Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

Valla ha miii:KK17:
bdv deydim baktım altta bu konu başlığı
tıklamaz olaydım
Yanlışlıkla düştüm hakim bey :confused:
:KK48::KK48::KK48:sende takıl gel aramıza alıştıkça daha az ban yersin,tecrube ile sabittir:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Camilerin ici boşmuş peh..
Cuma vakti gelen bu cemaati kac tane cami alirdi hesapladiniz mi?
Camiye bir işe bagimliligi olmayan emekli kisiler gidebiliyor ancak mesela k.babam dedem ee bu insanlar gunde 5 vakit 3 km uzaktaki bi camiye nasil gidecek ? Bir ogrenci 3 km 5km uzga bir sefer servisle yuruyerek bile gidebilir ama 5 vakit yurunur mu bu yol o yuzden cami araliklari yakin olabilir mi ?
Okulda yapilsin ne ala ama camiye hayir okula evet nedir!! camiler okul olsun kulliye seklinde daha guzel fikrimi begendim :)

Camilerin ici boşmuş peh..
Cuma vakti gelen bu cemaati kac tane cami alirdi hesapladiniz mi?
Camiye bir işe bagimliligi olmayan emekli kisiler gidebiliyor ancak mesela k.babam dedem ee bu insanlar gunde 5 vakit 3 km uzaktaki bi camiye nasil gidecek ? Bir ogrenci 3 km 5km uzga bir sefer servisle yuruyerek bile gidebilir ama 5 vakit yurunur mu bu yol o yuzden cami araliklari yakin olabilir mi ?
Okulda yapilsin ne ala ama camiye hayir okula evet nedir!! camiler okul olsun kulliye seklinde daha guzel fikrimi begendim :)

Bir semtin camiindeki teraviden geldim yaklasik 1 saat once. Inanirmisin bombostu !!! Kadınlar bolumunde 20 kadin var yoktu..
Erkelerin çıkmasını bekledik cikmak icin 1 dakika surmedi.. ve bu cami 2 mahalle ve 1 köye ait .

Bir semtin camiindeki teraviden geldim yaklasik 1 saat once. Inanirmisin bombostu !!! Kadınlar bolumunde 20 kadin var yoktu..
Erkelerin çıkmasını bekledik cikmak icin 1 dakika surmedi.. ve bu cami 2 mahalle ve 1 köye ait .
allah kabul etsin canım

Trabzon'da da denize doldurma işlemi Yapılıyor spor tesisleri stadyum ve daha neler yapılacak neden bu haber olmadı peki ? Cumhurbaşkanımızın adı verilecek diye haber oldu milletin derdi denizin doldurulması yada oradakilerin işsiz kalması değil tamamen Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesi. Bırakın Türkiye gelişsin
Ahahahahah:KK70:dogru dedin baska yere yapilsa agac kesti diyecekler bu sefer
Esim Rizeli Ki rizeli kimj bilsem cok memnunlar oralarda olan arkadaslar yokmu onlarda paylassa keske yorumlarini

Ahahahahah:KK70:dogru dedin baska yere yapilsa agac kesti diyecekler bu sefer
Esim Rizeli Ki rizeli kimj bilsem cok memnunlar oralarda olan arkadaslar yokmu onlarda paylassa keske yorumlarini
Cok enteresan.. bugun sahilde rizeli bir aile ile tanıştımm dunya tatlisi benim yaslarimda 2 kızları anne ve babalari..
Oooh dedim hemsonuz camiyi , rezidanslarida konduruyor denize..
Inatla karşı ciktilar. Ve bana " sen hic rizeye , karadenize gttinmi.. kac ay kac yil durur onlar orada. " dediler.
Valla ben oraları gormeden , iklimini biliyorum da basimizdakiler , mimar muhendislerimizin mmi isine gelmiyor

Yaa düşünce ye bak park istenir okul istenir yok daha ne istenir utanmasalar mehhane bar az diyecekler yok bide camiye karşı degillermis tabi öyle olur ...ya zaten okul parkta yapılıyor bu cami niye bu kadar göze battı

Yaa düşünce ye bak park istenir okul istenir yok daha ne istenir utanmasalar mehhane bar az diyecekler yok bide camiye karşı degillermis tabi öyle olur ...ya zaten okul parkta yapılıyor bu cami niye bu kadar göze battı

Neden göze battı? Şu yüzden.

Bir kıyı yandaş bir firmaya rant için peşkeş çekiliyor. Yandaş firma da Tayyip'e yalakalık için sitenin içine yapacağı caminin adını cumhurbaşkanın adını koyuyor. Belki de izni de bu şekilde aldılar, bilemiyorum. Yani sorun cami yada adı değil. Cami zaten kamu malı olmayacak. Site içinde olacak.

Sorun Ankara'da dayısı olanların ülkenin doğasını ... hakkını kendinde görebilmesi.

Bir arkadaşta demiş. Deniz kendinden alınanı almak için geri gelecektir. O gün geldiğinde elimde çekirdeğimle izlicem haberleri.

Zaten o çekirdek alınıp izleniyor bugün denizi düşünenler Çinlilerin yaptığı iskenceleri görmezden geliyorlar yok o ağaç kesildi diye medyayı inletenler şimdi ortalıkta görünmüyor Arkadaş insanlar ölüyor. ..Haa suda bi gerçek cumhurbaşkanı ne yaparsa yapsın adam yaranamadi...yok peşkeş yok şu bu iftira hazır. ..birde ibadet edilen yeri Allah korur değil deniz taş yerinden oynamaz yeterki Allah denilsin...

Hep söylüyorum şunu,o kadar cami yapılacağına çocuk parkları yapında çocuklarımız evlerde tıkılıp kalmasın.

Şunuda belirteyim camiye tabiki karşı değilim olmalıda,ama her sokakta var artık..
Park da her sokakta var artık..

Back