- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
beyazlamak için kullanıldığını okumuştum...ama forumlardan bitanesinde bu arada biz akne ve sşvşlce tedavisi içinde yollar arıyoduk...canikte çok vardı...sonra bu aklık kremi ni seda abla kutuyu verirken bu ne dediğimde aklık bu,bize özel b i krem diyince....yaw laf aramızda ben biraz tırsmıştım,o yüzden araştırmıştım...nesse forumlardan birinde sivilce için bi bayan arkadaşımız tavsiye etmişti....yani yazmış,ben okudum,bana tavsiye etmedi...nesse bi çok yerde cildin rengini beyazlatmak için yazarken,yalan olmasın yine KK da sanırım,sivilce önerisine aklık önerince,bide böyle yazmışlar aklık kremi nasıl bulucaz diye,baktım çok önemli b i kremmiş bu,dedim canik ya bu kıza canik diyip duruyom,canan kızın ismi:))) dedim canan,elimizde hazine var b iz arkında değiliz,böyle böyle...okuttum hepsini ona...o çok dermatoloğa gitti,çok tedaviler görmüştü...burdan duyduklarımızıda yapmıştık ona...aklık diyincede,hani öylesine sürüverdi yüzüne...kuruttu yüzündeki sivilceleri...sürekli kullanırsan hani böyle en az 3 sene hergün falan sadece DİŞ ÇÜRÜTMESİ YAPIYORRR....bunun haricinde diğerleri bilenin bilmeyenin uydurduğu safsatalar...bunun diş çürümesi yaptığını sedoş ablamda dedi...onunda kimyevi açıklamasını,vucutta neyle reaksiyona girip,nasıl sonuç alınacağını,civanın neye tepkime göstereceğini canik zaten biliyor...ve 3 sene hergün yapmayacaksınızkii....valla maşşallah hiçbişeyi yok bacımın...he bide canım cananın kolu beyazlamadıki.çok soyuldu,iki tabaka falan....ip ince bi deri kalıncaya kadar soyuldu e dermis tabakasına yakın bölgeye kadar uzun zaman aralığında soyulduğu için yani aslında TCA sayesinde,kurtuldu çatlaktann...diğerleri onun takviyesiydi...hani bağdaştırarak söylüyorum...mesela aklık leke kalmaması içindi bence...yağ karışımı dışardan vitamin takviyesiydi...biz kendi kafamıza göre madeccasol kullandık...onuda ben daha önce bi cilt hocasının sitesinde okumuş ve yapmıştım...hücremi yeniliyodu ne...canana ben dedim madeccosolü kullan diye...dermorollerde kolojen takviyesi dışardan yapamayacağımız için,içerden vucudun üretmesini sağlamak içindi...böyle...hani birazını bizim kokoş hatun verdi ama birazınıda araştırmalarımız sayesinde biz kafadan uydurmasyon yaptık...nasrettin hoca misali ya tutarsa:))) hani biz bağdaştıra bağdaştıra yaptık...öyle bilinçli değil...derinin bi vakti geldiğinde madeccosol,bi vakti geldiğinde aklık,bi vakitte yağ karışımı....tca sonrası kadın mesela yağ karışımını deriniz soyulurken demişti,aklık kremi ile birlikte...ama tca ya başlayınca tca uyguladığı gün ben izin vermedim o karışımları kullanmasına...bazen 1 gün bazen 2 gün...veya tca yı dedim 1 ay bırak,o dönemde kolojen üretimi için dermorolleri biliyodum,onu uyguladık...hani bun ların hepsini kafadan,mantıkla yaptık...biri bizi yönlendirmediki...böyle işte:)) ya ben çok uzun yazıyom... bi çare
Canım benim,aklık kremini ben 3 yıl önce tesadüfen öğrendim bi göçmen olarak bilmiyodum böyle bi kremin olduğunu ...
ama gerçekten cildi beyazlatıyo ve pürüssüzleştiriyo ve sivilceleri kurutuyo fiyatıda sudan ucuz ...
dediğin gibi TCAdan sonra leke kalmasın diye uygulanabilir ama ben şunu fark ettim kullanmış olduğum %50lik TCAdan sol basenimde kararma yaparak soyulmuştu ve diğer bölgelerde kararma olmamıştı.o yüzden soyulduktan sonra sadece sol basenim hafif koyu tonda leke kaldı yani ten rengimin daha koyusu diyelim.Bununda çaresi şu bence TCAyı fazla tutmamak ilk oraya sürdüm diye hemen etkili oldu ve karardı...
şimdi sana sormak istediğim şey şu Sevgili CANİK :) 1 ay boyunca her hafta cildini soymuş ama arkadaşlar cilt soyulunca 3 hafta dinlenmeli kendine gelmeli diyor :85:benim 2 hafta oldu tamamen soyuldu şimdi bekliyorum 2 hafta sonra tekrar soycam sence yanlışmı yapıyorum ? kafam karıştı
Son düzenleme: