- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
doldursada fark etmiyor kimileri içinSadece mezarda emekli etmediler Türk insanını. Eğer ayakkabı kutusu doldurmuşlarsa hemen şerefli bir Türk olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunman gerekiyor. Kim doldurdu ceplerine paraları? açıklarmısın.
Bana özel olarak birşey gelmiyor; geliyor diye iddia edeni Allah cezalandırsın.
sen başka canım sen babadan chp lisin ve asla değişmeyecek olanlardansınn..yani öyle gelmiş öylede gidecek olanlardann.. biz 7 kişiyiz babacı olmadık hiç bir zaman babam türkeşciydi.. sonra yılmazcı oldu sonra özala verdi bir ara erbaka sonrada tayyipp yani araştırıp körü körüne parti tutanlardan olmadık olmamda.. kii geçen seçimlerde zeytinburnunda verdiğim aday chp li bir abimizdi ..
Allah'ım bu mübarek Günlerde bu aklı yoksun kullarına da akıl ihsan eyle...
Simdi burda dikkat ceken bir kac konu var. Soylemek istiyorum
1-Cami cumhurbaskaninin adini alacak, bizzat ona tahsis edilmeyecekmis
2-Oraya aslinda konut yapiliyor ve buyuk yerlesim yeri yapilan alanlarda muhakkak bir de cami yapilir eger yoksa
3-Konuda bahsedilen "Recep Tayyip Erdogan adina bir universite yapilmisti" cumlesi de yanlistir. Cunku o universite zaten vardi adi degistirilip Recep Tayyip Erdogan Universitesi oldu.
Haaa ben denizlerin doldurulup, agaclarin kesilip evler binalar yapilmasini destekliyor muyum? Tabiki de hayir. Bari Karadeniz'in yesilligi yerinde dursun..
Televizyonda izlemiştim. Bir ilahiyatçının sohbetinde demişti ki ''Bir caminin ismi kişi ismi ise; orada namaz kılınmaz. Reklam için yapılmıştır.'' demişti.
isiminde kime ait oldugu onemli.isminin islamla ilgisi olan birine ait olmasi iyidir deniliyor.ama kilinmaz diye birsey yok.kilinir namaz ama dedigim gibi ateist birinin ismini tasiyan veyada musluman olmayan birinin adini tasiyan camide namaz kilmak uygun degilmis namaz gecmiycek kadar vaktin varsa ve yakinsa namaz kilabilcegin baska cami varsa oraya gidersin mecbur kalirsan ancak kilinirmis.Televizyonda izlemiştim. Bir ilahiyatçının sohbetinde demişti ki ''Bir caminin ismi kişi ismi ise; orada namaz kılınmaz. Reklam için yapılmıştır.'' demişti.
Televizyonda izlemiştim. Bir ilahiyatçının sohbetinde demişti ki ''Bir caminin ismi kişi ismi ise; orada namaz kılınmaz. Reklam için yapılmıştır.'' demişti.
isiminde kime ait oldugu onemli.isminin islamla ilgisi olan birine ait olmasi iyidir deniliyor.ama kilinmaz diye birsey yok.kilinir namaz ama dedigim gibi ateist birinin ismini tasiyan veyada musluman olmayan birinin adini tasiyan camide namaz kilmak uygun degilmis namaz gecmiycek kadar vaktin varsa ve yakinsa namaz kilabilcegin baska cami varsa oraya gidersin mecbur kalirsan ancak kilinirmis.
isiminde kime ait oldugu onemli.isminin islamla ilgisi olan birine ait olmasi iyidir deniliyor.ama kilinmaz diye birsey yok.kilinir namaz ama dedigim gibi ateist birinin ismini tasiyan veyada musluman olmayan birinin adini tasiyan camide namaz kilmak uygun degilmis namaz gecmiycek kadar vaktin varsa ve yakinsa namaz kilabilcegin baska cami varsa oraya gidersin mecbur kalirsan ancak kilinirmis.
öyle düşünenmi kaldıAma en güzeli kişi ismi olan camilerde namaz kılmamak. Başkalarının reklamlarını izlememek
Hani derler ya yardım yaparken sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek.
Hiiii ne diyorsun, nasıl görmedimya munem kaçak sarayı savunduğumdan değil bu gençlerin sosyal medya üzerinden toplanıp ani karar alıp hoppa orda olamlarına sinirimm o kadar çok yanlışlıklar varki bu gençleri orada göremediğimdenn.. o yeşil yol için en önde yaptım prestomu munem ve yaparımda veee evet boheme katıldımm yorum yap bana hep sondan 1 oluyorumdaa oruçç saat yaklaştıkça vuruyor .. onu yicem bunu yicem ama çorba içince tık.. devamı yok.. bide ben etiketliyorum seni yaptığım yemeklere mesela geçen muhallebili kemal paşa yapmıştım.. ama etiketlenmiyorsun galiba..
Keşke cami gibi her yere şöyle normal okullar yapılsa..Çocuklar 20. Kişilik sınıflarda eğitim alsa ama yok her sokağın başına koca koca camiler Yapılıyor .Neden her başa gelen kendi zihniyetindekileri bu kadar abartıyor ,herşeyin suyunu çıkarıyor mahallemdeki cami cumadan cumaya dolar ki tam da mekanı yani ..vallahi anlamıyorum camiye de karşı Değilim,inançlı bir insanım ama nedir bu bol keseden harcamalar daha gelişmeye çalışan bir ülkeyken... Yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?