Çatlaklar TCA Çatlaklara Kesin Çözüm Olabilir

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben 3. seansımı gecikmeli oldu ama yaptım az önce
havalar soğusun daha sık yapcam yaza kadar gecer inşallah :KK76:

kızlar bu tca yı nerden alıcaz fiyatı ne kadar yüzde kaçlık alıcaz ve nasıl ne şekilde uygulıycaz

Son düzenleme:
Selam kizlarrr!!!

Bu aralar hic kimseler yazmiyo kimse aktiv degil, Tca kullanmak isteyen veya kullanan arkadaslar neredeler durumlari alalim kullanmak isteyenleri aydinlatalim.
Umutsuzluga kapilicam yoksa yakinda kimse birsey yazmiyo :KK43:

aman yarabbi ne uzun yazmışım ya...ben olsam hayatta okumam bunu :))))kızlar valla öyle bir dertli dertli yazmışımki,valla bukadar uzattığımın farkında bile değilim,dökmüşüm resmen içimi :))kusura bakmayın nolur....ayyy hiç yazmasam,gizli gizli takip etsem daha iyiymiş :)))):KK52:

Selam canim
Tca yi netten degil kimyasal madde satan bir yerden aldigini yazmissin, ben ebayden bi defa ismarladim 35% ama hic bir ise yaramadi büyük bir ihtimal icinde gercek Tca yoktu öyle düsünüyorum cünki bende ne kizlariklik ne bir yanma ne bir soyulma hic bir sey olmadi ve biraz tuhaf bir kokusu vardi. O yüzden netten artik güvenemiyorum en iyisi sizin yaptiginiz gibi öyle bir yerden almak istiyorum eger bir adres falan verebilirsen cok iyi olur cok sevinirim ben normalde yurtdisinda yasiyorum bu ara Türkiyedeyim gelmisken aliyim cünkü almanyada bu tarz seyleri satan bir yer asla bulamam.
Bu konuda yardimci olursan cok ama cok sevinirim.
Bu arada sende bu aylarda kullanmaya baslamak istiyordun kullandinmi ne durumdasin?

Kimseee yokmuu arkadaslar nerdesinizzzz? Cilek neden cevap yazmiyosun, deliricemmm :) tca kullanmak istiyorummmm artik kurtulmak istiyorumm catlaklarimdannn.....

Bilen varsa lütfen söylesin Tca' yi gittigidiyr ebay gibi siteler haricinde nerde bulabilirim cilegin bahsettigi asetik acid satan yerler nerelerde Istanbulda?????????

Kimseee yokmuu arkadaslar nerdesinizzzz? Cilek neden cevap yazmiyosun, deliricemmm :) tca kullanmak istiyorummmm artik kurtulmak istiyorumm catlaklarimdannn.....

Bilen varsa lütfen söylesin Tca' yi gittigidiyr ebay gibi siteler haricinde nerde bulabilirim cilegin bahsettigi asetik acid satan yerler nerelerde Istanbulda?????????

aynen canım bende kurtulmak istiyorum öyle ebaydan falan değilde böyle kimyevi malzeme satan yerden alırsak daha etkili olabileceğini düşünüyorum evet cevap yazarsanız çok sevinicez.

aynen canım bende kurtulmak istiyorum öyle ebaydan falan değilde böyle kimyevi malzeme satan yerden alırsak daha etkili olabileceğini düşünüyorum evet cevap yazarsanız çok sevinicez.

Evet cok iyi olurr... cilek acaba bu yazdiklarimzi okumadimi ben aslinda özeldende mesaj yazmak istiyorum ama mesaj sayim yeterli degil en az 100 olmasi gerekiyormus özelden mesaj yazabilmek icin, eger özelden mesaj yazabilecek arkadaslar varsa lütfen özeldende yazsin belki burda yazdiklarimzi görmüyodur....

