- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Birbirlerini uyandırmıyorlarmıİkiside ayakta sallanmak isterse park beşiğim var en büyüklerinden aldım ona koyuyorum o şekilde sallıyorum
Ben hala ikisini beraber yatırıyorum:))
Küvözde çok ayrı kaldılar bende ayıramıyorum:))
Arada el ele tutuşuyorlar
Arafa birbirlerini tekmeliyorlar :))
Yaptırdım 3.ayda. Bir de 5. Ayda olacak. Doktor çok tavsiye etti.Öyle mi bana dr birsey demedi fazla vermiyormusum demek benimkilere az bile geliyormuş:)) sen rota virüs aşısını yaptirdın mi
Neler yapıyorlar o beşikte bı görseniz:)))Birbirlerini uyandırmıyorlarmı
Benimkiler 1 aylık ama biri ağlayınca diğeri uyanıyor bende nasıl yaparım 2-3 aya diyordum :)
Hemoroid hamileyken oldu ya bir daha da gecmedi malesef kucagıma aldıgımda uyumuuorlar denedim sallamamayı ama olmadı yaHemoroid doğumdan mı oldu(
Bende de olmuştu ama geçti şimdi şükür
Şu gibi yapıyorsa ve kanlı oluyorsa gecmiyorsa ishal o zaman tehlikedir canım bu dediklerin normal geldi bana
Bende aşı dan sonra ateşlendiler bı iki ayağımda salladım şimdi de alıştılar zor ama onlar için herşeye değerbirini kucağına alsan da uyurlar daha küçük seninkiler
Sallamayı da bırakabilirsin bence
Aminn inşallah canım
Ben yastık kullanmıyorum bu arada
Oğluma da kullanmamıştım
Markasını bilmiyorum ama 400 TL'ye almıştım Kraft yatakla beraber
Durumunuz iyiyse alınır bı daha
Ben iki yaşlarına geldiklerinde ayırım bizim odadan
O zaman a kadar idare ederiz inşallah
Tek bebek olsa daha kolay olur ama ikiz olunca bizim için zaman herşeyden daha değerliHemoroid hamileyken oldu ya bir daha da gecmedi malesef kucagıma aldıgımda uyumuuorlar denedim sallamamayı ama olmadı ya
doktor bizede tavsiye etti bende yatırcam inş.Yaptırdım 3.ayda. Bir de 5. Ayda olacak. Doktor çok tavsiye etti.
Aynen valla yaa suan bile uyutmaya calisiyom uyumuyolar dusa girmeye fırsat yok malesefTek bebek olsa daha kolay olur ama ikiz olunca bizim için zaman herşeyden daha değerli
Hemoroid geçiyor yani bende geçti inşallah geçer sizde de
Bende hamileyken varis hemoroid tansiyon panik daha unuttuğum bı çok şey vardıAynen valla yaa suan bile uyutmaya calisiyom uyumuyolar dusa girmeye fırsat yok malesef
Bende hemeroid gecer demistim gecmiyor niyese insallah gecer kabız olucam diye aklım gidiyor
Bakalım bizimkiler nassıl olcak 3-4 aylık halleri bile çok uzak geliyor :)Neler yapıyorlar o beşikte bı görseniz:)))
Ama gene de beraber yatmalari birbirlerine zarar vermiyor o yüzden yatıyorlar bakalım daha:)
Ama evet birisi ağlarsa öbürü uyanamasa bile uykusunda ağlıyo
Kızlar benim kızım 4 yaşında rota virüsü alışı yaptırmıştım tüm arkadaşlarım ozaman ne gerek demişti hepsinin rota virüsü kaptı hastahanede yattı kuzucuklarıondan yaptırın bende yaptırcam 3 ile 5. Ayda bunlaradır ağızdan damla zaten
Biraz erken doğdular ama çok şükür küvez Faslı bitti evdeyiz :) ama hala hamilelik zamanı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor her aşaması zordu :)
Ah hem de ne haklısın ne zordu hamilelik dönemiBiraz erken doğdular ama çok şükür küvez Faslı bitti evdeyiz :) ama hala hamilelik zamanı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor her aşaması zordu :)
Senin bıdıklarda büyümüş mşlh çok istiyorum 3-4 aylık olsunlar :)
Benimkiler baştan beri 4 günde bir yapıyorlar. Kaka rengi ve sıvısı normal ise sorun yok bir haftaya kadar. Doktor çok sıkıntılı ise birkaç damla zeytinyağı mamasına damlat içir dedi.Kızlar 1 aylık olduk ya benim oglan 2 gündür kaka yapamadı ve çatlıycak gibi sizlerde bu zamanlarda kabız olan oldumu neyaptınız
Benim oglada yapamıstı mamasına zeytinyagı damlattım düzeldi sende dene canımKızlar 1 aylık olduk ya benim oglan 2 gündür kaka yapamadı ve çatlıycak gibi sizlerde bu zamanlarda kabız olan oldumu neyaptınız
Bende zar zor uyuttum ama ne cabuk kalktılar oglan mama yiyip uyudu kızda beni emiyor ayakta uyukluyorum resmençok uykum varküçük bebeğimi 11 den beri sallıyorum desem yalan olmaz bana misin demdi gözleri açık arada çığlık atıyor birde ... Ah annelik ne kadar zormuşsun
bende şimdi besledim ikisini , gazlarını bile çıkarmadım halim kalmadıBende zar zor uyuttum ama ne cabuk kalktılar oglan mama yiyip uyudu kızda beni emiyor ayakta uyukluyorum resmen
Bebeklerim 16 da dogdu bende bu aşiyı 16.da mı yaptırcam yoksa on gün falan gecse olur mu canımYaptırdım 3.ayda. Bir de 5. Ayda olacak. Doktor çok tavsiye etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?