- 19 Ağustos 2013
- 27
- 0
kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.
leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)
** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.
** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.
** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.
** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.
** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)
ciltteki iz gidiyo yavaş yavaş sanırm ya tam olarak nasıl yaptın ne kullandın banada sylermisn demek istiyorum lazerer gidiyorum ama bi çaresini göremedim ne kadr zamanda bu hale geldi çok soru sorum ama tek seans uygulamak yetiyomu ne kadar aralıklarla yapmak gereki,yo :)
ciltteki iz gidiyo yavaş yavaş sanırm ya tam olarak nasıl yaptın ne kullandın banada sylermisn demek istiyorum lazerer gidiyorum ama bi çaresini göremedim ne kadr zamanda bu hale geldi çok soru sorum ama tek seans uygulamak yetiyomu ne kadar aralıklarla yapmak gereki,yo :)
videoyu izledim sürüp o şekilde soymayamı başlıyorus allatki silik kalan kızmı kabuk bağlayıp mı atıyo. bide acıyomu acaba
evet sürdükten sona bi 10 saniye kadar bekliorum ben. çünkü biraz sızlıo derim. daha sonra tırnaklarımla yavaş yavaş deriyi kaldırarak soyuorum ama çok bastırmadan.
silik kalan kısım değilde o sürdüğüm ve fotoda yuvarlak içine aldığım kısım kabuk bağlıo. tabi bunun için en iyisi tentürdiyot uygulayıp kurutmak.
acı yok sadece ilk sürdüğün zaman az bi sızlama oluyor.
kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.
leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)
** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.
** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.
** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.
** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.
** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)
merhaba kızlar :)
yeterli msj seviyesi olayından dolayı resim atamıyorum ama şunu söyleyebilirim dövmenin çıkma aşamaları aynı lady betonunki gibi. birde cilt iyileşme durumu bende birazcık yavaş olduğu ve dövme biraz daha derinlerde olduğu için cildimde birazcık kızarık bir görüntü var. tamamen çıkınca contractubex jeli o bölgeye sürmeye devam edeceğim ki deri daha yeni çıksın ve kötü skar dokusu oluşmasın. biraz dikkatli kullanmak gerekiyor bakımını düzenli yapmak lazım ama şunu garanti edebilirim: dövme kesinlikle çıkıyor
evet sürdükten sona bi 10 saniye kadar bekliorum ben. çünkü biraz sızlıo derim. daha sonra tırnaklarımla yavaş yavaş deriyi kaldırarak soyuorum ama çok bastırmadan.
silik kalan kısım değilde o sürdüğüm ve fotoda yuvarlak içine aldığım kısım kabuk bağlıo. tabi bunun için en iyisi tentürdiyot uygulayıp kurutmak.
acı yok sadece ilk sürdüğün zaman az bi sızlama oluyor.
Kizlar iyi geceler. Foruma uzun suredir bakamadim sehir disindayim. Bakim yaptiktan sonra hicbir sekilde derimde kabarma falan olmadi kabugum kapandi. Sadece hafif bi kirmizilik var. Telefondan nasil resim yuklendigini bilmiorum ama en kisa zamanda yuklerim sizler icin. :)
nası yanı gerçekten geçiriyomu ke.i sütü varmı deneyenBirde araştırırken şöyle birşey buldum ama ben o kadar süt içemem S: Deneyen olursa haber versin.
Keçi Sütüyle Kalıcı Dövmeyi Silme
Bir çok yöntem var. Bunlardan bildiklerim lazerle çıkartma, deriyi kanatıp correction solution adı verilen maddeyle çıkartma, keçi sütüyle çıkartma. Forumlarda, bloglarda, hiçbir yerde kalıcı dövmenin keçi sütüyle çıkartılmasını göremedim.
Halbuki keçi sütünü temin edebilirseniz, en kolay kalıcı dövme çıkartma solüsyonudur.3 - 4 günde deriyi kanatmadan, acısız bir şekilde kalıcı dövmeyi tamamen çıkartır. Denedik. İşe yarıyor. İçerdiği yoğun laktik asit, kalıcı dövmenin mürekkebini çözüyor.
Nasıl?
Sadece deri yüzeyine koymak yetmiyor, içmekde gerekiyor.
3 - 4 gün boyunca keçi sütüyle ıslattığınız bezi dövme üzerine sarmalısınız. Bununla birlikte her gün 1 litre sütü içmelisiniz(toplamda 4litre sütü bitirmelisiniz.), işlem boyunca bezi sürekli keçi sütüyle ıslatarak nemli kalmasını sağlamanız gerekmektedir.
İlk 3 gün bir etkisini görmüyorsunuz. Sonra birden kayboluyor. Toplamda 3 yada 4 gün sürüyor.
Geçmiş Olsun...
Lady Beto allah senden razı olsun böyle bir şeyi bulup paylaştığın için. 1 hafta önce lemor nasır solüsyonuyla denedim senin uyguladığın gibi uyguladım ve dövmemin %60'ı çıktı.. belkide daha fazlası. çünkü şu an kabuklu ve yara durumda. attığı kabuğu dövmemle beraber atıyor ve altından kendi tenim geliyor. Kızlar ben dövme çıkarmak için her yolu denedim ama bu hem en ucuzu hemde en etkilisi. Tekrardan lady beto'ya teşekkürlerimi sunar bizlere böyle bir fikir sunduğu için tebrik ederim
not: bu arada dövmem 3 yıllık ve ilk halinin resmini çektim. ben ilk ve son halinin resmini koymak istiyorum.. bu arada galiba iz de kalmıycak. en acısız, ucuz ve etkili yöntem bu
mrb gerçekten çıkmı mı dövme ve ne kadr zamanda çıktı iz< kalmadımı ben lazerer gidiyorum ama bi etkisini göremedim((
nası yanı gerçekten geçiriyomu ke.i sütü varmı deneyen
mrb gerçekten çıkmı mı dövme ve ne kadr zamanda çıktı iz< kalmadımı ben lazerer gidiyorum ama bi etkisini göremedim((
Merhaba Canım,
Lazer bende bir işe yaramadı. Lazerle dövme çıkaran arkadaşlara bakarsan hepsi derini üst kısmını tahriş ederek yanarak çıktığını söylerler. yok derinin altındaki boya molekülleri harekete geçip çıkıomuş vs vs hikaye. lemor oyarak dövme boyasını (boyalı deriyi) komple atıyo. ilk uygulamamda %50 ye yakın çıktı. Şu an 2. uygulamam. ben hemen 1 ay sonra uyguladığım için deri daha fazla tahriş oldu. tavsiyem 2 ayda bir yapmanız. zaten baya bi çıkıo. iz konusunda bişi diyemiycem. tamamen iyileşmiş halini göremedim henüz :S
tşk ederim canım bende dün denedim bakalım inş bi işe yarıcak