faydasını gördün mü bizimle paylaşır mısın bende denemek istiyorumBende doa kozmetikten %20lik Tca aldım hemde 16tl gibi bir rakama
Daha öncede şampuan ve saç kremi alıp cok memnun kaldıgım için tekrar ordan almayı uygun gördüm.
Geldiğinde ilk denememi kendimde çatlaklar için yapacağım, annemdede leke için deneyeceğim
bakalım faydasını ne kadar göreceğiz cook merak ediyorummm
faydasını gördün mü bizimle paylaşır mısın bende denemek istiyorum
neredeyse 77 sayfanın yarısından fazlasını okudum. hep uygulamaya başlayan isimler değişti. ama sonuç alan yok :/ arkadaş sonuç alamadıysanız da muallakta bırakmayın ve söyleyin. elinize mi yapışır yahu...bir sürü insan gaza gelip,risk alarak başlıyor bu uygulamaya...neyse...
neredeyse 77 sayfanın yarısından fazlasını okudum. hep uygulamaya başlayan isimler değişti. ama sonuç alan yok :/ arkadaş sonuç alamadıysanız da muallakta bırakmayın ve söyleyin. elinize mi yapışır yahu...bir sürü insan gaza gelip,risk alarak başlıyor bu uygulamaya...neyse...
ben 1 hafta önce karnımdaki çatlakların bir kısmına deneme amaçlı yaptım 25 lik tca ile hemen yanma yapmadı bir kaç dakika sonra yanma yaptı normal ölü deri ve özellikle en büyük çatlakları seçtim soyulma tam bitmedi ama çoğu yer soyuldu büyük çatlaktan eser yok ama sonradan belirirmi bilmiyorum incelediğimde sedefimsi görüntü giiti canlılık geldi yeni hücre oluşmuş gibi bilmiyorum ilk seans için mükemmel bir durum ikinci denememde 50 l,ik kullanmayı düşünüyorum nasılsa etek altı görünmüyor kıyafetlerde rahatsız etmiyor ikinciden sonra sonuçları sizinle paylaşacam ama şunu söliyim ne kadar silikleşse okadar kardır deneyin yanıp kül olmazsınız
canım merhaba cok sevındım senın adına pekı bu catlakların ne kadar surelık çatlaklardı ve beyaz tenlı mısın
slm cnm bence yeterli olabilir fazla bekletirsin zaten yapacağın bölge karın yada backsa yüzde yaktığı gibi yakmıyor ama daha almadıysan çatlaklar için 30 falan al daha etkili diğer soruna gelince bilmiyorum seyansları ne kadar açıkcası kendim yapmayı tercih ederim çünkü basit bir uygulama tabi bana göreYa arkadaslar % 15lik catlak ocin yetersiz mii eger yetersizse kaclik yapilmali ve profosyonel biri tarFindan yapilirs seansi ne kadara patlar cok sor ama beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum benim catlaklarim kilo alip vermektrn oldu cok mutsuzum:18:
slm cnm çatlaklarım çok eski 10 seneden fazla diyebilirim efet beyaz tenliyim bu çatlakardan gitmediğim yer kalmadı artık pes etmiştim uzun zaman oldu ilgilenmiyordum ama tca dan sonra keyfim yerine geldi birkaç seyanstan sonra kesin geçer gözüyle bakıyorum
Merhaba ben göbek bolgemdeki catlaklar için tca kullandim % 25lik aldim.ilk uygulamam henuz. Cuma gunu yaptim banyoda temiz tene catlaklarimin ustune sadece kulak copuyle surdum. Yandigi zaman yikadim şimdi 3 gun oldu ve tca surdugum yerler kırmızı yanik seklinde ince bir kabuk bagladi. Gun icinde nemlendiriyorum 1 kere. Soyulmasini bekliyorum. Kullanmadan once cok araştırdım ama biseyi unuttum acaba soyulan yerlerde ton farki olur mu? Daha once kullanan varsa lutfen biraz bilgi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?