• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
449
199
23
29
Merhaba, az önce embriyoloğum aradı bugün 4.gün, sanırım dinlenme günüymüş. Bana yarın istediğimiz kıvama gelirse sabah 10.30da taze transfer yapacağız dediler. Normalde de sizin değerleriniz dondurma işlemine karar veriyor şu anlık dondurma söz konusu değil taze olacak dediler. 5.gün taze transfer oluyor mu? Herkes 5.gün dondurulmuş embriyo yazıyordu, ve sanırım dondurulmuş için şans daha fazla oluyormuş. Durum böyle mi? Benim embriyolar hızlı gelişmediği için mi 3.gün falan dondurulmadılar? Ve taze 5.gün embriyo transferi olup olumlu sonuç alan var mı..

Merhaba, az önce embriyoloğum aradı bugün 4.gün, sanırım dinlenme günüymüş. Bana yarın istediğimiz kıvama gelirse sabah 10.30da taze transfer yapacağız dediler. Normalde de sizin değerleriniz dondurma işlemine karar veriyor şu anlık dondurma söz konusu değil taze olacak dediler. 5.gün taze transfer oluyor mu? Herkes 5.gün dondurulmuş embriyo yazıyordu, ve sanırım dondurulmuş için şans daha fazla oluyormuş. Durum böyle mi? Benim embriyolar hızlı gelişmediği için mi 3.gün falan dondurulmadılar? Ve taze 5.gün embriyo transferi olup olumlu sonuç alan var mı..
Aksine, iyi gelişim göstermeye devam edeceğini düşündüklerinde bekliyorlar 4. ve 5. günü. Dondurulmuşun genelde sebebi rahmi dinlendirmek istemeleri. Rahim dinlendirme dediklerinde de ekstra bir şey yapılmıyor. İlaç vs. kullanmıyorsunuz. Vücudun kendini toparlaması bekleniyor

Aksine, iyi gelişim göstermeye devam edeceğini düşündüklerinde bekliyorlar 4. ve 5. günü. Dondurulmuşun genelde sebebi rahmi dinlendirmek istemeleri. Rahim dinlendirme dediklerinde de ekstra bir şey yapılmıyor. İlaç vs. kullanmıyorsunuz. Vücudun kendini toparlaması bekleniyor
Anladım kuzum oh içim rahatladı.. böyle 5.gün taze transferle sonuç alan var mıdır acaba ilk tüp bebek denemem ve 2 embriyom kaldı amh düşüklüğünden bu yola başvurmak zorunda kaldım çok korkuyorum şimdi de :( hayırlısıyla ilkinde tutar inşallah

Eğer laboratuvar iyi ise ne gün nasıl derlerse güven hiç merak etme. Benim taze ve 1. Gün embriyom yarın 1 yaşında🙏🧿
Ayyy kuzum beniiiim maşallah maşallah kuzuma 💕 ne güzel tutunmuş sana.. darısı başımıza olsun inşallaaah nasıl umut oldun bana çok teşekkür ederim cevabın için💕 bu arada 1.gün embriyosu derken ilk günden mi bu kadar gelişim gösterdi? Sonra transfer edildi? Ben bu süreci yaşayarak öğrendiğim için çok soru soruyorum kusura bakma kuzum😢

5.gün embrıyosu 3.güne göre daha ıyı zaten.Yumurta az olup riske atmak ıstemedıklerınde 3.te transfer yapıyorlar ellerınde daha fazla varsa daha garantıye almak ıcın 5.günü beklıyorlar

5.gün embrıyosu 3.güne göre daha ıyı zaten.Yumurta az olup riske atmak ıstemedıklerınde 3.te transfer yapıyorlar ellerınde daha fazla varsa daha garantıye almak ıcın 5.günü beklıyorlar
Aaa anladım kuzum hadi hayırlısı.. benim de azdı gerçi hepi topu 2 tane embriyom var şimdi. Ama sağ olsunlar o kadar muallak ve karamsar konuşuyorlar ki şok oluyorum bazen. Şu anlık dinlenmede yarın bakacağız salı da bakacağız olmadı iptal edeceğiz diyor. Ya bir dur önce bilgi ver sonra kötüyü söyle 🤦🏻‍♀️ 4.günden sonra da bu embriyo olmaz derler mi ki ya

moralim çok bozuk benimde yumurta toplama işleminde 10 tane toplandı, 3 tanesi kaliteliydi dün aradılar sadece 1 tanesini dondurdular diğer iki tanesi olmadı... ihtimalim düştü :( inşAllah o tek kalan çocuğum bana tutunur .. ama umudum azaldı

moralim çok bozuk benimde yumurta toplama işleminde 10 tane toplandı, 3 tanesi kaliteliydi dün aradılar sadece 1 tanesini dondurdular diğer iki tanesi olmadı... ihtimalim düştü :KK43: inşAllah o tek kalan çocuğum bana tutunur .. ama umudum azaldı
İnşallah tutunur seninle kalır kuzum.. belki havuz yapar doktorun

Yumurtan az toplandığı veya embriyonun az olduğu durumlarda doktor fazla şansın olsun diye 2 ay veya 3 ay üst üste opu yapıyor, elde fazla döllenen emrbriyo olması için sonra sırayla transfer etmeye başlıyor tutana kadar

Nacizene tavsiyem eğer ilk denemede negatif gören olura (umarım olmaz) mümkünse ilk regli ile birlikte bir daha deneyin. Verilen hormonlarla vucut rahim çalışmaya başlıyor.

devlet tup bebekte hiç ucrette yardımcı olmuyormu ya :( çok yüksek fiyatlar. ben şimdi gidip basvursam yine bu fiyatlaramı yapılır?

Back