Canım benim, fotoğraflar 10 numara :lepi:
Öncelikle saç rengini çooookkkkk beğendim çok yakışmış sana. Gelinliğin tam da kafamda tasarladığım sana yakıştırdığım türden. Saç, makyaj, saçındaki çiçeğin, küpelerin herşey biribiriyle uyum içinde.
Gelelim fotoğraflara. Herkes gibi ben de en çok siyah beyaz olanı beğendim, mükemmel olmuş. Onun dışındaki favorilerim salıncaktaki ve göl kenarındaki fotoğrafları beğendim. Özellikle boydan olan göl kenarı fotoğrafında çok gizemli bi havan var, çok estetik görünüyor. Daha hangi birini saysamki haaa tabii bir de vilma ve fred var kaydirigubbakcemile3 Çok cici olmuş gelin arabası. Herşey size yakışan türden. :asigim:
Hayatının geri kalanında da herşey hep böyle güzel, hep böyle kusursuz olsun. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
canım arkadaşım bende dönmeni bekliyordum...
dönmeni ve aylarca beklediğimiz bu günün fotolarına bakmanı bekliyordum :1hug:
Beğenmenede çok sevindim kuzucumm Şeniz
Gerçektende tüm detayları tek tek incelemişsin kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim fıstıkımm Şeniz
maşallahhhhhh kırk bir kereeeee
çok güzellllll saçın gelinliğin sadeliği ve birbirine uyumu mükemmmelll..kartpostal gibi....canımmmm bir ömür yüüznden gülücük eksilmesin hep mutlu ol...
ahh o uyum ahh o uyummm opuyorumnanaktan
bunu hissettrebildiysem ne mutlu bana şekercimm Şeniz
çok sağolŞeniz
canim ya bende yeni evlendim ve studyo cekimlerimi zaten begenmemistim,simdi sizin resimleri gorunce benimkiler hepten banal geldi yaaaaaaa
valla kiskandim..cok supersiniz,,allah omur boyu mutluluklar versin canimmmopuyorumnanaktan
canımmm :1hug:
demek şartlar öyle geretirmiş öle yapmışsınız boşver takılma böyle şeylere :1hug:
huzurunuz olsun yeterŞeniz
beğenmenede çok mutlu oldum ayrıca Şeniz
canim merak ettim bu muhtesem resimler icin ozel fotografci mi ayarladinizopuyorumnanaktan? ozel olunca daha bi tuzlu mu oluyor?
evet canım bu işi profesyonel yapan fotocular var.
normal fotocular bunu kabul etmeza.s
çünkü oonların işi fabrikasyon stütyoya gir çık birbirinin aynı pozlar yarat budur yanii a.s
ama bizim fotocumuz bir kere bu işi tutkuyla yapıyor. mesela o gün yağmur yağma riski çok yüksekti ama son ana kadar destek oldu bize moralimiz bolzulmasın die. arabamız bozuldu sağolsun kendi arabasıyla götürdü foto çekiminin yapılacağı yere 45 dakikalık yola hemde. Ama bir arkadaşımız aracılığıyla ayarladığımız için oldukça uyguna maloldu. sabah kuaförden akşama kadar bizimleydi... a.s sadece 250 tl verdik...
şaka gibi diymii :1rolleyes:
Canım yaaaa Allah mesut etsin diğer mutluluklarını ve fotoğraflarınızıda görmüştüm ama bunlar süper olmuş,çok güzeller hepside,mutluluğunuz daim olsun:1hug:a.s.
resmen bir filmin yada bir dizinin farklı kareleri gibi :1rolleyes:
yapboz parçaları gibi her birini burda parça parça paylaşıp birleştirdik....
benimle bu anları paylaştığınız için teşekkür ederim :1hug: