• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin

Madrid34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
74
46
3
34
Arkadaşlar merhaba,eşim resmi personel şuanda doğuda bir ilcedeyiz.
Haziranda görev süremiz doluyor buraya ankaradan geldik.
Ankarada kendimize ait bir evimiz var.
Eşim ve ben yıllardır Ankaradayız.
Eşimin ailesi köyde benim ailem benim oturduğum mahallede ama öyle çok karışıp görüşüp gelip gitmezler müdahaleci değillerdir.
Eşim farklı bir yere gitmek istiyor yıllardır ankarada olduğu için.
Oradan sıkılmış ve iş orada daha yoğun.
Ege Akdeniz farkliyerlere gitmek istiyirum diyir çalışma koşullarda küçük ilçelerde daha iyiymiş yoğunluk olarak.
Ama sorun şu ki iyi bir ilçeye gidecekmis iz eşimin hayalindeki gb deniz olacak vs.
Bende ankaradan sıkıldım ama belirsizlik var.
Neresi olacağı belli değil.
Anakraya gitsem kendı evime gideceğim .
Evlenirken evi yaptırmadım bakımsız biraz triblex bahçeli bir ev.
Tayin olacak diye hiç dogruduzgun eşya almadım hiçbirşey im yok.
Artık istiyirum ki kendi evimde olayım kirada değil ve kendimi oraya ait hissedeyim ne biliyim kafama göre düzenleyim.
Heves ettiğim seyleri yapamadım çünkü.
Şimdi bilmediğimiz bir şehir oğlum 1 yaşında küçük tanıdık kimse yok neresi oalcak belli değil .
Anakrada oturduğumuz semt sakın bir semt sokağın hemen sonunda park var.
Alışveriş merkezleri hastaneler kısacası herşey elimin altında.
İlçede yasamsj istemiyirum artık dedim burada hiçbir sosyal imkan yok.
Degisim belki iyi olacak ama belirsizlik var.
Başka şehir okursa ankaradaki ev kiraya verilecek.
Emanet gb başka evlerde oturmak istemiuirum bir düzenin olsun istiyirum.
Ikametgah gosterdigimizde ankara bin kesin gelecegini söylüyor eşim.
Ama anakrayı istemiyor bende bilmediğim bir şehre gitmek istemiyorum .
Hastalık doğum olsa yanımda kimse olamyacak .
Çok kararsızlık var.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

sonunu okumadım
ama yazlık tarzı yerlerde olursanız gelen gideniniz eksik olmaz bir de hem bedava tatil derdinde olup hemde masraf yapmamaya çalışmak şurda dursun birde eve yardımcı olmuyorlar hizmet bekliyorlar
eğer eşiniz ve siz hayır demesini biliyorsanız gidin, siz yokken evde durmaları hoş olmaz mesela haftasonu hariç kimse gelip kalmasın vs.
çünkü çok fazla gelip gitmek isteyen olur uzak akrabalarınız canim napıyorsunuz diye aramaya başlarlar

onun dışında ege bölgesi sessiz sakin ve yabancılarla sürekli görüş içinde oldukları için minibüscüler dahil esnaf ingilizce falan var
çocuğunuz daha kolay ingilizce öğrenebilir belki ama yerli halktan tanıdığım yok zorluğu var mıdır bilmiyorum
ama muğla falan sonradan yerleşenler acayip iyiler
normal ilçe gibi değil günaydın iyi akşamlar dediğinizde kimse size niye bana günaydın der gibi bakmaz vs.

Keske bizim gidebilecek tayin olabilecek durumumuz olsa hic durmam kendi evim filan hemen kucuk yazlik bi yere giderim. Ankarada yapacak ne var hele de xoxuk varsa. Her yer tikis tikis eskiden cok severdim artik boguluyirum

zaten yillarca Ankarada yasamissiniz, neden baska bir yeri denemeyesiniz ki?
begenmezseniz yeniden tayin istersiniz, esinizin de gonlu olmus olur.
hem cocuklar kucukken sakin o esya yenileme islerine girismeyin, yazik oluyor esyaya, bu donemi de tayinci olarak gecirin, bence guzel olur.

Çalışan o ve rahat edeceği bir yer olsun istiyor bence bu konuda haklı :işsiz:

Ankara yı pek sevmem Egeye bayılırım
Havası olsun insanı olsun daha dingin
Şansım olsa evlermiş ailemmiş düşünmem giderim

Çalışan eşiniz adam haklı olarak da iş yükünün daha az olduğu yerleri istiyor
Yıllarca Ankaradaymışsınız bence Büyükşehirlerin ilçelerini deneyin güzel olabilir doğu gibi olmaz ki zaten

Back
X