canm senin tavsiyelerini okuyamadım
Buldum cnm, kopyalıyorum.
Mrb hepinize, 21 haziran da 31+1 doğum yaptım. 36 gün küvöz de kaldı bebekler. Hepsi iyi çok şükür.
Kullandığım malz yazayım fikir olsun, bezi prima premium prematüre kullandık. 3 kg olana kadar rahatlıkla kullanılıyor. Bılca bulundurun, günde 30 bez rahat bitiyor. İnternetten alırsanız çok uygun fiyata gelir. Islak mendil uni baby yenidoğanaldım, çok güzel, tavsiye ederim. Alt değiştirme örtüsü bulundurun çok kullanılıyor. Pampers, can bebe hepsi güzel. Pompa lansinoh çiftli aldım, mmnun kaldım, avente daha iyi diyorlar. Mutlaka göğüs ucunkremi alın. Kullanmazsanız göğüsler fena acıyor. Süt saklama poşetleri alın lazım olacak. Emzirme önlüğü alın, sütsağarken çok lazım oluyor. En az 3 ince 1 kalın battaniye alın. Mutlaka hastane çıkışı için prematüre çıkışı alın. 1 takım yeterli ilk döneme. Banyo küveti ok baby aldım. Alt ünitesiyle birşikte. Çokk mmnunum hepinize tavsiye ederim. Alt ünitesine minderde aldım, alt açma masası olarak kullanılıyor. Burun aspiratörü alın. Chicco aldım, gayet iyi. Biberon dr brown 120 lik cam aldım, lansinoh plastikte var, dr brown emziği daha iyi alıyorlar. En az 3 er takım biberonununz olmalı. Prematüre emziği internetten sipariş edin gerekiyor eczanelerde mağazalarda hiçbir yerde bulunmuyor. Çenelerininkuvvetlenmesi için istiyorlar yoğun bakımda. Suavinexaldım memnun kalmadım. İsmini hatırlamadığım var yeşil renkli ona bakın. Sterilizasyon aleti mutlaka gerekli. Weewell aldım çok mmnunum, gözünüze çok büyük gelicek ama ancak sığıyor 3 er takım biberon. Mamayı hazırlamak için termos bulundurun, çok işinize yarsyacak. Beşik chicco next to me aldım. 3 üde yatak odamızda, çok mmnunum. Ana kucağı
mamaroo aldım, çok mmnunum, hayat kurtarıcı tavsiye ederim. Chicco turnak makası seti aldım berbat, çocukların etini alıyor. Rezalet. İçinden çıkan Makas şeklinde olanı kullanıyorum. 4 er takım kıyafetleri var, zorla yetiyor. (Yenidoğan ve 1 aylık için) Ona göre alın. Hacı şakir geanül matik kullanıyorum, az atın durulanmıyor. Bebek çantası okiedog shuttle ikiz için aldım (üçüz için yok:))çok güzel, tavsiye ederim. Sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım, hepinize hayırlı doğumlar