- 14 Ocak 2009
- 88
- 0
- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
hayırlı olsun kızlar ınsallah gecerde bızlerde uygularız takıpcınızız onderımız olun sız krutulun bızde gelıyoruz sınemcım sende bıraz cok tutmussun sankı be canım 7dk cok ıı dıgerlerı 2-3 dk dıyorlar sasırttın valla benı canım gecsın dıye neredeyse yıkamayıp yatacakmıssın yaaa neyse tabı bunlar saka saka bır yanada hadı hayırlısı sınemın takıpcısıyım zaten o benı bılıyor bende dermaroller uyguluyorum gunes kıs aylarına kadar dermaroller sonrada tca uygulayıp bıtırıcem bu ısı artık gecmezse gecmez ne yapayım daha elden bırsey gelmıyormus der bırakırım pesını cok optum hepınızı ıyı haberlerınızı beklıyorum hoscakalın
dönmüşsün canım h.geldin:)valla canım uygulama süresi 5 dk yazıyordu dayanabildiğim kadar dayanayım dedim 7 dk zor zar dayandımm zıpladım banyoda sonlara dogru tca uygulaması 2 dk falan sanırım ama yıkama öle yat geçicek sabaha gibi bişi olsaydıda yatmak mümkün olmazdı zaten de sabaha kadar siteyi turlayacak olsam onuda yapardım:):)öyleki bıktım:) canım dermarollerde baya farketmiş sende üstüne bide peeling tamamdır sıkma canını olcak olcak inşallah kızlar ben çok ümitliyim yaaa bundan sora doğru siparişle tca alıcam amauygulayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum fena yakıyor :)iyileşince geççek ama:)böyle olcazhihoyyyt