ogün askılı badi giymiştim,gözüme çok batmıştı...öyle bi içli içli yazmışımki:))) kıslar valla kusura bakmayın...ben hemen bildiklerimi yazayım...
1) AKLIK KREMİ : nedir neyden yapılır bilmem...sedoş ablaya dedim bu beyaz kutunun içindeki ne diye,o dedi...bu bize özel bi krem dedi...öyle satılan bişi değil bu canım...kk da araştırın anlarsınız zaten...taş gibi lekesiz sivilcsiz beyaz ten için kullanıyor arnavutlar...şimcik ben bi bağdaştırma yapıyom,galiba soyulunca leke kalacağını anladı bu kokoş teyze:))) kalmasın diye vermiştir galiba...böyle bembeyaz kapkatı bişidi...
2) yağlardan bi jojoba aklımda...bizim canik biliyo öğreneyim yazacam valla..bu yazın gelecek o teyze...bende yağ alıp vericem ona...biz 5-6 çeşit yağ aldık ama.ona verdik..içine bişi karıştırdımı bilmiyorum ama...aldık verdik ona...
3)madeccosolü canike ben demiştim...önceden kullanmıştım..o ilacı kullanmadan önce araştırdığımda hücre yenileme vs...özellikleri vardı.ordan aklımda kalmıştı..iyi geldi kıza...
4) TCA yı biz öyle siteden falan sipariş vermedik ya...asetik asit onun diğer adı..istanbulda bisürü kimyavi madde satan yer var...TCA diyinced kaçlık dediler...herkes %30 luk kullANIYODU...BİZ İŞİ ABARTTIK % 50 ALDIK
ama kızlar valla doğru bişi yapmadık bak...yinede deneyeceksiniz biliyorum,ama canik kimyacı olduğu için rahat kullandı...nesse biz istanbulda kimyacılardan temin etmiştik...kimyavi madde satanlardan...
yani böyle işte...nasıl kullandığınıda yazdım...yağların isminide yazacam en kısa zamanda...ama her derdin bi çaresi var...çaresi olmayan tek şey çaresizlik...derdiniz varsa çaresiz değil,çare sizsiniz...
üstteki arkadaşın açtığı sayfayı takip ettim...yurt dışında o peling uygunda....türkiyede çok pahalı...seansı dermorollerin 200 tl idi bizamanlar...ve estetik merkezinin bana şu söylediğide hala aklımda...% 100 sonuç beklemeyin...% 30 la 60 arası sonuç alırsınız dedi...rengi kaybolur okadar dedi...bide o doku kremi-kolojen takviyesi kullanıyorsunuz...türkiyede yok bu...ilaç depolarını aradım birebir...uzun bir süre sizide takip ettim ben
ama adınıza çok sevindim...kurtulmanız beni,sizi hiç tanımadığım halde öyle çok mutlu ettiki beni...bu arada erginlik çatlağı ve doğum çatlağı hepsine iyi geliyo bu söylediklerim....ama canınız çok acıyor....
çok öptüm sizleri...bu arada yazdıklarımı 50 defa yine yazarımm,üşenmem..yeterki çare olsun...allah razı olsun diyelim birbirimize yeter...iyi geceler kızlar