- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
çok teşekkür ederim :1hug:Masallah Subhanallah cok gdüzel olmuşsunuz . Ömür boyu mutluluklar dılıyorum.
masal gibi ya süper bir ömür mutluluklar
ay canım ya çok sıcaksınız diyen dillerini yerim senin :1hug:çok güzel olmuş herşey sizde çok yakışmışsınız birbirinize çok sıcakve candan gözüküyosunbuz mutlulugunuz hiç bozulmasın
ayyy yaaa harika olmuşsunuz pozlarınıza özellikle bayıldım ne kadar güzel mimikler onlar Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin
çok sağol canım Şenizcanım yüzünüzdeki gülümseme hiç solmasın mutlu olun hep
burcucum hepsi çok güzel.o kadar güzel ki yine kıskandım seni ama asla gözüm yok.bizim foto çekimlerimiz olmamıştı biliyosun o kadar özendim ki elimize geçen ilk parayla gidip gelinliğimi giyip dış mekan çekimi yaptırtıcam.süpersin kuşum süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saçın,makyajın,gelinliğin herşey harika gerçekten.fotoğraflarada bayıldım hepsi çok güzel.çok orjinal.ömür boyu mutluluklar nazar değmesin bu güzelliğinize
mutluluklar dilerim....fotolar çok hoş olmuş....
:kedi: çok çok sevindim o zaman ŞenizGelinliğinize bayıldımmmm..
Muhteşemmmm.......
Sanada bu yakışırdı hayatım, Allah bir yastıkta kocatsın inş. Bebişlerinizi de alırsınız kucağınıza. :ecrin_bebek:
( darısı başıma) kaydirigubbakcemile3
ben sana kurban olurum ya
seni az cok bildigim icin bu tarz resimler bekliyordum ve inan bayila bayila baktim resimlere
harikasiniz siz, o kadar muhtesem olmus ki
bir ömür boyu mutluluklar dilerim size canimin ici, bakmaya doyamiyorum
harikasinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
süper süper süper........... Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah.
burcucum evinin fotoğraflarını da koyarsın di mi
nooluur
ay canım sende hamilesin sanırım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin :1hug:tek kelimeyle muhteşem olmuş hersey.... ve işallah böyle devam eder. dedigin gibi allah bebişinin fotolarınıda koymayı nasip eder işallah......
canım öncelikle çok çılgın bir çiftiniz...
saçın makyajın 10 numara sana çok yakışmış çok radikal bir gelin olmuşsun...
eşinle çok yakışıyorsunuz...
ömür boyu mutluluklar canım...
herşey gönlünce olsun.
ayyy canım yaaa bayıldım resmennn
ne kadar tatlı bir çiftsiniz maşallahh
ne kadar yakışmışsınız birbirinize
inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz sağlıkla, huzurla
gelinliğinde ne kadar değişik ve çok hoşmuşş
nazar değecek vallaa arkadaşımm
ha birde resimlere bakmaya doyamadım daha yokmu lütfen bizlerle paylaş...
çok beyendim hattaa kıskandım vallaahi, allah mutluluğunu bir ömür boyu daim etsin inşallahh, çok zevklisiniz hele fotoları kim çektiyse süper ötesi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?