Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

akıl yaşta degil baştadır.. 13 yıllık bir partiyi tanıyıp anlamak için 30 yaş üstü olmak mı gerekir ?
şimdiki gençliği öğretmeyin bize lay lay lom (bilinçliler müstesna)..bir trend çıkarr haydee onun peşinden çıkmış bir akp trendi gençler arasında kime sorsan ıykk eee neden diyosun detaylı açıklama yok yahu bişeyi sevmiyorsanız bilinçli sevmeyinki elinizi masaya vurarak dinletin bizi hep aynı teraneler niye sevmiyorsun diyorsun aynı laf sattı bu ülkeyi ..şaşırıyorsun bir araştırıyorsun ufaktan satmak yokk özelleştirmek ve kiraya vermek varrr...

Ee tuttukları parti başka olduğu için daha neyi anlamadın iz bi acayipsinix

Ya şöyle retorik sorulara "ayyy nesini anlamıyosun kiii" şeklinde yaklaşılmasına da ayrı bir ayarım. Devlet Bahçeli'den ya da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu kadar rahatsız olunuyor mu? Partiden bağımsız olarak insanları fazlaca ayrıştırıp ötekileştirmiş, kendisini desteklemeyenlere hakkaniyetli davranmamış olduğu için insanlar "nefret" boyutuna geldiler, hiç düşünemiyorsunuz şunu değil mi?

canım kim gelirse gelsin sen asla ama asla vermezsin oyunu sen parti tutanlardansın

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29350730.asp

Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde top oynamak isteyen grup korumalar tarafından uzaklaştırıldı.
ANKARA Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı’na devredilmesi kararı protesto edilmek istendi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde piknik yapıp, top oynamak isteyen grup korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı’na devredilmesi kararını protesto etmek isteyen grup Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürüdü. Grubun önü polis ve Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından kesildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın halka açık olduğunu belirten grup, kapı girişinde piknik yapıp, top oynamak istediklerini iletti. Korumalar buna izin vermedi. Bunun üzerine grup yanlarında getirdikleri topu birbirlerine atıp top oynamaya başladı. Bunun üzerine eylemciler ile korumalar arasında gerginlik yaşandı. Bir eylemcinin fotoğraf çekmesi sırasında elindeki makineyi almaya çalışan bir koruma, basın dışında kimsenin çekim yapamayacağını söyledi. Eylemciler ve korumalar arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. Korumaların müdahalesiyle grup buradan uzaklaştırıldı.

veee lütfen yaşı küçük olanlar şuraya yorum yapmasınn kız 20 yaşında yada 19 yada 25 geçmişi bilmeden 13 senelik bir partiyi kötülüyor yahu gözün bu partiyle açıldı seninn .. ne yorumuu..

Tayyip de ne Menderes ne İsmet İnönü dönemini gördü ama görmüş gibi hiç durmadan anlatıyor? Böyle mantık mı olur ya yaşı küçükler yorum yapmasın ne demek? İlla yaşamak mı lazım yorumlayabilmek için, tarih bilimini çöpe atalım o zaman?

canım kim gelirse gelsin sen asla ama asla vermezsin oyunu sen parti tutanlardansın

Benim mantığıma hangisi uyuyorsa başka partide olsa veririm,kendimi şartlandırmıyorum ki yani..

şekerim bende isterim hz ömer gibi bir lider yemesin yedirsin giymesin giydirsin mal varlığına varlık katmasın.. aksaray olayına gelince her zaman savundum tam bir saçmalık,,uydurmasyon camide içki uydurmasyon.. ve tayyipp yaptığı o açıklamalarda şapa oturduğunuda bal gibi biliyorr.. etrafındaki danışmanlarına fazla güvenmemesi gerek .. yapmak zorunda olduğu şeyle r diyorsun eee be güzelim 13 sene evvelki partiler neden yapmak zorunda değildi diye sormazlarmı adamaaa..

eee benim anlatmak istediğimi söylüyorsunn işte bu gençlik araştırmadan soruşturmadan trend üzerine hareket eden bir gençlikk parantez... bazıları müstesna..

geldinmi sözümeee..körü körüne inanç buu araştırmadan
bu ne saygısıslık ya.. sizin sözünüz nedir hanımefendi ??? senli benli konuşmayı de bırakır mısınız lütfen... savunduğunuz partinin tv kanalları bu haberi yapıyor. kaldı ki bir yanlış anlaşılma bile olsa bu ne hava bu ne mutluluk ?? nasıl bagnazsınız ya

şu rezilliğe bakk oldu o zaman alalım tüpümüzü akşama mangal yapalım orada.. işte gençlik bu ve korkarımki bu gençlik bize bir şey katmicakk..

şu rezilliğe bakk oldu o zaman alalım tüpümüzü akşama mangal yapalım orada.. işte gençlik bu ve korkarımki bu gençlik bize bir şey katmicakk..

Akıllı gençlik deniyor buna,protesto etmenin adı rezillikmi oldu şimdi kakao,en doğal eylemlerini yapıyorlar.
Kaçak değilmi orası sence..

bir saygısızlığımımı gördün .bir hakaretmi gördünn... senli benli yazmak kolay olduğundan.. ve mutluluk yokk sen dedin türkiyemde ..elektrik zammı için yapılan şu eziyete bak diye

Yanlış düşünüyorsun bir kere,yaşı ne olursa olsun akp için düşündüklerini yazdı,bende chp'liyim ama yeri geliyor yerden yere vuruyorum işte..
ya yaşım küçük falan değil. küçük bile olsa saygısızlık diz boyu.. 19, 20 ,25 yaşındaki gençler bilmiyor mu yani neyin noldugunu.. illla yaşayıp görmek mi lazım.. tarihimizi okuyup öğreniyoruz sonuçta. yaşadık mı o devirde hayır... hiçbir partiyi savunmuyorum.özünde mhp liyiz ama onunda yanlışlarını gördüğüm için savunamıyorum.. işini kim iyi yaparsa oyum onadır. bagnaz insanlara laf anlatılmaz ya kesinlikle...

51 yaşındayım ben bile neler öğrendim bu yaşımda,oysaki geçmiş yılları yaşayan birisi olaraktan .

Akıllı gençlik deniyor buna,protesto etmenin adı rezillikmi oldu şimdi kakao,en doğal eylemlerini yapıyorlar.
Kaçak değilmi orası sence..
kaçak olması bu tarz hareketi gerektirmezz asla ve asla hadi o zaman yolavaya gidelim 100 ağacın üstünde kesilen o yere hadi eylem yapalımm.. bunun yolu yargıdır böyle şımarıkça hareketler değil .. yaa neler yazmak istiyorda insan ban yemek istemiyorum ramazan sofralarına katılacağımm yarışmayaa .. bohemede katıldımm şimdi munem gelir al sana bir cımbızz..

bak bana saygısız dedin ki sadece senli benli yazdığım için ama sen bana BAĞNAZ diyebiliyorsun

Evet gecmistekiler de yapmak zorundaydi ama yapmadılar en azından şimdi yapan biri var

Hadi yapalım o zaman,haklı eylemlerde gidelim hep berabercene.
Zamanında başörtüsü için eylemler yapılmadımı yapıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…