TBMM Başkanı'ndan skandal sözler: Laiklik olmamalıdır!

Mune, Kuran Anayasa diyorsun, herseyi kavrar diyorsun. Kuran'in temeli iman, en buyuk mukafat cennet, en buyuk ceza cehennem. Icinde iki buyuk kavram var, zulum ve ser. Hemen hemen butun sureleri de bunun cevresinde sekillenmis. Orada medeni hukuk ve ceza hukukuna girdigi bir kac sure var sadece.. Bir kac sure ile mi olusur Anayasa? Diger surelerin hepsi de imanin gerekliligi uzerinedir, sarti uzerinedir. Her hangi bir sureyi al bak, icinde yasa olarak ne var? Diyelim ki Yunus suresi, 109 ayetten olusur, icinden yasa cikartabilecegin hic bir veri yoktur, anayasa dedigin Kuranin cogunlugu da boyle surelerden olusur.

Tecavuzle ilgili hangi sure, hangi ayet var? Din adami nasil yorumlarsa, tecavuzu de ona gore cezalandirir Seriat. Bu konudaki dayanak gene zulum, yanisira da zina. Kadi'nin kafasinda zulum agirlik kazandiginda erkek, zina agirlik kazandiginda kadini cezalandirir seriat. Yani bizde seriat uygulansa "kadinin rizasi vardi", "topugu gorunmus, tahrik var" deyip tecavuze ugrayan kadinlarin hepsini idam ederler. Acikca kadina, cocuga, kendi evladina, evlatligina, kardesine tecavuz eden hakkinda bir kanun var ise, boyle bir sure var ise ismini ver bir okuyayim gozumden kacmis ise..
Allah degil, gene kullar icat ediyor kanunlari, ister dayanagi Kuran olsun, ister medeni hukuk. Kuran'da zulum, kotulugu cezalandir diyor da, medeni hukuk ve anayasa da sal gitsin demiyor ya.. Hirsizin elini kesmiyoruz, opuseni kirbaclamiyoruz, ondan mi bu tantana? Dune kadar zina da suctu Turkiyede, begenmedikleri modern kanun hapse atiyordu zinadan yakalanan kadini-erkegi, bu seriat isteyen kesim cikartti suc olmaktan onu da, aldatmayi, aldatilmayi mesru kildi, simdi bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok valla.. Siz yaziyi ne renk goruyorsunuz? Aklima geldi simdi, bu yorumda alintiladigim Munenin mesajinda kizkurusuna da birseyler yaziliydi, ben o kismi sildim, acaba ondan mi boyle oldu?

Bizde de pembe ve üstüne basmalı link :) Nasıl başardın bunu, her mesajda birine yönlendirelim konuyu

Bizde de pembe ve üstüne basmalı link :) Nasıl başardın bunu, her mesajda birine yönlendirelim konuyu
Sahi mi? Iyi bari, ben de bir tek bana gorunuyorlar sanmaya baslamistim..Neyse ki daha delirmemisim, bu da birseydir..
Tikladiniz mi? Size ne cikti?

Sahi mi? Iyi bari, ben de bir tek bana gorunuyorlar sanmaya baslamistim..Neyse ki daha delirmemisim, bu da birseydir..
Tikladiniz mi? Size ne cikti?

Kızkurusunun profili işte aynısı.

Hıııı bende isterim bana da yap bi tane, yorumu tıklayınca benim profil çıksın.

Yok valla.. Siz yaziyi ne renk goruyorsunuz? Aklima geldi simdi, bu yorumda alintiladigim Munenin mesajinda kizkurusuna da birseyler yaziliydi, ben o kismi sildim, acaba ondan mi boyle oldu?
İlluminatici Saraylım seni Kesin senin profilinde bir yerlerde Üçgenler, 3. gözler felan vardır

Ben de alıntı yaptım bakayım aynısı olacak mı?

Ama güzel yorum, ben de sonuna kadar katılıyorum ve aynı düşünüyorum.

mune kendi yorumunda onun ismini etiketlemis sende alıntı yapmıssın boyle bambaska bisey cıkmıs degisik

Olmadı Memfis, ondan değil, bence gerçekten Allah'ın hikmeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…