• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Şimdi 5.5 aylıklar ilk 3 ay park yatak içinde babynest kullandım sonra odalarına ikea beşik aldık şimdi onda yatıyorlar gündüzde oyun halısı ve ana kucağı canım

Burdaki amacımızda bu degilmi zaten birbirimizle deetlesmek bilgi paylasmak :) bende odalarina ikea besik aldim gündüzde parkyatakta yatiriyorum biraz kucuk gelmeye basladi ama hala sigiyolar caprazlama :) sonradanda oyun oynarlar icinde bnce kullanisli olur
Peki odalarında mı uyuyor bebeklerin ben anne yanı aldım yatak odasına çünkü eşim kalkıp odalarına gelip yardımcı olmuyor gece,ama kıpırdayacak yer kalmadı odalarında yatırsam kamerada var gerçi daha mı kolay olur?

Herkese çok çok teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hemen bir park yatak alayım en iyisi.

Evet tek bakıyorum şuanda. 2 gün annem 1 gün kaynanam vardı ama artık yalnızız kızçelerle. Pazartesi bakıcımız başlayacak

Kızlar sütüm yetmiyor gibi kızlarımdan biri doymuyor agliyor bende mama veriyorum diger kizimda az emiyo mamada az aliyor süt olması için siz neler yapiyosunuz

Kızlar sütüm yetmiyor gibi kızlarımdan biri doymuyor agliyor bende mama veriyorum diger kizimda az emiyo mamada az aliyor süt olması için siz neler yapiyosunuz
Sürekli sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Yemek olarak çok dikkat etmiyorum. Bol su, humana stil tea ve rezene içiyorum. O da tadını beğendiğim için. Sütü ne kadar artırır bilmem. Ama çok su içince kesinlikle artıyor.

Sürekli sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Yemek olarak çok dikkat etmiyorum. Bol su, humana stil tea ve rezene içiyorum. O da tadını beğendiğim için. Sütü ne kadar artırır bilmem. Ama çok su içince kesinlikle artıyor.
Nekadar sıklıkta sagiyosun acaba artmiyo benim sütümde çok ugrastim ama şimdide baktm artmiyo biraz koyverdim tek basina cok zor oluyo anca uyuduklarinda sagiyorum

Arkadaslarim dereorunun artirdigini soyluyor ama ben pek bi faydasini gormedim belkide kisiden kisiye degisiyodur dene istersen ama okudugum kadariyla sadece su diyorlar

Nekadar sıklıkta sagiyosun acaba artmiyo benim sütümde çok ugrastim ama şimdide baktm artmiyo biraz koyverdim tek basina cok zor oluyo anca uyuduklarinda sagiyorum
2.5 - 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Daha önce o vakti bulamıyordum. 6-7 saatte bir sağabiliyordum. Çok azalmıştı sütüm. İnat ettim. Damla akmasa bile 15 dk sağdım hep. Sonra tekrar geldi süt. Bebekler için mecburen kendime ayırdığım zamandan çalıp sağıyorum şimdi de. Ben tek olsam sütüm çoktan bitmişti. Benim şansım yalnız olmamak galiba.

2.5 - 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Daha önce o vakti bulamıyordum. 6-7 saatte bir sağabiliyordum. Çok azalmıştı sütüm. İnat ettim. Damla akmasa bile 15 dk sağdım hep. Sonra tekrar geldi süt. Bebekler için mecburen kendime ayırdığım zamandan çalıp sağıyorum şimdi de. Ben tek olsam sütüm çoktan bitmişti. Benim şansım yalnız olmamak galiba.
Yapinca oluyo demekki :) nekadar cikiyo peki sağdığında

Canım ben sagma makinesi almadım her aglamada önce anne sütü veriyorum doymassa mama veriyorum acaba sagmiyorum ondanmidir bide kaynanamdayim hiç rahat değilim bebeklere tek bakiyorum zaten bi yemek yapmiyorum onuda kaynanam yapiyo

Yapinca oluyo demekki :) nekadar cikiyo peki sağdığında
Şu an en az 120 oluyor canım. Saati biraz uzatırsam 250 falan birikiyor. 30 cc den bu duruma gelmesine ben de çok şaşırıyorum. Olmaz diye bir şey yokmuş demek ki :)

Canım ben sagma makinesi almadım her aglamada önce anne sütü veriyorum doymassa mama veriyorum acaba sagmiyorum ondanmidir bide kaynanamdayim hiç rahat değilim bebeklere tek bakiyorum zaten bi yemek yapmiyorum onuda kaynanam yapiyo

Süt sağma makinesini tavsiye ederim canım. Bebekler küçük memeyi boşaltamıyorlar daha. Sütü tamamen çekmedikçe vücut başka süt üretmiyor. Fırsat bulursan faydasını görürsün.
Kuru inciri kaynatıp suyunu içincede çok artıyor diyorlar
Annem kayısı, incir, üzüm, keçi boynuzundan yapıyor arada. İşe yaradığını söyleyebilirim :)

Arkadaslar Merhaba bizde 24 günlüğüz hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamayi biraktirmak istiyorum ama sütüm yetmiyo. Bi de sorum bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz hem adaletli olmak adına hemde onların Sağlığı için bi göğsümü birine birini öbürüne veriyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

Arkadaslar Merhaba bizde 24 günlüğüz hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamayi biraktirmak istiyorum ama sütüm yetmiyo. Bi de sorum bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz hem adaletli olmak adına hemde onların Sağlığı için bi göğsümü birine birini öbürüne veriyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Canım bizde 21 günlügüz bende aynı senin gibi yapiyorum önce emziriyorum doymassa mama veriyorum bende bi göğsümü birine diğerinde birine veriyorum

Her memeye bir bebek :KK70: dönüşümlü olarak veriyorum. Ve genelde aynı anda emziriyorum biri birinden fazla içmesin diye :)

images.jpeg
Şu şekilde :)

Back