taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Birbirlerini uyandırmıyorlarmı
Benimkiler 1 aylık ama biri ağlayınca diğeri uyanıyor bende nasıl yaparım 2-3 aya diyordum :)

Birbirlerini uyandırmıyorlarmı
Benimkiler 1 aylık ama biri ağlayınca diğeri uyanıyor bende nasıl yaparım 2-3 aya diyordum :)
Neler yapıyorlar o beşikte bı görseniz:)))
Ama gene de beraber yatmalari birbirlerine zarar vermiyor o yüzden yatıyorlar bakalım daha:)
Ama evet birisi ağlarsa öbürü uyanamasa bile uykusunda ağlıyo

Hemoroid hamileyken oldu ya bir daha da gecmedi malesef kucagıma aldıgımda uyumuuorlar denedim sallamamayı ama olmadı ya

Tek bebek olsa daha kolay olur ama ikiz olunca bizim için zaman herşeyden daha değerli
Hemoroid geçiyor yani bende geçti inşallah geçer sizde de
Aynen valla yaa suan bile uyutmaya calisiyom uyumuyolar dusa girmeye fırsat yok malesef
Bende hemeroid gecer demistim gecmiyor niyese insallah gecer kabız olucam diye aklım gidiyor

Aynen valla yaa suan bile uyutmaya calisiyom uyumuyolar dusa girmeye fırsat yok malesef
Bende hemeroid gecer demistim gecmiyor niyese insallah gecer kabız olucam diye aklım gidiyor
Bende hamileyken varis hemoroid tansiyon panik daha unuttuğum bı çok şey vardı
Varis biraz kaldı çoğu geçti kendiliğinden
Hemoroid de öyle
Ama daha küçük sizinkiler geçer diye düşünüyorum
Lifli besinler tüketin erik tam zamanı bol bol yiyin

Kızlar benim kızım 4 yaşında rota virüsü alışı yaptırmıştım tüm arkadaşlarım ozaman ne gerek demişti hepsinin rota virüsü kaptı hastahanede yattı kuzucukları ondan yaptırın bende yaptırcam 3 ile 5. Ayda bunlaradır ağızdan damla zaten

Neler yapıyorlar o beşikte bı görseniz:)))
Ama gene de beraber yatmalari birbirlerine zarar vermiyor o yüzden yatıyorlar bakalım daha:)
Ama evet birisi ağlarsa öbürü uyanamasa bile uykusunda ağlıyo
Bakalım bizimkiler nassıl olcak 3-4 aylık halleri bile çok uzak geliyor :)

minikgelin sen doğum yaptın mı maşallah bak nasıl geçecek diye diye doğurmuşsun :) gözünaydın

minikgelin sen doğum yaptın mı maşallah bak nasıl geçecek diye diye doğurmuşsun :) gözünaydın
Biraz erken doğdular ama çok şükür küvez Faslı bitti evdeyiz :) ama hala hamilelik zamanı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor her aşaması zordu :)
Senin bıdıklarda büyümüş mşlh çok istiyorum 3-4 aylık olsunlar :)

Kızlar 1 aylık olduk ya benim oglan 2 gündür kaka yapamadı ve çatlıycak gibi sizlerde bu zamanlarda kabız olan oldumu neyaptınız

Ah hem de ne haklısın ne zordu hamilelik dönemi sağolasın canım seninkiler de büyür hızla merak etme. Ben de biran evvel 6 aylık olsunlar istiyorum

Kızlar 1 aylık olduk ya benim oglan 2 gündür kaka yapamadı ve çatlıycak gibi sizlerde bu zamanlarda kabız olan oldumu neyaptınız
Benimkiler baştan beri 4 günde bir yapıyorlar. Kaka rengi ve sıvısı normal ise sorun yok bir haftaya kadar. Doktor çok sıkıntılı ise birkaç damla zeytinyağı mamasına damlat içir dedi.

çok uykum var küçük bebeğimi 11 den beri sallıyorum desem yalan olmaz bana misin demdi gözleri açık arada çığlık atıyor birde ... Ah annelik ne kadar zormuşsun

Benim oglada yapamıstı mamasına zeytinyagı damlattım düzeldi sende dene canım

çok uykum var küçük bebeğimi 11 den beri sallıyorum desem yalan olmaz bana misin demdi gözleri açık arada çığlık atıyor birde ... Ah annelik ne kadar zormuşsun
Bende zar zor uyuttum ama ne cabuk kalktılar oglan mama yiyip uyudu kızda beni emiyor ayakta uyukluyorum resmen

Bende zar zor uyuttum ama ne cabuk kalktılar oglan mama yiyip uyudu kızda beni emiyor ayakta uyukluyorum resmen
bende şimdi besledim ikisini , gazlarını bile çıkarmadım halim kalmadı
inş bu gece bütün ikiz ucuz bebekler doyduktan sonra sağlıkla 3 saat uyurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…