te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

ayyy yaaa harika olmuşsunuz pozlarınıza özellikle bayıldım ne kadar güzel mimikler onlar Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin

burcucum hepsi çok güzel.o kadar güzel ki yine kıskandım seni ama asla gözüm yok.bizim foto çekimlerimiz olmamıştı biliyosun o kadar özendim ki elimize geçen ilk parayla gidip gelinliğimi giyip dış mekan çekimi yaptırtıcam.süpersin kuşum süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saçın,makyajın,gelinliğin herşey harika gerçekten.fotoğraflarada bayıldım hepsi çok güzel.çok orjinal.ömür boyu mutluluklar nazar değmesin bu güzelliğinize

Muhteşemmmm.......
Sanada bu yakışırdı hayatım, Allah bir yastıkta kocatsın inş. Bebişlerinizi de alırsınız kucağınıza. :ecrin_bebek:

( darısı başıma) kaydirigubbakcemile3

ben sana kurban olurum ya

seni az cok bildigim icin bu tarz resimler bekliyordum ve inan bayila bayila baktim resimlere

harikasiniz siz, o kadar muhtesem olmus ki

bir ömür boyu mutluluklar dilerim size canimin ici, bakmaya doyamiyorum

harikasinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Masallah Subhanallah cok gdüzel olmuşsunuz . Ömür boyu mutluluklar dılıyorum.
çok teşekkür ederim :1hug:

masal gibi ya süper bir ömür mutluluklar

sağol canım teşekkürlerŞeniz

çok güzel olmuş herşey sizde çok yakışmışsınız birbirinize çok sıcakve candan gözüküyosunbuz mutlulugunuz hiç bozulmasın
ay canım ya çok sıcaksınız diyen dillerini yerim senin :1hug:

ayyy yaaa harika olmuşsunuz pozlarınıza özellikle bayıldım ne kadar güzel mimikler onlar Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin

esasen çok mimik yapamadık nrmalde daha şebek şahsiyetleriz o günün atmosfferinde anca bunlar çıktı :1rolleyes:

canım yüzünüzdeki gülümseme hiç solmasın mutlu olun hep
çok sağol canım Şeniz

canım arkadaşım elifimm:1hug: olsun üzülme hiç sakın sende giyer çektirirsin hem düğün stresi olmadan daha başarılı şeyler çıkar Şeniz

saçın,makyajın,gelinliğin herşey harika gerçekten.fotoğraflarada bayıldım hepsi çok güzel.çok orjinal.ömür boyu mutluluklar nazar değmesin bu güzelliğinize

amin canım çok sağol içten yorumun için Şeniz

mutluluklar dilerim....fotolar çok hoş olmuş....

teşekkür ederim canım Şeniz

Gelinliğinize bayıldımmmm..
:kedi: çok çok sevindim o zaman Şeniz

Muhteşemmmm.......
Sanada bu yakışırdı hayatım, Allah bir yastıkta kocatsın inş. Bebişlerinizi de alırsınız kucağınıza. :ecrin_bebek:

( darısı başıma) kaydirigubbakcemile3

amin inş hayırlıs ile :Saruboceq:
darısı başına canım :1hug:

mutluluk reçetem canım ne tatlı şeyler yazmışsın öyle :1hug:
yerim ben seni Şeniz
ama herkes nikah fotolarından bildği için kimseyi şaşırtamadık yahu :umursamaz:
şaka bir yana beğenmene çok sevindim balısı teşekkürler Şeniz
süper süper süper........... Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah.

teşekkür ederim canımcım Şeniz

tek kelimeyle muhteşem olmuş hersey.... ve işallah böyle devam eder. dedigin gibi allah bebişinin fotolarınıda koymayı nasip eder işallah......

canım öncelikle çok çılgın bir çiftiniz...
saçın makyajın 10 numara sana çok yakışmış çok radikal bir gelin olmuşsun...
eşinle çok yakışıyorsunuz...
ömür boyu mutluluklar canım...
herşey gönlünce olsun.

ayyy canım yaaa bayıldım resmennn

ne kadar tatlı bir çiftsiniz maşallahh

ne kadar yakışmışsınız birbirinize

inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz sağlıkla, huzurla

gelinliğinde ne kadar değişik ve çok hoşmuşş

nazar değecek vallaa arkadaşımm

çok beyendim hattaa kıskandım vallaahi, allah mutluluğunu bir ömür boyu daim etsin inşallahh, çok zeklisiniz hele fotoları kim çektiyse süper ötesi olmuş.

tek kelimeyle muhteşem olmuş hersey.... ve işallah böyle devam eder. dedigin gibi allah bebişinin fotolarınıda koymayı nasip eder işallah......
ay canım sende hamilesin sanırım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

canım içten yorumun için çok teşekkür ederim....
yakıştıran gözlerine sağlık balım sağolŞeniz

ay bende nazardan korkuyorum esasen allahım sakınsın korusun. ama KK bacılarımın gözü deymez iyi niyetle bakar hepsi :1hug:a.s.

ha birde resimlere bakmaya doyamadım daha yokmu lütfen bizlerle paylaş...

canım resim tahmin edemeyeceğin kadar çok...
ama buraya devam olarak eklesem millet nerden bilecek yeni eklediğimi. bilemedim nasıl ekleyeceğimi :uhm:

çok beyendim hattaa kıskandım vallaahi, allah mutluluğunu bir ömür boyu daim etsin inşallahh, çok zevklisiniz hele fotoları kim çektiyse süper ötesi olmuş.

çok teşekkür ederim. fotolarımızı dinçer özdemir çekti. mükemmel biriydi. sağolsun düğün günü çok eğlendik sayesinde :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…