• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

şu rezilliğe bakk oldu o zaman alalım tüpümüzü akşama mangal yapalım orada.. işte gençlik bu ve korkarımki bu gençlik bize bir şey katmicakk..

ordaki amaç piknik degil siz anlayamadınız mı durumu ? bir de gençlerle ne kadar problemlisiniz ya. ben 28 yaşındayım. evet gencim :)

Evet gecmistekiler de yapmak zorundaydi ama yapmadılar en azından şimdi yapan biri var
kim ne derse desin yapılanları alkışlıyorumm hangisini sa,yayım ismeklere bakıyorumm..belediyelerdeki aktivitelere bakıyorum.. içinde barındırdıklarına tiyatrosunda konserlerine kadar herv dilden her telden ev kadınlarına ücretsiz sosyal aktivitelerine kadar yoksullar açılan aş evlerini görüyorum ve yemekler cidden insanca yemekler hastanelerde iyileştirme var bunuda görüyorum.. şu anda 50 tl alıyorum cebime haftalık pazar alışverişimi yapıyor evime gidiyorumm 50.. 60 tl cebime koyuyorum kahvaltı alışverişimi yapıyorumm

ordaki amaç piknik degil siz anlayamadınız mı durumu ? bir de gençlerle ne kadar problemlisiniz ya. ben 28 yaşındayım. evet gencim :)
bende yaşlı sayılmam şekerim 32 yaşındayımm sende çok genç değilmişsin ve oradaki amacıda biliyorum elbett

bende yaşlı sayılmam şekerim 32 yaşındayımm sende çok genç değilmişsin ve oradaki amacıda biliyorum elbett
sürekli sürekli cahil laylaylom gençlik diye yazıyorsunuz o yüzden diyorum.. çok da genç degilim yani yaş olmuş 28 :)

veee lütfen yaşı küçük olanlar şuraya yorum yapmasınn kız 20 yaşında yada 19 yada 25 geçmişi bilmeden 13 senelik bir partiyi kötülüyor yahu gözün bu partiyle açıldı seninn .. ne yorumuu..
Ne alaka? 28 yaşındayım gördüğüm yanlislari elestiririm. Bu yanlislarin onceden de yapilmis olmasi yanlışlığı ortadan kaldırmıyor .

kara yetmemiş işte adama denizi dolduruyor hele şükür bi cami yaptırcak onuda doğayı bozarak milletin rıskıyla oynayarak yapıyor uyann ey Türkiye uyan

of aman denizleri aş da gel kurbanın olaamm :D şarkısını söylemek geldi içimden :KK47::KK47:

kaçak olması bu tarz hareketi gerektirmezz asla ve asla hadi o zaman yolavaya gidelim 100 ağacın üstünde kesilen o yere hadi eylem yapalımm.. bunun yolu yargıdır böyle şımarıkça hareketler değil .. yaa neler yazmak istiyorda insan ban yemek istemiyorum ramazan sofralarına katılacağımm yarışmayaa .. bohemede katıldımm şimdi munem gelir al sana bir cımbızz..
Kakao,
Oruç mu vurdu seni da :-) sen Karadeniz kadınısın, ruhun asidir senin, kimseye zararı olmayan protestolara niye tepki gösteriyorsun ki? En önde senin olman lazımken hemde, uyyyy oruç çarpmış bacumi:KK60:
Bırak yapsınlar pikniklerini ne olacak? Of'lu sizin Karadeniz'de de yeşil yol projesi yüzünden hemşehrilerin protesto yapıyor, onlara da mı kükreyeceksin yoksa, yargıya gitmediler diye şımarık mı diyeceksin hemşehrilerine, ki yargıya da gidiliyor Kakao'm, Saray yargıda, yargı nerde;) Dağa kaçtı:KK70:
Didişmeyin cımbızlarım he, Bohem'e mi katıldın? Niye haber vermedin 2 yorum yapayım, devam ediyorsa beni bir dürt:KK59: iftar sonrası beyni toplayıp yazayım:KK15:

