opuyorumnanaktan

:kedi: her anın tadını almaya çalışınca böyle oluyorrr:kedi:

harikaa fotolariniz varrr

teşekkürlerra.s.

yaa fotoğraflarınız tablo gibi maşallah

benimde ewlenesim geldi resmen.

mutluluğunuz daim olsun işallah...

ayy canım yaaa kaydirigubbakcemile3
vallahi benimde baktıkça yeniden evlenesim geliyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…