taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

valla benimkiler de ayni çok geç uyuyorlar 12 de uyuyunca oh cekiyorum çok zor çok gece sıkça uyanıyorlar aynen bizim de diş donemi oturup ağlıyorum yorgunluktan tek çocuklu anneler şikayet edince sadece durup bakıyorum

canm ben bırak pilatesi korkudan kımıldamadım hamileyken :)) o yüzden yorum yapmasam daha iyi olur :)))

sağdaki nedense daha az hissediliyor sanki benim tek yumurta ama soldakini daha iyi hissediyordum hep
n

Hanimlar ikiz bebeklerinizi ilk aylar birliktemi yatirdiniz ayrımı.ben odalarina iki adet büyüyebilir besik ve bir gardrop alayim diyorum ama ilk 6,7 ay yatak odamda yatirmak istiyorum.bu sürecte odama bir tane park yatak alsam yeterli olurmu yanyana sigarlarmi

Ben tam 4 aylıktılar ayırdım beşikleri. O zamana kadar aynı beşikte uyudular. 6. Aya kadar yatıran var ama benimkiler çok deli yatıyor. Birbirlerinin üstlerine çıkmaya başlamışlardı

3 ay park yatakta yatırdım sonra odalarına geçtiler canım.arada birbirlerini uyandırıyorlar evet ama daha sonra seslerine alışıyorlar sabırlı olmak lazım geçiş döneminde.

3 ay park yatakta yatırdım sonra odalarına geçtiler canım.arada birbirlerini uyandırıyorlar evet ama daha sonra seslerine alışıyorlar sabırlı olmak lazım geçiş döneminde.
3 ay tek park yataga sigdilarmi birde 3aydan sonra odalarinda ayri yataklardami yattilar.siz gece yanlarindami kaldiniz kendi odanizdami.cevap icin cok tesekkur ederim,ilk defa anne olucam birde ikiz olunca sudan cikmis balik gibiyim,tecrubeleriniz benim icin cok onemli

Ben tam 4 aylıktılar ayırdım beşikleri. O zamana kadar aynı beşikte uyudular. 6. Aya kadar yatıran var ama benimkiler çok deli yatıyor. Birbirlerinin üstlerine çıkmaya başlamışlardı
4.aydan sonra kendi odalarindami yatmaya basladilar,siz onlarla ayni odadami yatiyosunuz

Aldığım park yatak genişti.iki tane babynest alıp içine koymuştum bebekler birbirlerinden bağımsız yatabildiler.biraz ufakta doğmuşlardı zaten 3ay yattılar.ama sonra ikeadan nispeten uygun beşikler alıp yatırdım odalarına.senin ilk bebekler zor olabilir yalnız bırakmaya korkabilirsin.bebekler ilk zamanlar uykuya düşkün oluyor o dönemde yataklarına alıştırırsan çok çok rahat edersin.ben yanlarında yatmadım odamda yattım.dediğim gibi ilk bebeklerin sen alışana kadar yanlarında yatabilirsin istersen

Cok tesekkur ederim,Allah yavrulariniza saglik sihhat versin

4.aydan sonra kendi odalarindami yatmaya basladilar,siz onlarla ayni odadami yatiyosunuz
Bizimle aynı odada ayrı beşiklerde yatıyorlar. Ama imkanım olsa ikisine de ayrı oda yaparım. Birbirini uyandırıyorlar çoğu zaman. Benim de ilk bebeklerim o yüzden daha oda ayırma cesaretini gösteremedim. 7 aylık olacaklar haftaya. Tam zamanı aslında.

benimkiler 10. ayda keske odalarına büyüyen yatak almasaydım diyorum , beşiklerinde de yeni yeni yatıyorlar hiç sevmiyorlar ,
yatak odamda yanımda yatırdım hep ikisini .. park yatak alsaydım daha iyi olurmus .4. aya kadar 1 park yatak yeterli olur bence evi mobilyayla doldurdum sevmiyorlar yanımda yatmak istiyorlar ya da birbirlerini istiyorlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…