Dövme Tca-Dövme silme (resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

ilk kez görüyorum bunu merak etmedim diyemem açıkcası :) pazartesi günü 4 litre keçi sütü temin edip deneyeceğim. ama sarılı tutmak ve sürekli nemli tutmak iş yeri ortamında oldukça zor olucak :) denemekten zarar gelmez. oldukça faydalı bir süt olduğu da aşikar :)) teşekkürler tatlım :)

canım burda dendiği gibi yaptım sende mi lemor uygulamıştın ? canım hiç bişey olmadı kabuk oldu attı iyileşti ama dövme aynen duruyor

kızlar iyi geceler. dövmeleriniz ne durumda.?
designian_girl senin adına çok sevindim :) umarım yaza kadar tamamen kurtuluruz dövmelerden resimleri bekliorumm :)

Tamam canım deneyince haber ver. Bu arada lemor nasır solüsyonu duştan sonra azıcık denedim üstüne vazelin sürdüm azıcık kabardı bakalım değişiklik olacak mı? Kötü bir görüntü olursa ne yapacağız bilmiyorum. Bu beyaz kediyi de aradım adam telefonda çok güzel konuştu ilgilendi mailden resim gönderdi vs silme aşamaları ama tamamen geçen de var geçmeyende ve 1 senelik bekleme süreci var bu süreçte de de çürük ve 3. derece yanık gibi bir görüntü. buna değer mi ??

Benim dövmem ayak bileğimde kızlar lemizi ilk sürdüğümde baya bi sızladı bi süre ama daha sonra geçti tabi bu dayanılmıycak bi sızı değildi. Sürdüğüm yerlerin bazı yerlere fazla bazı yerlere az sürmüştüm. 1 hafta oldu şuna bazı yerlerin kabukları attı ve derin bir yara oldu ama ne zaman tam olarak iyileşir bilmiyorum. Kabuğu kalkan yerler de dövme tamamen gitti ama az sürdüğüm yerler kaldı tabi. Komple iyileştikten sonra tekrar sürücüm ama yapanlar ne kadar sürede tam olarak iyileştiğini söylerse çok sevinirim.

Nasıl denedin acaba bende 2 gün oldu küçük bir kısma denedim ve denediğim yer azıcık koyu ama hiç kabuk atacak gibi durmuyor :S Teramisin sürüyorum üstüne.

Mrb tam olarak neyle ve nasıl sildiniz acaba iz kaldımı bende yaptrdım ve yaptrdığım gün pişman oldum

kızlar iyi geceler. dövmeleriniz ne durumda.?
designian_girl senin adına çok sevindim :) umarım yaza kadar tamamen kurtuluruz dövmelerden resimleri bekliorumm :)

Teşekkür ederim tatlım :)) Bu arada belki beni siteden atacaklar ama şu TCA alacak arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle ALMAYIIIINN.. Kimya bölümünde okuyan arkadaşla konuştum, hatta ben TCA'yı alıp 2 seans da uygulamıştım dövmeme. Bunun kurbağaların iç organlarını patlatmak için kullandıkları bir madde olduğunu söylediler. Yani tamamen kimyasal bişi. Çok da tehlikeli bir maddeymiş. Bırakın deriye sürmeyi solumak bile çok sakıncalıymış. Dermatologlar bu maddeyi birkaç bitkisel ürünle karıştırıyorlarmış ve biz bu maddeyi saf haliyle alıyoruz. Bu maddenin etkisi hemen değil 1-2 yıl içerisinde çıkıyormuş. Allah korusun zaten dövmede kullanılan maddeden dolayı rskli durumdayız, hepten sağlığınızdan olmayın. Kesinlikle evde kullanmayın. Birde 100 lira verdim salak gibi, evde şişe olduğu gibi duruyor. Sağlığından olmak isteyen varsa evdeki şişeyi veriim kullansın. Birde beni sakın reklam yapıo diye düşünmeyin. 16 liralık şeyin reklamı olmaz. Bu dövmeyi 1 yıldır çıkarmaya çalışıyorum. Lazer, TCA, cilt soyucular vs herşeyi denedim. Ama hiçbiri lemordaki gibi deriyi olduğu gibi kaldırmadı. İlk etapta dövme boyası dağılıyor ve bölüm bölüm kısımlarda çıkıyor.(Derinin daha üstünde olan boya tabakası) Sonra gerçekten de boyanın rengi dahi atıyor. İz kalıp kalmaması konusunda emin değilim. Ama dövmemden rahatsız olan biri olarak %50'lik bir ize bile razıyım. İşe yarıyor kızlar... Patenti LadyBeto'nun )

