- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Aminnn de nerde üc saat uyusalar keske bir saat sonra biri ayakta olur benimkilerinde gazı gec cıkmıuor niyesebende şimdi besledim ikisini , gazlarını bile çıkarmadım halim kalmadı
inş bu gece bütün ikiz ucuz bebekler doyduktan sonra sağlıkla 3 saat uyurlar
Ben tam 3. Ayı doldurduğu gün yaptırdım. 12 Mayıs doğumlular 12 Ağustostaydı. Doktoruna sor istersen canım.Bebeklerim 16 da dogdu bende bu aşiyı 16.da mı yaptırcam yoksa on gün falan gecse olur mu canım
tamam canım sorayım sagolBen tam 3. Ayı doldurduğu gün yaptırdım. 12 Mayıs doğumlular 12 Ağustostaydı. Doktoruna sor istersen canım.
biogaia kullandım ama aynı saatte verildigini bilmiyordum bir ise yaramadı uykuda yapmadı zincoyu hala kullanıyorum uyku yapmadı ama gaz çıkarıyoruzkızlar arkadaşım biogaia gaz damlasindan çok memnun kalmış , işin sırrı hergun düzenli olarak ayni saatte vermekte dedi
alarm kurup veriyormuş gece 10 da 11 de , uyku da yapıyormuş
deneyen var mi aramızda ?
zinko diye bi damla varmis o da uyku yapıyormuş
ayni saatte kullanmasan ise yaramaz dedi banatamam canım sorayım sagol
biogaia kullandım ama aynı saatte verildigini bilmiyordum bir ise yaramadı uykuda yapmadı zincoyu hala kullanıyorum uyku yapmadı ama gaz çıkarıyoruz
Bende bilmiyordum aynı satte kullanılacagını eczacıda söylemedi söylemeleri lazımdı aslındaayni saatte kullanmasan ise yaramaz dedi bana
Bende bilmiyordum aynı satte kullanılacagını eczacıda söylemedi söylemeleri lazımdı aslında
Bende öyle düşünüyordumBakalım bizimkiler nassıl olcak 3-4 aylık halleri bile çok uzak geliyor :)
Bugun çok şükür yaptı biogaiga gaz ilaçı kullanıyordum işe yaramadı bizde bide kabızda yapabiliyormuş yorumlarda okudum zinko aldım iki gündür kullanıyorum bugun baya bi yaptı oglan belki ilaçtan bellide kendiliğinden yaptı bilemedim:)ama kendim yapmış kdr rahatladım valla:)zeytin yağı aklıma geldi ama asitli ya zararı olurmu emin olamadım ozaman bende koyayım bidaha kabız olursaBenim oglada yapamıstı mamasına zeytinyagı damlattım düzeldi sende dene canım
İnsan oğlu hedeflere doymuyor :) benim ikinci hedef 6 sonra 12 ay :)Ah hem de ne haklısın ne zordu hamilelik dönemisağolasın canım seninkiler de büyür hızla merak etme. Ben de biran evvel 6 aylık olsunlar istiyorum
Ya 4 normalmi bence stres oldum yapamayınca yağı denşycem bidaha olursaBenimkiler baştan beri 4 günde bir yapıyorlar. Kaka rengi ve sıvısı normal ise sorun yok bir haftaya kadar. Doktor çok sıkıntılı ise birkaç damla zeytinyağı mamasına damlat içir dedi.
Biogaiga kullandım 1 hafta işe yaramadıkızlar arkadaşım biogaia gaz damlasindan çok memnun kalmış , işin sırrı hergun düzenli olarak ayni saatte vermekte dedi
alarm kurup veriyormuş gece 10 da 11 de , uyku da yapıyormuş
deneyen var mi aramızda ?
zinko diye bi damla varmis o da uyku yapıyormuş
Evt aptalmil conformil iyimiş ama aptamil 1 gibi kilo aldırmıyormuş sindirimi daha kolay olsun diye .. sizin bebişler kilo alımı nasıl o mama ile .. ben pramatil kulllanıyırum 1 numaraya geçerim sonra gaz kabızlık artarsa onu kullanmayı düşünüyorum bendeBiogaia bnmkilerde işe yaramadı. Hanımlar mama alıyorsa bebekleriniz conformil gaz ve kabızlıkta 10 numara. Bnm üçzlere sadece o yaramıştı. Tavsiye ederim
prematil benim buyuk bebeğime guzel kilo aldırdı masallah , ama kucugu sevmediği icin kilosu daha dusukEvt aptalmil conformil iyimiş ama aptamil 1 gibi kilo aldırmıyormuş sindirimi daha kolay olsun diye .. sizin bebişler kilo alımı nasıl o mama ile .. ben pramatil kulllanıyırum 1 numaraya geçerim sonra gaz kabızlık artarsa onu kullanmayı düşünüyorum bende
Biogaia bnmkilerde işe yaramadı. Hanımlar mama alıyorsa bebekleriniz conformil gaz ve kabızlıkta 10 numara. Bnm üçzlere sadece o yaramıştı. Tavsiye ederim
Benimkiler de conformili hiç sevemediler. Her bebek farklı işte.Biogaia bnmkilerde işe yaramadı. Hanımlar mama alıyorsa bebekleriniz conformil gaz ve kabızlıkta 10 numara. Bnm üçzlere sadece o yaramıştı. Tavsiye ederim
Buldum cnm, kopyalıyorum.canm senin tavsiyelerini okuyamadım
Kötü olmuş, çok süper bir mama. Bnm ekibin kilolarınada yaramıştıBenimkiler de conformili hiç sevemediler. Her bebek farklı işte.
Bnde prematil kullanmıştım, o da iyi ondan sonrada bir geçiş maması daha kullandık, adını hatırlamıyorum teneke kutuda idi. 900 gr mlıktı yine aptamilin. Birde yeni aklıma geldi kilo alımını hızlandırıcı annesütüne katılan vardı hanımlar. Hepsinebi bakın.Evt aptalmil conformil iyimiş ama aptamil 1 gibi kilo aldırmıyormuş sindirimi daha kolay olsun diye .. sizin bebişler kilo alımı nasıl o mama ile .. ben pramatil kulllanıyırum 1 numaraya geçerim sonra gaz kabızlık artarsa onu kullanmayı düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?