Ama ben kurtulmak istiyorum catlaklarimdannn lütfen bilen arkadaslar yardimci olunnnnn..... :KK43: daha cok gencim ya catlaklarimdan kurtulmak isitiyorum Allahin izniyle gögüslerimde bacaklarimda popomda :KK43:(((

çilek acaba basladımı TCAya foruma uğramıyor sanırım ben 4. seansımı yaptım yaza kadar hep yapcam ama kaybolmadı henüz azimliyim ...
çilek eylülde baslıcaktı lütfen girsin foruma bizi bilgilendirsin ...

çilek acaba basladımı TCAya foruma uğramıyor sanırım ben 4. seansımı yaptım yaza kadar hep yapcam ama kaybolmadı henüz azimliyim ...

canım sen nerden aldın?iz falan kaldımı sende?bide kaçlık aldın?ne çok sordum dimii:KK9:

Canim sen 4. seyansini yaptin demek, peki hic bir degisim azalma oldumu nasil görünüyorlar suan?? ve kaclik uyguladin simdiye kadar?

tekrar sesleniyorum cilek lütfen foruma ugra bizi habersiz birakma..... :KK43:

kızlar mrb.. moralinizi bozmak istemem ama böyle şeylerle uğraşıp canınızı yakmayın, çatlaklardan kurtulmak için elinden gelen herşeyi yapmış biri olarak söylüorum ki maalesef, ne yazık ki bu çatlakların hiçbir çözümü yok....
tercih sizin tabi isterseniz deneyin ama ben tecrübelerimden edindiğim sonucu söylemek istedim..

arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum. bakın kızlar ben 11 seans yaptım%30 lukla.bi ara iz olmuştu onu zar zor geçirdim. tca sonrası olan izler 5 ay sonra falan geçiyor. ancak geçen ay 11. seansımı yaptım ancak çatlaklarım hala duruyorlar. maalesef geçmiyorlar.

ya arkadaslar tamam sagolun ama gecti diyenler var neden yalan söylesinler hani ürünlerini satmak icin reklam yapiyorlar desem oda degil..
Bence bu ciltten cilde degisir bazisinda etki gösteriri bazisinda göstermez.
Youtubede bi bayana rastgeldim ayni sekilde tca kullanmis ve gecmis, hatta mesajlastikda...
Ben inaniyorum hani 100% gecmesinede gerek yok 50% bile yeter ama düzelsin görünmesin istiyorum...

Bu yüzden Cilek duy sesimizi ben tca yi kullanmadan icim rahat etmicek, ama direk bu ürünü satan bir yerden almak istiyorum netten degil.
Yardimci olursan cok sevinicezzz, ben hala umutluyum....
En Büyük TÜRKİYE

bende hala umutluyum bu kimyasal satan yer sirkeci de falan varmış sanırım bi ara gidicem %35 lik falan alıcam ben.canım senin netten konuştuğun kişinin çatlakları yenimiymiş nasılmış?

bende hala umutluyum bu kimyasal satan yer sirkeci de falan varmış sanırım bi ara gidicem %35 lik falan alıcam ben.canım senin netten konuştuğun kişinin çatlakları yenimiymiş nasılmış?

Onu bilmiyorum yeni oldugunu sanmiyorum, ama genel olarak catlaklarini geciridigini söyledi. Eger tam olarak ögrenirsen nerde satildigini bizleride haberdar etmeyi unutma, bende devam ediyorum arastirmaya bulana kadar devam edicem, alicam ve denicem yani baska care yok bide ayrica ben tcanin catlakalara iyi geldigini alman sayfalarindada okudum tam olarak nasil uygulanir felan hersey yaziyodu yani mutlaka iyi geliyo ama dedigim gibi ciltten cilde degisiyo belki iyi gelmeyedebilir, ama icimde kalicak denemem lazim...

