- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Peki odalarında mı uyuyor bebeklerin ben anne yanı aldım yatak odasına çünkü eşim kalkıp odalarına gelip yardımcı olmuyor gece,ama kıpırdayacak yer kalmadı odalarında yatırsam kamerada var gerçi daha mı kolay olur?Burdaki amacımızda bu degilmi zaten birbirimizle deetlesmek bilgi paylasmak :) bende odalarina ikea besik aldim gündüzde parkyatakta yatiriyorum biraz kucuk gelmeye basladi ama hala sigiyolar caprazlama :) sonradanda oyun oynarlar icinde bnce kullanisli olur
Sürekli sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Yemek olarak çok dikkat etmiyorum. Bol su, humana stil tea ve rezene içiyorum. O da tadını beğendiğim için. Sütü ne kadar artırır bilmem. Ama çok su içince kesinlikle artıyor.Kızlar sütüm yetmiyor gibi kızlarımdan biri doymuyor agliyor bende mama veriyorum diger kizimda az emiyo mamada az aliyor süt olması için siz neler yapiyosunuz
Nekadar sıklıkta sagiyosun acaba artmiyo benim sütümde çok ugrastim ama şimdide baktm artmiyo biraz koyverdim tek basina cok zor oluyo anca uyuduklarinda sagiyorumSürekli sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Yemek olarak çok dikkat etmiyorum. Bol su, humana stil tea ve rezene içiyorum. O da tadını beğendiğim için. Sütü ne kadar artırır bilmem. Ama çok su içince kesinlikle artıyor.
Arkadaslarim dereorunun artirdigini soyluyor ama ben pek bi faydasini gormedim belkide kisiden kisiye degisiyodur dene istersen ama okudugum kadariyla sadece su diyorlarKızlar sütüm yetmiyor gibi kızlarımdan biri doymuyor agliyor bende mama veriyorum diger kizimda az emiyo mamada az aliyor süt olması için siz neler yapiyosunuz
2.5 - 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Daha önce o vakti bulamıyordum. 6-7 saatte bir sağabiliyordum. Çok azalmıştı sütüm. İnat ettim. Damla akmasa bile 15 dk sağdım hep. Sonra tekrar geldi süt. Bebekler için mecburen kendime ayırdığım zamandan çalıp sağıyorum şimdi de. Ben tek olsam sütüm çoktan bitmişti. Benim şansım yalnız olmamak galiba.Nekadar sıklıkta sagiyosun acaba artmiyo benim sütümde çok ugrastim ama şimdide baktm artmiyo biraz koyverdim tek basina cok zor oluyo anca uyuduklarinda sagiyorum
Yapinca oluyo demekki :) nekadar cikiyo peki sağdığında2.5 - 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Daha önce o vakti bulamıyordum. 6-7 saatte bir sağabiliyordum. Çok azalmıştı sütüm. İnat ettim. Damla akmasa bile 15 dk sağdım hep. Sonra tekrar geldi süt. Bebekler için mecburen kendime ayırdığım zamandan çalıp sağıyorum şimdi de. Ben tek olsam sütüm çoktan bitmişti. Benim şansım yalnız olmamak galiba.
Canım ben sagma makinesi almadım her aglamada önce anne sütü veriyorum doymassa mama veriyorum acaba sagmiyorum ondanmidir bide kaynanamdayim hiç rahat değilim bebeklere tek bakiyorum zaten bi yemek yapmiyorum onuda kaynanam yapiyoSürekli sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Yemek olarak çok dikkat etmiyorum. Bol su, humana stil tea ve rezene içiyorum. O da tadını beğendiğim için. Sütü ne kadar artırır bilmem. Ama çok su içince kesinlikle artıyor.
Şu an en az 120 oluyor canım. Saati biraz uzatırsam 250 falan birikiyor. 30 cc den bu duruma gelmesine ben de çok şaşırıyorum. Olmaz diye bir şey yokmuş demek ki :)Yapinca oluyo demekki :) nekadar cikiyo peki sağdığında
Canım ben sagma makinesi almadım her aglamada önce anne sütü veriyorum doymassa mama veriyorum acaba sagmiyorum ondanmidir bide kaynanamdayim hiç rahat değilim bebeklere tek bakiyorum zaten bi yemek yapmiyorum onuda kaynanam yapiyo
Annem kayısı, incir, üzüm, keçi boynuzundan yapıyor arada. İşe yaradığını söyleyebilirim :)Kuru inciri kaynatıp suyunu içincede çok artıyor diyorlar
Canım bizde 21 günlügüz bende aynı senin gibi yapiyorum önce emziriyorum doymassa mama veriyorum bende bi göğsümü birine diğerinde birine veriyorumArkadaslar Merhaba bizde 24 günlüğüz hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamayi biraktirmak istiyorum ama sütüm yetmiyo. Bi de sorum bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz hem adaletli olmak adına hemde onların Sağlığı için bi göğsümü birine birini öbürüne veriyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Her memeye bir bebekArkadaslar Merhaba bizde 24 günlüğüz hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamayi biraktirmak istiyorum ama sütüm yetmiyo. Bi de sorum bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz hem adaletli olmak adına hemde onların Sağlığı için bi göğsümü birine birini öbürüne veriyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Canım bizde 21 günlügüz bende aynı senin gibi yapiyorum önce emziriyorum doymassa mama veriyorum bende bi göğsümü birine diğerinde birine veriyorum
Her memeye bir bebekdönüşümlü olarak veriyorum. Ve genelde aynı anda emziriyorum biri birinden fazla içmesin diye :)
Eki Görüntüle 2071250
Şu şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?