hayırlı olsun kızlar ınsallah gecerde bızlerde uygularız takıpcınızız onderımız olun sız krutulun bızde gelıyoruz sınemcım sende bıraz cok tutmussun sankı be canım 7dk cok ıı dıgerlerı 2-3 dk dıyorlar sasırttın valla benı canım gecsın dıye neredeyse yıkamayıp yatacakmıssın yaaaneyse tabı bunlar saka saka bır yanada hadı hayırlısı sınemın takıpcısıyım zaten o benı bılıyor bende dermaroller uyguluyorum gunes kıs aylarına kadar dermaroller sonrada tca uygulayıp bıtırıcem bu ısı artık gecmezse gecmez ne yapayım daha elden bırsey gelmıyormus der bırakırım pesını cok optum hepınızı ıyı haberlerınızı beklıyorum hoscakalın
Tatlım bazı çatlaklar neredeyse tamamen, bazıları ise büyük ölçüde azaldı, sanırım yatay olanlar daha kolay geçiyor gibi dikey olanlara göre:)))
eed geldım sekerım senınde kargonun gelmesıne falan sevındım uygulamanıda yapmıssın hadı hayırlısı olsun ındallah gecıcek ya cok optum senıdönmüşsün canım h.geldin:)valla canım uygulama süresi 5 dk yazıyordu dayanabildiğim kadar dayanayım dedim 7 dk zor zar dayandımm zıpladım banyoda sonlara dogru tca uygulaması 2 dk falan sanırım ama yıkama öle yat geçicek sabaha gibi bişi olsaydıda yatmak mümkün olmazdı zaten de sabaha kadar siteyi turlayacak olsam onuda yapardım:):)öyleki bıktım:) canım dermarollerde baya farketmiş sende üstüne bide peeling tamamdır sıkma canını olcak olcak inşallah kızlar ben çok ümitliyim yaaa bundan sora doğru siparişle tca alıcam amauygulayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum fena yakıyor :)iyileşince geççek ama:)böyle olcazhihoyyyt
reha muhtar gıbı olmus bu efenım acı varmı acı?? o adamında cıkısları super yaa hadı azıcık gulduruyım barı sızı neseler yerıne gelsın bıraz hapıshaneden kacmak ıcın adamlar tunel kazmıs reha muhtar efenım tunelı kacmak ıcınmı kazdın dıyo tacız edılmıs kucuk bır kıza reha muhtar amcalar sana ne yaptı dıye soruyo adam karısını bogarak oldurmus efendım oncelıkle basınız sagolsun dıyo reha muhtarcıgım hele su bır bomba dogustan kor oldugunuzu anladımda beyfendı cocukkendemı gozlerınız gormuyordu dıyo yaaa adama bakKızlar bişi sorcam:
Acı var mı acı?
soyle dusunebılırsın bunu tca ust derıyı ve hatta derecesıne gore derının bırazcık alt katmanlarınıda soyuyor sonra kendını yenılıyor boylece catlaklar bıraz daha duzelmıs oluyo derının cok derınındekı gecmez ama ust derıyı yenıleyınce alttakının gorunmesıde zorlasıyor sılıklesıyor boylelıkle kan cıkmıyor hanı banyodayken kese yapılmıs gıb bırsey tabı daha sıddetlısı etkılısı cokca bastırılmısı gıbı ust derıyı komple degıstırıyorsun yanı alttan yenı sı gelıo sen bırdaha degısıtırıyorsun boyle boyle yenı bır cılt edınıyorsunkızlar benim bildiğim kadarıyla bu çatlaklar sadece deri yüzeyinde oluşan bişey değil derinin baya altından itibaren çatlıyor bu tca dediğiniz derinin altına kadar inip mi çatlakları düzeltiyor yoksa yüzeysel değişiklik mi sağlıyor? kanımca kendi kendinize yaparak çatlakları düzeltmeye çalışmak büyük acı veriyor olsa gerek öyle ki derinin eriyip birleşmesi gerekir kanama oluyor mu kızlar ben de de çok çatlak var ama cesaret edemiyorum
soyle dusunebılırsın bunu tca ust derıyı ve hatta derecesıne gore derının bırazcık alt katmanlarınıda soyuyor sonra kendını yenılıyor boylece catlaklar bıraz daha duzelmıs oluyo derının cok derınındekı gecmez ama ust derıyı yenıleyınce alttakının gorunmesıde zorlasıyor sılıklesıyor boylelıkle kan cıkmıyor hanı banyodayken kese yapılmıs gıb bırsey tabı daha sıddetlısı etkılısı cokca bastırılmısı gıbı ust derıyı komple degıstırıyorsun yanı alttan yenı sı gelıo sen bırdaha degısıtırıyorsun boyle boyle yenı bır cılt edınıyorsun
Sinemsu gelismeleri kesinlikle yaz lütfen cünki bende sanirim glycolic acid alicam, tca ebayde yok.
sende kabuklanma fln oldumu? suan ne durumda catlakliklarn? bence bu tca fln kesinlikle bi care olucak gibi duruyo =) cok seviniorum bende senden gelen ilk gelismeyle ismarlicam insallah. cok umutlaniorum insallah hayal kirikligna ugramam.. demin banyodan ciktim catlaklarima baktim =( cok üzücü piskolojim bozulcak, insanin kendine güveni flnda gido resmen... Neyse insallah su tca la hepimz kurtulcaz, catlaksiz günler icin son gaz devammmmmm
Slmlar tekrar, kızlar şimdi son durumu aktarıyorum, soyulmam tamamen bitti, daha önce de söylediğim gibi , çatlakların yok olduğu yer var, azaldığı yerler var. Tek bir sorun yaşıyorum, soyulma sonrası bir miktar kızarıklık kaldı bende, tam anlamıyla eski rengini almadı daha uygulama yapılan yerler. Belki bende olmuştur bu veya yüksek derecelerde yaşanan bir durumdur bilemiyorum, onun haricinde ben memnunum, böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa ve yorum yaparlarsa ayrıca sevinirim:)))
sinemsu siz kendiniz mi yaptınız biyerle görüşmüştünüz de ?
Slmlar tekrar, kızlar şimdi son durumu aktarıyorum, soyulmam tamamen bitti, daha önce de söylediğim gibi , çatlakların yok olduğu yer var, azaldığı yerler var. Tek bir sorun yaşıyorum, soyulma sonrası bir miktar kızarıklık kaldı bende, tam anlamıyla eski rengini almadı daha uygulama yapılan yerler. Belki bende olmuştur bu veya yüksek derecelerde yaşanan bir durumdur bilemiyorum, onun haricinde ben memnunum, böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa ve yorum yaparlarsa ayrıca sevinirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?