Onu bilmiyorum yeni oldugunu sanmiyorum, ama genel olarak catlaklarini geciridigini söyledi. Eger tam olarak ögrenirsen nerde satildigini bizleride haberdar etmeyi unutma, bende devam ediyorum arastirmaya bulana kadar devam edicem, alicam ve denicem yani baska care yok bide ayrica ben tcanin catlakalara iyi geldigini alman sayfalarindada okudum tam olarak nasil uygulanir felan hersey yaziyodu yani mutlaka iyi geliyo ama dedigim gibi ciltten cilde degisiyo belki iyi gelmeyedebilir, ama icimde kalicak denemem lazim...

aynen canım benmde içimde kalıcak denemesem benm çatlaklarım doğumda oldu üst bacak ve karnımda hala tam beyazlamadılar o yüzden acele etmem lazım annem gelince gidicez beraber nerde bulduysam haber vericem mutlaka acaba kaçlık alsam ona tam karar veremedm.ama inşallah kurtulucaz bu salak şeylerden:KK55:

merhaba...şimdi bu TCA nın kimyacılarda satıldığını biliyorum,kimyevi maddelerde sirkeci taraflarında satılıyor sanırım...valla vakit bulup başlayamadım hala tca ya...az önce okuduğum ama işe yaramadığını söyleyen bir arkadaş vardı...okadar emek vermişsin canım,çok üzüldüm senin adına...11-12 sefer ne demek...ay canın acısı yanına kaldı demek..üzüldüm senin adına...ama cananın çatlakları kalmadı,yani var ama hani nasıl desem ,belli olmuyor...derisi iyicene tazeledi kendini,böyle hani beyaz tenli arkadaşlarımız vardır bilirsiniz,böyle kırmızı kılcal damarları olur ip kadar ince...yada nasıl desem,hani damarları belli olur incecik yeşil yeşil...işte öyle izler var.demek %100 geçmiyor...ama benim arkadaş çok soymuştu derisini,hani o içöindeki pembe deri varya 2 katman belki daha fazla aşağısı,yani oraya kadar,ağlaya ağlaya,yana yana soydurdu deriyi...yazın güneşleniyor,kalan o çok ince çizgileri esmerleştiriyo,hani bilmiyen anlamaz asla....bende başlıcam ama bir türlü başlayamadım...evi taşıdımda bu aralar....

merhaba...şimdi bu TCA nın kimyacılarda satıldığını biliyorum,kimyevi maddelerde sirkeci taraflarında satılıyor sanırım...valla vakit bulup başlayamadım hala tca ya...az önce okuduğum ama işe yaramadığını söyleyen bir arkadaş vardı...okadar emek vermişsin canım,çok üzüldüm senin adına...11-12 sefer ne demek...ay canın acısı yanına kaldı demek..üzüldüm senin adına...ama cananın çatlakları kalmadı,yani var ama hani nasıl desem ,belli olmuyor...derisi iyicene tazeledi kendini,böyle hani beyaz tenli arkadaşlarımız vardır bilirsiniz,böyle kırmızı kılcal damarları olur ip kadar ince...yada nasıl desem,hani damarları belli olur incecik yeşil yeşil...işte öyle izler var.demek %100 geçmiyor...ama benim arkadaş çok soymuştu derisini,hani o içöindeki pembe deri varya 2 katman belki daha fazla aşağısı,yani oraya kadar,ağlaya ağlaya,yana yana soydurdu deriyi...yazın güneşleniyor,kalan o çok ince çizgileri esmerleştiriyo,hani bilmiyen anlamaz asla....bende başlıcam ama bir türlü başlayamadım...evi taşıdımda bu aralar....

evet haklısınız çatlakalr uğraştırıyor ama arkadaşım çok emnun kalmıştı çatlak konusunda 30 luk tca kullamıştı.... birazdaha uzun süre ciltte tutup soyulma arttırılınca güzel sonuç veriyor.... aslında çatlaklarla ilgili iyi br krem ile beraber kombine edince daha hızlı sonuç verir diye düşünüyorum.

Canim sen 4. seyansini yaptin demek, peki hic bir degisim azalma oldumu nasil görünüyorlar suan?? ve kaclik uyguladin simdiye kadar?

tekrar sesleniyorum cilek lütfen foruma ugra bizi habersiz birakma..... :KK43:

canım çokta gecmedi inceldi sanki çok sık yapmıyorum tamamen soyulduktan sonra TCA uyguluyorum ya uff umarım gecer ... :KK43:

X