- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
her yer cami dolu
ama içleri boş..
cami yapılınca sevınıyor millet, ama boş olduktan sonra neye sevınıyorsun. adım başı camii var
siyaset meydanı arkadaşım,en çok ban yenilen bölge,Aaaa bu bölüm çok tehlikeli...insanın başı derde girer valla...
nasıl geldim ben buraya,ben kimim,bura nere
Valla ha miiisiyaset meydanı arkadaşım,en çok ban yenilen bölge,
Valla ha miii
bdv deydim baktım altta bu konu başlığı
tıklamaz olaydım
Yanlışlıkla düştüm hakim bey
Camilerin ici boşmuş peh..
Cuma vakti gelen bu cemaati kac tane cami alirdi hesapladiniz mi?
Camiye bir işe bagimliligi olmayan emekli kisiler gidebiliyor ancak mesela k.babam dedem ee bu insanlar gunde 5 vakit 3 km uzaktaki bi camiye nasil gidecek ? Bir ogrenci 3 km 5km uzga bir sefer servisle yuruyerek bile gidebilir ama 5 vakit yurunur mu bu yol o yuzden cami araliklari yakin olabilir mi ?
Okulda yapilsin ne ala ama camiye hayir okula evet nedir!! camiler okul olsun kulliye seklinde daha guzel fikrimi begendim :)
allah kabul etsin canımBir semtin camiindeki teraviden geldim yaklasik 1 saat once. Inanirmisin bombostu !!! Kadınlar bolumunde 20 kadin var yoktu..
Erkelerin çıkmasını bekledik cikmak icin 1 dakika surmedi.. ve bu cami 2 mahalle ve 1 köye ait .
AhahahahahTrabzon'da da denize doldurma işlemi Yapılıyor spor tesisleri stadyum ve daha neler yapılacak neden bu haber olmadı peki ? Cumhurbaşkanımızın adı verilecek diye haber oldu milletin derdi denizin doldurulması yada oradakilerin işsiz kalması değil tamamen Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesi. Bırakın Türkiye gelişsin
Cok enteresan.. bugun sahilde rizeli bir aile ile tanıştımm dunya tatlisi benim yaslarimda 2 kızları anne ve babalari..Ahahahahahdogru dedin baska yere yapilsa agac kesti diyecekler bu sefer
Esim Rizeli Ki rizeli kimj bilsem cok memnunlar oralarda olan arkadaslar yokmu onlarda paylassa keske yorumlarini
Bu ne kizzz korku filmi repligi gibideniz ;bir gün ondan alınanı almak için geri gelecektir....
böyle bi söz vardır duymadın mı yoksaBu ne kizzz korku filmi repligi gibi
Duymadim wallaaböyle bi söz vardır duymadın mı yoksa
Yaa düşünce ye bak park istenir okul istenir yok daha ne istenir utanmasalar mehhane bar az diyecekler yok bide camiye karşı degillermis tabi öyle olur ...ya zaten okul parkta yapılıyor bu cami niye bu kadar göze battı
Park da her sokakta var artık..Hep söylüyorum şunu,o kadar cami yapılacağına çocuk parkları yapında çocuklarımız evlerde tıkılıp kalmasın.
Şunuda belirteyim camiye tabiki karşı değilim olmalıda,ama her sokakta var artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?