Tayin Meselesi

Bırak kocayı git. Evlat daha önemli. Ayrıca bu adamı daha ne kadar çekeceksiniz?

Siz ona fazla bile zaman tanımışsınız. Sözünü tutmayan kendisi. Daha fazla taviz vermeyin. Ben sizi haklı buldum net olun ve gidin. Gidince o da alışır

Eski konulariniza baktım da biraz pasif geldiniz bana. O yüzden bu devran böyle gider sizin için
Beni gerçek hayatta tanısanız yani dışarıdan gördüğünüz kadarıyla hakkını yedirmeyen, dobra dersiniz. Eşim konusunda aynen acayip pasifim ve bu durum beni slacayip sinir eder. Üzerime çökmüş bana ait olmayan bir karakteri taşımaya çalışıyormuşum gibi geliyor. Böyle silkelenip atmaya çalışıyorum ama cogu zaman başaramıyorum. Bir üye de söyledi istemediğim şeylere sonuna kadar katlanıp en sonunda köprüleri yakıyorum. Baştan hayır diyemiyorum.en büyük sıkıntım bu cidden. Değişmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum

Bende ogretmenim gorevde 6.yilim 3.sehrim ilk atama erzurumun cok kucuk vir yerinde calistim es durumu ile bursaya geldim. Esim simdi sinir bolgesine atandi tekrar yer degistirmek zorunda kaldik. Sizi cok iyi anlıyorum imkanlarin kistligigi cok fazla cocugum var 3 yasinda ana okuluna yollamak istiyorum kres yok ana okullari 5 yastan itibaren aliyor.. Bursadan geldigimiz icin cok pisman olduk cok özlüyoruz kesinlikle imkaniniz varsa oraya gidin buyuk sehrin tum imkani var ama diger buyuk sehirler gibi kalabalik ve bunaltici degil nilüfer inegol yenisehir tercih edebilirsiniz. Esiniz diretirse çocuğunuz ocon gitmek zorunda olduğunuzu onu bu imkanlardan mahrum birakmak istemediğiniz i söyleyin imkani varken daha iyi bir hayat surebilecek ken hic bir anne babanin evladini daha azina mahkum birakmasi bencillik den baska bir sey değildir

Ben doğudayken okuldaki bir erkek öğretmen de aynı eşiniz gibiydi. Manisalı hoca, hemşerisi ev hanımıyla evliydi. Kadının bana dediği “x zaten müdür yardımcısı, akşama kadar okulda, çıkışta arkadaşlarıyla kahveye falan gidiyor, geliyor yemek yiyoruz zaten saat oluyor dokuz, ben günlerce evdeyim çocuklarla, 8 yıl oldu geleli gitmeyi kabul etmiyor.” Erkekler imkan kelimesi ne demek anlamaz çünkü birçoğu hiç o konulara kafa yormaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…