- Konu Sahibi Burcuxoxzge
gerçekten resimler harika.iyi düşüncenin eserleri böyle güzel olur tebrikler allah mesut etsin.
:1hug: evet iyi niyet poziitif düşünce kasılmak yerine eğlenmek böyle bir sonuç doğurdu canımm :1hug:
ŞenizŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile3süppppppper olmuş
çok yaratıcı
çok heyecanlı
film tadında
taklitleri ortaya çıkması kaçınılmaz
harika
çok çok çok güzel
seni ve eşini kutluyorum bu kadar hoş bir çift olduğunuz için
tabi bir de
ömür boyu mutluluklar
çokk teşekkür ediyorum bu cici sözcükler içinnn :kedi:
ayy güldürdün beni ilahii taklitleri çıkar demek Şeniz ay çok tatlısın :1hug:
Muhteşem.
Başka bir söz bulamıyorum. Ama kızlar (benim kızım, arkadaşımın kızı) kesinlikle size yazıp fikirlerini iletmemi istediler;
Çok tarzzzz olmuşsunuz bi kerem:) Harika yaaaaa olmuşsunuz bi de :) bu kadar mı sevimli olurmuş düğün fotoları yaaaaaa olmuşsunuz ayrıca :) zemuszemus
Bunlar fıstıklarımın düşüncelerinden bir kaç tanesi:) Bende kendilerine katılıyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Kızlar sizinki gibi bir düğün töreni için hazırlıklara başladılar söyleyim :) Pazar günü Barny ve Betty (Fred ve Vilma'yı bulamadık ama olsun) oyuncaklarını alarak hazırlıklarımızın ilk adımını attık inşallah.
Benimde her anne gibi kızımın en mutlu günlerinin başlangıcının muhteşem olması dileğim var. Mesela ben hep kızıma söylerim, ilk başlarda aman anneeee daha neler desede şimdilerde kabullenmeye başladığı fikrim; gelin arabasını (kırmızı üstü açık bir araba tercih edilmeli) kızım kullanmalı, damat yanında oturup duvağını tutmalı :) Adı üstünde gelin arabası dimi ama sositososito
Tekrar mutluluklar diliyorum, inşallah ömrünüz boyunca resimlerdeki gibi güler, mutlu olursunuz. a.s.
ay ben yerim sizi yaaa:1hug: demek sizde annem gibi modern annelerdensiniz.
biz böyle yetiştik işte. bunun neticeside bu kareler.
Hiç kimse sıkmadı boğmadı gönlümüzden geleni yaşayıncada eğlendik eğlenince karelere böyle yansıdı a.s
allahım inşallah sizin fıstıklarınızada bu duyguyu en az benim yaşadıüım kadar yaşamak nasip eder. :1hug: yazdıklarınızı çok eğlenerek okudum çok tatlısınız. hatta eşimede okudum:1hug: bencede gelin arabasını kızınız kullansınnn:sm_cool:
supersınız tek kelımeyle Allah mesut etsin:)
çokk teşekkür ederimmmŞeniz
ohh sonunda görebilmişsin kuzum yaa çok sevindimmm:1hug:burcummmmmmmmm
malesef ki bir süredir sitede eklenen resimleri göremiyordum,
ısrarda albüme ekle dememin sebebi buydu :)
ama bugün gördüm nihayet çok çok çok güzel olmuş bütün fotolar...
mutlulukla bir ömür diliyorum tatlıma,
çok teşekkür ederim kuzummmŞeniz
sana mail adresini sordum defalarca ama yazmadın be kuzuşummm :1hug: sana özel mailleyecekyim Şeniz neyse görmüşsün sorun yokŞeniz
resimler çok harika yaaa.
çok güzel çıkmışsınız.mutluluğunuz bir ömür daim olsun...
amin teşekkür ederim canımmmmmmmŞeniz