- 21 Şubat 2012
- 575
- 985
- 323
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çanakkale veya Balıkesir/Bandırma diyorum.Tayin olacağız listede bu iller var. Denizi olsa iyi olur. Daha sakin yeşilliğin bol olduğu ama çocuğumuzun da epştşm olanaklarına kolayca ulaşabileceği şehir içi ulaşımı kolay hangi ili ilçeyi tavsiye edersiniz? Bir arkadaşım sakarya karasuyu söyledi yazlık bir yer gibi duruyor. Bu ilçe hakkında ve diğer iller hakkında yaşayanlar varsa yorum yapabilir mi? Ve kiralar ev fiyatları da önemli
Bende korucuktan daire aldım:))) burda görünce aklıma geldi.Yeni 3 4 gündür.Doğrudur esilacım canım, ben dediğim gibi belli bir dönem orada bulunmuştum, yanlış hatırlıyor olabilirimulaşım genel anlamda kolay diye biliyorum, hani en azından çarşıdan çoğu yere tek vasıta ile ulaşabiliyorsun, korucuk ve camili biraz uzak ama bence aile yaşantısına daha uygun yerler, yani siteler ve evleri de depreme dayanıklı diye biliyorum.
Karasunun denizi zaten evet bence de çok kötü, hani sadece bakarsın, aaa deniz olan yerde yaşıyorum demek için falan var
Sen orada yaşıyorsun sanırım, sen daha iyi bilirsin tabi
geçen sene girdiler eve kontratları ikinciye yenilendi, yani dediğiniz doğru olabilir.Eski kiracıdır o. Ben merkezde kendi evimdeyim. 25 yıllık sitede şu an açılan ilan 2500den başlıyor.
Istanbulda 40 yıllık sadece adı site olan bir sitede 100 m2 3+1 eve 6bin kira istiyorlar. Lanet ettim bu sehre , eskisehiri arastirmaya başlıyorum hemenEski kiracıdır o. Ben merkezde kendi evimdeyim. 25 yıllık sitede şu an açılan ilan 2500den başlıyor.
Eskişehir çok övüldü edildi ama bence kalabalığı kaldırmıyor. Toplu taşımada kalabalık derdi var, araç kullansanız da tramvay yollarından dolayı ciddi trafik çeliyorsunuz.
İstanbul zaten artık memurlar için yaşanacak şehir statüsünden çıktı bence.Istanbulda 40 yıllık sadece adı site olan bir sitede 100 m2 3+1 eve 6bin kira istiyorlar. Lanet ettim bu sehre , eskisehiri arastirmaya başlıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?