Bu arada TCA ile lemorun etkisi aynı. Fakat TCA ciltte yanık gibi bir iz bırakıyor. Dövmemin kenarlarına biraz taşmıştı. Hala da o izler mevcut. Yaklaşık da 1 sene önce uygulamıştım. Lemor kalın bir kabuk tabakası yaratıp aynı Ladybetonun anlattığı gibi kabuğu atıyor. Tabi dövme boyasının ne kadar derinde olduğuyla çıkma oranı orantılı olarak düşünün. Mesela benim 3. ve 4. kullanışımda tamamiyle çıkar diye düşünüyorum. Çünkü şu an dövme adına bişi kalmadı. Bölge bölge de çıktı.

ya benimki neden olmadı

mrb dövmenin tamamı çıktımı acaba bnde sildirmek istiyorum lazer deniyorum 2. seans ama bi sonuç yok

hiç işe yaramadı :/ yanlış mı yaptım bilmiyorum

Nasıl denedin acaba bende 2 gün oldu küçük bir kısma denedim ve denediğim yer azıcık koyu ama hiç kabuk atacak gibi durmuyor :S Teramisin sürüyorum üstüne.

Mrb tam olarak neyle ve nasıl sildiniz acaba iz kaldımı bende yaptrdım ve yaptrdığım gün pişman oldum

ya benimki neden olmadı

kızlar tekrardan selam. bende koyu olan o yerlere az önce lemor uyguladım ve videoya aldım. ayrıntılarıyla bakabilirsiniz. az sonra yüklicem kızlar. :)

mrb dövmede bir değişiklik var mı gerçekten yok oldumu rresim atabilirmisn bnde kurtulmak istiyorum bir an önce

mrb dövmen gerçekten çıktımı cildinin durumu nedir şuanda resim atabilir misn bnde kurtulmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

ben dün küçücük bir kısma denedim evet yakıyor ve kızarıklık oldu azııcık da su toplamış gibi şişti ama şimdi hiçbirşey yok bugün akşam tekrar deneyeceğim bakalım..

hiç işe yaramadı :/ yanlış mı yaptım bilmiyorum

öncesi ve sonrası dıye fotolarını koyar mısın?

ya benimki neden olmadı

kızlar iyileşme konusunda size bir şey diyemem. bence o cildin yapısıyla ve yaptığınız bakımla ilgili. ben ilk yaptığımda doğru düzgün hiçbi şey uygulamadım. sadece yaptığım gün uyguladım sonra boşladım. ama 2. yaptığımda sabah akşam teramycin ve tentürdiyot uyguladım.

leyla_suz benim msjlarıma bakarsan öncesi ve sonrası diye fotolar var. aradaki farkı rahatlıkla görebilirsin. ama yinede burda da yüklerim :)

** şimdi kızlar bu ilk uygulamaya başlamadan önceki hali. sadece sağ üst kısımda küçük bi yere uygulamıştım denemek amaçlı.

** orda kabuk atıp dövmenin çıktığını görünce hepsine uyguladım. bu sefer her gün bakımını yaptım ve tamamen kabuk bağlayı attı kabuğunu.

** buda kabuk attıktan sonraki hali. kısım kısım kalmıştı. daha koyu yerlerden fark edebilirsiniz kızlar.

** ve en son olarak buda az önceki uygulamamın sonrası. özellikle yuvarlak içine aldığım kısımlara uyguladım. dövme boyası açık şekilde ortaya çıktı. şu an biraz şiş bide ama sızım yok. bakalım kabuk bağlayp attıktan sonra tekrar paylaşım yapıcam.

** ve kızlar son olarak videom buda. bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah kurtuluruz yaza kadar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…