Kakao,
Oruç mu vurdu seni da :-) sen Karadeniz kadınısın, ruhun asidir senin, kimseye zararı olmayan protestolara niye tepki gösteriyorsun ki? En önde senin olman lazımken hemde, uyyyy oruç çarpmış bacumi:KK60:
Bırak yapsınlar pikniklerini ne olacak? Of'lu sizin Karadeniz'de de yeşil yol projesi yüzünden hemşehrilerin protesto yapıyor, onlara da mı kükreyeceksin yoksa, yargıya gitmediler diye şımarık mı diyeceksin hemşehrilerine, ki yargıya da gidiliyor Kakao'm, Saray yargıda, yargı nerde:KK66: Dağa kaçtı:KK70:
Didişmeyin cımbızlarım he, Bohem'e mi katıldın? Niye haber vermedin 2 yorum yapayım, devam ediyorsa beni bir dürt:KK59: iftar sonrası beyni toplayıp yazayım:KK15:
ya munem kaçak sarayı savunduğumdan değil bu gençlerin sosyal medya üzerinden toplanıp ani karar alıp hoppa orda olamlarına sinirimm o kadar çok yanlışlıklar varki bu gençleri orada göremediğimdenn.. o yeşil yol için en önde yaptım prestomu munem ve yaparımda veee evet boheme katıldımm yorum yap bana hep sondan 1 oluyorumdaa oruçç saat yaklaştıkça vuruyor .. onu yicem bunu yicem ama çorba içince tık.. devamı yok.. bide ben etiketliyorum seni yaptığım yemeklere mesela geçen muhallebili kemal paşa yapmıştım.. ama etiketlenmiyorsun galiba..

Peki nasıl yapılacaktı daha önce iktidarda olanlar ne yaptılar SGK bitirdiler ceplerine koyarak Paraları. Devletin zenginliklerinin tutarını hesapladınız galiba satılan miktarda size özel olarak geliyor herhalde böyle bi karşılaştırma yaptığınıza göre

Sadece mezarda emekli etmediler Türk insanını. Eğer ayakkabı kutusu doldurmuşlarsa hemen şerefli bir Türk olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunman gerekiyor. Kim doldurdu ceplerine paraları? açıklarmısın.
Bana özel olarak birşey gelmiyor; geliyor diye iddia edeni Allah cezalandırsın.

Ya şöyle retorik sorulara "ayyy nesini anlamıyosun kiii" şeklinde yaklaşılmasına da ayrı bir ayarım. Devlet Bahçeli'den ya da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu kadar rahatsız olunuyor mu? Partiden bağımsız olarak insanları fazlaca ayrıştırıp ötekileştirmiş, kendisini desteklemeyenlere hakkaniyetli davranmamış olduğu için insanlar "nefret" boyutuna geldiler, hiç düşünemiyorsunuz şunu değil mi?
cok gulumsedim.soylediklerine okadar yorum okudum en ilginc buldugumda bu oldu duka tesla cigim.kilicaroglu ve bakceliyi akilli suurlu sayipta sozune bakan kimse yokki hele kilicroglu lafina sozune hic kizamadigim en birinci siyaseyci.cunku akil dusunce suzgeci gibi birsey yok.birgun baska oteki gun baska.adam varolan akli ile konusmuyorki kim ne diosa onu soluyo sonra eve gidince cark ediyo heralde oteki gun uyanip baska sey soluyo.adam sevsen sevilmez aslada nefret etsen.edilmiyo cunku daha cok acinasi bi hali var.

Laik olunca Müslüman olunmuyor doğru laik ve Müslüman olmayanlar Haklısınız

Kavramların kargaşası içine girmişin. Kişi laik olmaz; devlet yönetimi laik olur. Kişi cumhuriyet olamaz; devletin rejimi ve yönetimi cumhuriyet olabilir.

cok gulumsedim.soylediklerine okadar yorum okudum en ilginc buldugumda bu oldu duka tesla cigim.kilicaroglu ve bakceliyi akilli suurlu sayipta sozune bakan kimse yokki hele kilicroglu lafina sozune hic kizamadigim en birinci siyaseyci.cunku akil dusunce suzgeci gibi birsey yok.birgun baska oteki gun baska.adam varolan akli ile konusmuyorki kim ne diosa onu soluyo sonra eve gidince cark ediyo heralde oteki gun uyanip baska sey soluyo.adam sevsen sevilmez aslada nefret etsen.edilmiyo cunku daha cok acinasi bi hali var.

Bir gün öyle bir gün böyle konuşmak konusunda sizinkinin eline kimse su dökemez şimdi, lütfen, bir başbakan iki erdoğan :)

hanımefendi ben o dediğiniz yaş grubunda degilim .inanın şuan güldürdünüz beni çünkü o yaşlarda olmuş olsam bile bu düşünce ve fikirlerim sizi ilgilendirmez..

Yaşınızı soruyor. Ama zamanın sadece armutları olgunlaştırdığını bilmiyor Akıl yaş da değil baştadır. Bunu hiç bilmiyor

mhp ve chp nin basina kavunuda koysan okadar oy alir yani bi hicler.bizimkinin seveni sevmeyeninden cok.iyi is yapsinlarda varsin bigun ole bigun bole konussunlar.bizimki bigun iyi konusur oteki gun dahaiyi:))))))
Bir gün öyle bir gün böyle konuşmak konusunda sizinkinin eline kimse su dökemez şimdi, lütfen, bir başbakan iki erdoğan :)

Back