- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Öyle mi bana dr birsey demedi fazla vermiyormusum demek benimkilere az bile geliyormuş:)) sen rota virüs aşısını yaptirdın miAğlıyorlarsa az bile olabilir. Doktorum ne kadar isterse o kadar ver dedi. Bazen 120ye kadar çıkıyorum.
Sağlıcakla büyüt bebeklerini inşallah canım
Ben pek taze değilim
11 aylık olduk maşallah
Mama Aptamil sevdiler benimkiler ama tavsiye dersen sma tavsiye ederim
Şimdi ek gıdaya epeyce alıştılar birazdan kahvaltı edeceğiz
Yumurta peynir zeytin patates:)
Bez sleepy derim malum iki bebek iyice masraf zaten
Sleepy hem ucuz hem pamuklu yumuşak
Uyku düzeni maalesef olmuyor pek canım
Biri uyusa öbürü ceee diye acıyo gözlerini
Bende bide ellerinizden öper 4 yaşında abimiz var:)
10 aylık olana dek pek uyku yemek banyo temizlik görmedim ama şimdi rahatladım
Örümcekte duruyorlar
Oyuncak oynuyorlar
Abimiz zaten en büyük yardımcımız
Herşeyime koşuyor Rabbim ondan razı olsun
Ben yalnız bakıyorum doğduklarından beri
Diş olabilir canım ben doktorun verdiği dış jelini sürüyordum o dönembu konu çok iyi olmuş..
benimkiler 7,5 aylıklar..bu ara huysuzlar üstelik gaziarını zorla çıkarıyorlar hala..biri uyuyor biri uyanıyor bu ara.sankı anlaşmış gibiler..nedir ki dertleri?diş olabilir mi...ya sabır çekerek bakıyorum günlük 2-3 saat uykuyla duruyorum..
eşim ve oğlum yardımcı..sağlıklı olsunlar yeter ki bugünler de geçer diyerek teselli ediyorum.
bu aradaa yürüteçe ne zaman koydunuz?
Kaç aylıklar??kızlar mamaroo ana kucağı kullanan var mi ? biraz pahalı ama benimkiler tam kucak hastası olup çıktılar şimdidenbebek bakması değil de zor olan uykusuzluk
Bende cevap vereyim:)Öyle mi bana dr birsey demedi fazla vermiyormusum demek benimkilere az bile geliyormuş:)) sen rota virüs aşısını yaptirdın mi
Diş olabilir canım ben doktorun verdiği dış jelini sürüyordum o dönem
Yemek istemiyorlarsa diş diye tahmin ediyorum
Benimkiler 8.ayda 1er dişleri vardi
Yürüteçe 9 aylıkken koydum aslında basmaya başladılarsa koyabilirsiniz sizde
Ben premature doğduklarından çekindim erken koymaya
İkisini aynı anda uyutabilirseniz biraz rahat olur sizin için
Ben birini dizimde sallarken öbürünü kucağımda uyutuyorum yada ikisini de beşikte sallıyorum
Oğlunuz kaç yaşında??
Benim oğlum da oldukça yardım ediyor bana bu küçük yaşında hergun onun için dua ediyorum
Oğlum olmasaydı asla bakamazdım
Kimsem yok çünkü
Ek gıdaya başladınız mı??
Çok zor ama Çok güzel ya Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere
benim kızda ishal cok oluyor yaptırmak istiyorum aslında insan korkuyorBende cevap vereyim:)
Ben yaptirmadim 5 aylıkken ikisi birden ishal oldular ama bir haftada geçti
Sağlık ocağındaki ebemiz çok gerekli değil istersen yaptır ama rota olan kişi az
Bir o kadar da aşı yaptırmayan ve çocuğunu bu yüzden kaybeden de var dedi(
Kaç aylık kızınızbenim kızda ishal cok oluyor yaptırmak istiyorum aslında insan korkuyor
Kaç aylıklar??
Ben almayı düşündüm ama pahali
Zaten epeyce masraf ettik biz o yüzden almadım
Çok da kullanılmıyor biraz daha büyüdüklerinde daha kolay oluyo şükür
2 aylıklar evet çok pahalı
Çok pahalı ya güzeldekızlar mamaroo ana kucağı kullanan var mi ? biraz pahalı ama benimkiler tam kucak hastası olup çıktılar şimdidenbebek bakması değil de zor olan uykusuzluk
Birini sallarken diğerini neyapıyosun ikiside ağlasa ayağında sallamak isteseO zaman çok çabuk geçiyor canım
Bence onu alacağın parayi ayır daha sonra ihtiyaç daha da artıyor
Biz 11 aylık olduk
Ayaklarım da sallıyorum artık
İkiside ayakta sallanmak isterse park beşiğim var en büyüklerinden aldım ona koyuyorum o şekilde sallıyorumBirini sallarken diğerini neyapıyosun ikiside ağlasa ayağında sallamak istese
2.5 aylık canım aslında ishal mi onu bilmiyorum biraz cıvık yapıyor gunde 1 yada 2 kez anlamadım ben muz falan yesem bu sefer ben kabız olurum hemoroid de var bendrKaç aylık kızınız
Ek gıda yiyorsa normal ishal için muz ve haşlanmış patates çok iyi geliyor
Yedirebilirsin
Emiyorsa siz yiyin sütten de geçer
Bende ayagımda sallıyorum valla kolayıma geldi biri ayakta biri pusette sallanıyor hic iyi yapmadım ayakta ama mecbur kaldım cunkü kızim cok aglıyordu susturmak icin bu yolu buldumO zaman çok çabuk geçiyor canım
Bence onu alacağın parayi ayır daha sonra ihtiyaç daha da artıyor
Biz 11 aylık olduk
Ayaklarım da sallıyorum artık
Rabbim ayırmasın canım ne güzelmis bendr beraber yatırıyorum bizim park yatsk kücükmıs zor sığıyorlar peki biri kalktıgında digerini uyandırmıyor muİkiside ayakta sallanmak isterse park beşiğim var en büyüklerinden aldım ona koyuyorum o şekilde sallıyorum
Ben hala ikisini beraber yatırıyorum:))
Küvözde çok ayrı kaldılar bende ayıramıyorum:))
Arada el ele tutuşuyorlar
Arafa birbirlerini tekmeliyorlar :))
Hemoroid doğumdan mı oldu2.5 aylık canım aslında ishal mi onu bilmiyorum biraz cıvık yapıyor gunde 1 yada 2 kez anlamadım ben muz falan yesem bu sefer ben kabız olurum hemoroid de var bendr
Bende aşı dan sonra ateşlendiler bı iki ayağımda salladım şimdi de alıştılar zor ama onlar için herşeye değerBende ayagımda sallıyorum valla kolayıma geldi biri ayakta biri pusette sallanıyor hic iyi yapmadım ayakta ama mecbur kaldım cunkü kızim cok aglıyordu susturmak icin bu yolu buldum
Aminn inşallah canımRabbim ayırmasın canım ne güzelmis bendr beraber yatırıyorum bizim park yatsk kücükmıs zor sığıyorlar peki biri kalktıgında digerini uyandırmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?