Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paket çay goturuluyor. Gelen gidene ev sahibi demlesin diye. Bizim Burada.paket cay ve toz seker götürülür . Yinede fikir almak icin bu konuyu actimCogunuz cay seker demissinz kizlar.
Cay demleyip goturmuyosunz dimi?
Nasil oluyor o? Nasil goturuyosunz?
Ilk kez duydum ben, bizim oralarda hic bisey goturulmez( sivasliyiz)
Paket olarak canım. Toz şeker. Küp şeker. Paket çay.Cogunuz cay seker demissinz kizlar.
Cay demleyip goturmuyosunz dimi?
Nasil oluyor o? Nasil goturuyosunz?
Ilk kez duydum ben, bizim oralarda hic bisey goturulmez( sivasliyiz)
Ev sahibi o acının için de yemek derdine düşmesin diye gotutulur sonuçta uzak yollardan gelenler var o gelenlerde aç olur tatliyida dagitirlar.Ayrica bizde cok garipsenir taziye evinde sofrada " baklava, tatli, borek,pasta, sarma " konuldugunda.
Bunlar bizim bayram yemeklerimizdir.
Ölumu bayramdir bize demek oluyor, garipsenir.
Herkes getirirse bi tencere corba getirir gelen misafirlere dagitilsin, acilarinin yanina bide yemek derdine dusmesinler diye.
Ev sahibi o acının için de yemek derdine düşmesin diye gotutulur sonuçta uzak yollardan gelenler var o gelenlerde aç olur tatliyida dagitirlar.
Bizde mutlaka çay ve şeker götürülür canımKızlar başlıkta anlaşıldığı gibi. Esimin arkadasinın annesi vefat etmiş sizce ne götürsem