- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
- Konu Sahibi vivelafrance
O değil de bu özeller ne zaman insanı bir boyut alacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok uzar gider konu. Ama haklı olduğunu düşünüyorsan ve kanıtlayabileceğini düşünüyorsan olabilir.Sigorta, taciz vs. yok. Kurumsal sayılabilecek bir yer zaten. Olan olaylar kanıtlanır mı kanıtlansa işe yarar mı bilmiyorum..
Davalık olacak raddeye gelmek istemiyorum, o kadarı haksızlık olur..çok uzar gider konu. Ama haklı olduğunu düşünüyorsan ve kanıtlayabileceğini düşünüyorsan olabilir.
Ancak iyi bir referans olmaz sana. Eski iş yeriyle davalık olan birini çoğu iş yeri işe almak istemez.
İnanır mısın bende sorun kurum değil, insanlar. Artık bıkmış olmasam devletten iyi desem yeridir.O değil de bu özeller ne zaman insanı bir boyut alacak
Okudum, teşekkürler. :)Evli değilsin galiba biraz daha sık dişini sonra evlilik sebebi ile ayrılırsın?
Ya da rahatsız olduğun neyse git söyle madem iyiler düzeltirler..
Tazminatını yakmak istemiyorsan bir yöntem daha var ama hileli biraz.. Onu da yapmak isteyeceğini sanmıyorum..Özelden yazayım sana..
İhbarla kıdemin farkı ne yani alma farkları? İkisi birlikte işe yarıyor..Bekarsanız evlilik yaparak alabilirsiniz.
Taciz mobbing varsa bunları ispatlamak lazım.
Bu durumda ancak ihbarı alabilirsiniz
tabi kesinlikle..Davalık olacak raddeye gelmek istemiyorum, o kadarı haksızlık olur..
Ya iyi de olan şeyler de bir bezdirme işte, her şey yolunda da ben mi ayrılıyorum. Yolunda değilse kolay mı düzen bozup düzen kurmak..tabi kesinlikle..
her yerde sorun var. Zaten kendin ayrılıyorsun...
Kurum iyi.. Düzeltmeyi denedim hep geçici tampon çözümler.. Yeni bir yer var, yani belli olmaz ama yine de değiştirmek istiyorum.. Kurumla ilgili düzelme umudumu tamamen yitrdim. Çok severken, sabahları gelmek istemez oldum..Anladığım kadarıyla kurumunuz gayet iyi, sıkıntı durumları düzeltmeye çalışsanız, bir de başka yerde çalışınca pişman olma var.
işte bir çeşit mobbing görüyorsun. Ama bu göreceli bir kavram bana göre. İspatlayabilirsen kısmen şansın var.Ya iyi de olan şeyler de bir bezdirme işte, her şey yolunda da ben mi ayrılıyorum. Yolunda değilse kolay mı düzen bozup düzen kurmak..
İhbar çalıştığınız yıla göre işten ayrılmadan önce işyerine nekadar süre önce ayrılacağınızı yazılı olarak bildireceğiniz süre.İhbarla kıdemin farkı ne yani alma farkları? İkisi birlikte işe yarıyor..
Geç kalmak problem değil, hasta olmak kötü karşılanmıyor. Hastayken raporsuz bilebirkaç gün gitmesem sorun olmaz. İnsani değerleri gerçekten çok iyi. Bir de hiç yapmadım, kasten yaptığım belli olur. Kırıp dökmek istemiyorum üstlerimi, onlarla sorunum yok.
Çalışacağım başka yerde tabii ki.. Ama risk işte.
O ilgili bölümleri kimse okumuyor ki. Bir süre kalsaydı bari..Ilgili bolume tasindi
İhbar çalıştığınız yıla göre işten ayrılmadan önce işyerine nekadar süre önce ayrılacağınızı yazılı olarak bildireceğiniz süre.
İhbar tazminatı keyfide çıksanız bildirim yaptığınız için aldığınız tazminat.
Kıdem ise çalıştığınız yıla göre işverenin sizi keyfi olarak işten çıkarıp size verdiği tazminat.
İhbar tutar olarak kıdemden çok az ama hiç yoktan iyidir.
İhbarı her şekilde alıyor muyum yani 8 hafta önce bildirsem? Ya da 8 hafta önce bildirdim, onlar 4 hafta çalıştırdı yine ihbarın tamamını mı alırım?İhbar çalıştığınız yıla göre işten ayrılmadan önce işyerine nekadar süre önce ayrılacağınızı yazılı olarak bildireceğiniz süre.
İhbar tazminatı keyfide çıksanız bildirim yaptığınız için aldığınız tazminat.
Kıdem ise çalıştığınız yıla göre işverenin sizi keyfi olarak işten çıkarıp size verdiği tazminat.
İhbar tutar olarak kıdemden çok az ama hiç yoktan iyidir.
Bir sürü insan sıkıntı yaşıyor ama daha iyi iş bulamam ya da borcum var diye çıkmıyorsa durumları bizimki. Ben gibi memnuniyetsiz en az 5 kişi var şurda.. Ufak tefek şeyleri sorun eden biri değilim..işte bir çeşit mobbing görüyorsun. Ama bu göreceli bir kavram bana göre. İspatlayabilirsen kısmen şansın var.
ama dediğim gibi göreceli bir şey. Seni etkileyen başkasını etlemeyebilir.
Geçen gün bizim personel kadınlardan biri bahçeden koşarak ve ağlayarak içeri giriyor.
Neden ağladığını sordum da servisi kaçırmış. Bana son derece komik geldi ağlama nedeni.
Ya da hüngür hüngür ağlayan bir başka arkadaşım başının ağrıdığını 3 ağrı kesici aldığını ama geçmediğini söyledi gibi gibi gibi...
Yani X kişi herkese karşı aynı davranıyorsa ve sen bunları kaldıramıyorsan sana mobbing gelebilir.
İstiyorsan ispatla ses, görüntü kaydı gibi..
Sabah 09:28 den ben siteye girene kadar kalmis zaten.O ilgili bölümleri kimse okumuyor ki. Bir süre kalsaydı bari..
canım ya her yerde aynı sorun var.Bir sürü insan sıkıntı yaşıyor ama daha iyi iş bulamam ya da borcum var diye çıkmıyorsa durumları bizimki. Ben gibi memnuniyetsiz en az 5 kişi var şurda.. Ufak tefek şeyleri sorun eden biri değilim..