ben yarın akşamı bekleyemedim yaptım gitti:)7 dk tuttum yaa nasıl kaşındı benimki sizdede öle oldumu kaşıntıyla birlikte bi acı oluo ama daha çok kaşıntıyı hissediosun karıncalar ısırıo gibi oluyo heryerini hala biraz var o his bepanthen sürücem bende bakalım nekadar etkili soyulma falan çok olmayacak bende öyle yazıyordu pulpul dökülücekmiş:)yazarım kızlar inş. işe yarar
ben yarın akşamı bekleyemedim yaptım gitti:)7 dk tuttum yaa nasıl kaşındı benimki sizdede öle oldumu kaşıntıyla birlikte bi acı oluo ama daha çok kaşıntıyı hissediosun karıncalar ısırıo gibi oluyo heryerini hala biraz var o his bepanthen sürücem bende bakalım nekadar etkili soyulma falan çok olmayacak bende öyle yazıyordu pulpul dökülücekmiş:)yazarım kızlar inş. işe yarar
kızlar bu çatlağın derinliğine gre değişir sanırım yüzeysel olan çatlaklar 2 3 seansta gider gibi ama daha kalın kalın çatlak değilde derlerya yarılmış gibi onlar sizce nasıl olur tamamiyle geçermi bende alıp bi uzman eşliğinde tca yı kullanmayı düşünüyorum çünkü çatlaklar ciddi anlamda insanda psikoloji özgüven bırakmıyor özellikle görünen yerlerdeyse kol veya diz kapağı gibi dahada beter görüşlerinizii bekliyoruuum
valla ben psıkolojıden bır dem vurmaya baslarsam susamam benım gogus bolgemde ve her yaz neler cektıgımı ben bılırım ya ıkı senedır zaten kacmaktan sıkıldım artık havuza vs gırmıyorumda o denlı delırdım yanıwalla cnm bnmde kollarımda vardı ben oralara uyguladım az önce %30tca evde kendm yaptım bnmde derin biraz ama ilk seansa görünümü düzelir 5 seansa filan zaten artık kalmaz çünkü derini soyan bi işlem sonuçta derin soyuldukça yeni deri geliyo sürekli bnmde mantğıma yattı bence denemeye değer bende yeni yaptım yzrım buraya takip et canım çnkü dediğin gibi gerçekten görünen yerlerde gerçekten insasnın psikoljisini bozuyo yani canını sıkııyo
Tatlım bazı çatlaklar neredeyse tamamen, bazıları ise büyük ölçüde azaldı, sanırım yatay olanlar daha kolay geçiyor gibi dikey olanlara göre:)))canım ilk yapşında ne kadar bir etki gördün çok merak ediyorum ve TCA %kaç kullandın?
Kaç dk beklettin?
kurtuldun yanı tıa cok sevındım ınsallah bır kac seansa baya gecıcek ozaman bak buna cok sevındım demekkı neymıs sonbaharda kesınlıkle tca uyguluyormusuz senınkı % kaclıktıTatlım bazı çatlaklar neredeyse tamamen, bazıları ise büyük ölçüde azaldı, sanırım yatay olanlar daha kolay geçiyor gibi dikey olanlara göre:)))
valla ben psıkolojıden bır dem vurmaya baslarsam susamam benım gogus bolgemde ve her yaz neler cektıgımı ben bılırım ya ıkı senedır zaten kacmaktan sıkıldım artık havuza vs gırmıyorumda o denlı delırdım yanıneyse bu dermaroller azalttı bırazda gecenlerde yazlıga gıttım bır baktım oyle goze batmıyor artık bıraz rahatladı ıcım boyle guven geldı kendıme saklanmadan bıkını gıydım ılk defa cok guzel bır duyguymus ya kımseden saklanmadan serbestce cok guzeldı ınsallah hepsı gececek ve rahatlıcaz hepberaber
rebelica seni takip edicem muhakkak bildir durumları kaçma bi yerlere sakın :) uzun süreli bi tedavi ama genede umut verici umarım kurtulucaz
kurtuldun yanı tıa cok sevındım ınsallah bır kac seansa baya gecıcek ozaman bak buna cok sevındım demekkı neymıs sonbaharda kesınlıkle tca uyguluyormusuz senınkı % kaclıktı
%30 luk cnm, ama sanırım daha sonra %50 deniycem, kökten kurtulmak için hepsinden:)))
Tatlım kahvelikler tamamen geçti gibi, kırmızılıklar var sadece, o da yeni deri zaten...canım kahverenginlikler geçtimi yoksa hala soyulma oluyomufisfisfis eski ten rengine döndümü??
geçmiş olsun canım bende yaptım az önce bakalımmmm yazalım buraya gelişmeleri:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?