• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin Sakarya Balıkesir Çanakkale Eskişehir

Tayin olacağız listede bu iller var. Denizi olsa iyi olur. Daha sakin yeşilliğin bol olduğu ama çocuğumuzun da epştşm olanaklarına kolayca ulaşabileceği şehir içi ulaşımı kolay hangi ili ilçeyi tavsiye edersiniz? Bir arkadaşım sakarya karasuyu söyledi yazlık bir yer gibi duruyor. Bu ilçe hakkında ve diğer iller hakkında yaşayanlar varsa yorum yapabilir mi? Ve kiralar ev fiyatları da önemli
Çanakkale veya Balıkesir/Bandırma diyorum.

Çanakkale merkez şansınız varsa hiç düşünmeyin derim. Kiralar çok ucuz değildir ama hayat her açıdan çok rahattır. Kimse kimseye karışmaz, sosyal hayat adına bir çok etkinlik bulabilirsiniz. Deniz deseniz halk plajları var otobüsle bile ulaşabilirsiniz. Biga fena değildir, Çan’da hava kirliliği korkunç, Yenice çok küçük bir yer. Bayramiç’te yaşayanlar da memnundur hayatından. Yani güvenlik vs. bakımından sorun yaşanmaz ama tabii ki merkeze benzemez.

Kocaeli izmitliyim. Sakaryaya ara sıra yemek yemeye gideriz.guzel mekanlar var.sakaryanın merkezınde kalın gidersenız. izmite yakın.denızlere yakın. Kocaelide gezecek guzel yerler var. İstanbuka yakın mesela. Eskisehıre de cok git gel yaptım.ben olsam yasamayı tercih etmem. Eskısehır hareketlı guzel bı sehır ama denız yk, oğrenci sehri gibi..bi esprisi yok. Sehir halkı iç acıcı ama gel gelelim hem kucuk,hem deniz yok, hem de ne bıleyım gri bi sehır yanı.
Bence ya canakkale merkez ya sakarya merkez. Sakaryanın ılcelerini dusunmeyın derım

Sakarya da yaşıyorum şuan. Sebze meyve, yeşillik ,orman, deniz ,nehir hepsi bir arada bence. Hem köy hayatını hem şehir hayatını aynı anda yaşarsınız. Ayrıca Geyve Pamukova da geçti çocukluğum. Oralar daha sakin Adapazarı merkeze uzak, ama aradığınız her şey var. Sadece sosyal olarak, sinema konser vs. AVM gibi yerler Adapazarı merkezdedir hep. Korucular arabanız yoksa zor. Kendi aracınız varsa çok iyi, sakın, doğanın icindesiniz, havası güzel.
Karasu olmaz ya orda çocuk büyütülmez.

6 yıl Balıkesirde yaşadım, alışverişe bile İzmire Bursaya gittiğimi bilirim, evden işe, işten eve yaşayalım sosyallik cok önemli değil derseniz Balıkesir yazın yakın ilçelerinde tatil imkanı için tercih edilebilir, Çanakkale de 10 yıl kaldım Balıkesiri tercih ederim ikisini kıyaslarsam, Eskişehiri sosyal ve kültürel açıdan diğerleriyle kıyaslamam bile, memleketim diye asla söylemiyorum bunu ekleyeyim 😅 eğitim olanakları çok daha iyi, trafik abartılacak kadar değil, ama son yıllarda çok göç aldı malesef ayrıca hiç gri diil aksine şeker pembesi canım şehrim 🤪🍭

Doğrudur esilacım canım, ben dediğim gibi belli bir dönem orada bulunmuştum, yanlış hatırlıyor olabilirim 😊 ulaşım genel anlamda kolay diye biliyorum, hani en azından çarşıdan çoğu yere tek vasıta ile ulaşabiliyorsun, korucuk ve camili biraz uzak ama bence aile yaşantısına daha uygun yerler, yani siteler ve evleri de depreme dayanıklı diye biliyorum.

Karasunun denizi zaten evet bence de çok kötü, hani sadece bakarsın, aaa deniz olan yerde yaşıyorum demek için falan var 🙈🙈

Sen orada yaşıyorsun sanırım, sen daha iyi bilirsin tabi 🥰
Bende korucuktan daire aldım:))) burda görünce aklıma geldi.Yeni 3 4 gündür.

Balıkesirliyim. İlçeleri pahalı, merkezi gelişmemiş bir şehirdir.
Eskişehirde de tayin sebebiyle 5 yıl yaşadım. Çok severim. Merkezde yaşadım. Çoğu yere yürüyerek gidebilirsin, düzenli güzel şehirdir.

Eski kiracıdır o. Ben merkezde kendi evimdeyim. 25 yıllık sitede şu an açılan ilan 2500den başlıyor.
Eskişehir çok övüldü edildi ama bence kalabalığı kaldırmıyor. Toplu taşımada kalabalık derdi var, araç kullansanız da tramvay yollarından dolayı ciddi trafik çeliyorsunuz.
Istanbulda 40 yıllık sadece adı site olan bir sitede 100 m2 3+1 eve 6bin kira istiyorlar. Lanet ettim bu sehre , eskisehiri arastirmaya başlıyorum hemen

Sakarya Hendek iyidir. Yeşili bol, havası güzeldir. Şehir olarak çok düzenlidir. Memur olarak gelip, tamamen yerleşen çok olur. İlçe olmasına rağmen, üniversite hayatı etkindir.

Istanbulda 40 yıllık sadece adı site olan bir sitede 100 m2 3+1 eve 6bin kira istiyorlar. Lanet ettim bu sehre , eskisehiri arastirmaya başlıyorum hemen
İstanbul zaten artık memurlar için yaşanacak şehir statüsünden çıktı bence.
Eskişehir’in de derdi küçük oluşu bence. Kalabalık kaldırmıyor. Zaten bir adalar bir doktorlar var çarşı anlamında. Bir iki tane avm var. Bir iki de park o kadar. Hani değişik bir yere gidelim desek yok. Pazar adalara gideyim desen kalabalıktan bunalıyorsun. Yani bilmiyorum bence bu kadar nüfusu cidden kaldırmıyor ya. Ben Ankara’yı bu anlamda daha çok beğeniyorum. Seçme şansım olsa Ankara’yı tercih ederdim.

Balıkesirin tek artı yonu ulasımın kolay ve rahat olması trafik derdi yok. Büyüksehir ama gelismedi. Valisi olan köy diye dalga geciyolar.merkezde deniz yok malesef 😒 gezilecek dogru düzgün bi yer yok. Ilceleride ayni deniz olması iyi onun dısında bi farkı yok. Ev fiyatları ucmus gidiyo

Back
X