- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi The Good Doctor
Benim koltuklarım da tay tüyü ve krem rengi
7 senedir kullanıyorum. Ben çok çok memnunum çay kahve her şey döküldü
Sadece duru suyla sildim hiç iz leke kalmadı.
Ben hiç deterjanla silmedim. Toz alır gibi hep ıslak bezle şöyle bir üstünden geçerim
Herkes yenimi aldın diye sorar. Hayatımda böyle kolaylık görmedim.
Nasıl güzel kumaşı varsa artık, Hiç beni yormadı. toz alır gibi siler geçerim arada aklıma gelirse oda
aklıma gelirse diyorum çünkü hiç leke olmaz toz çekmez.
Sanırım kalite kalite değişiyor.
koltuklarim tay tuyu cok acik gri beyaza yakin.. 1 kere yikattim cok memnun kaldim.. hiic birsey olmadi.. tertemiz oldu... yeni almisim gibi kullaniyorum.. dinlemeyin kimseyi yikatin.. ondan sonra surekli yikatacasiniz emin olun
iyi oku
nemli çarsafı koltugunun ustune ort oklavayla vur böylece tozunu alıcaksın
bi kaba arap sabunu su yap
bi kaba sirkeli su yap
arap sabunu ve perde tülü ile sil
sirkeli suyla durula ohhh miissss
Koltukta krem rengi çok zor ya ne kadar sılsen de kalır bence. Rengını degıstırme ımkanın varsa başka renkle kaplat derim. Bende koltuklarımı bulaşık makınesı deterjanıyla sılıyorum tertemız oluyor ama rengi kahve belkı renk çok etkılıyordur
Leke varsa duru suyla çıkmaz. Saçma bir pazarlama taktiği..
Ben çamaşır deterjanı ve sirke koyuyorum suyuna ve siliyorum.
Beyaz sabun kullananlar da var.
Benim de krem rengi tay tüyü L koltugum var.Arap sabunu ve sıcağa yakın (elimizin dayanabileceği kadar ) suyu bir kovada karıştırıp bez ile siliyorum.Hem koltukta leke bırakmıyor hem de gerçekten temizliyor.Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
Tay tuyu koltuk sahibi olarak konuya el atayim :) ben ilik suyun icine bi kac damla ama bakin bi kac damla diyorum 1 ya da iki damla camasir suyu damlatin ve icine sabun atin kalip sabun. Guzelce silin sonra duru suyla ustunden gecin. ben 5 yildir bu sekilde temizliyorum hem tertemiz hemde hic asinma solma yipranma yokHanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
Bende tay tüyü kullanıyorum krem olana güzel bir ortu aldım bi de ıslak mendille silince geçiyor hemen lekeHanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Bej rengi ve tay tüyü koltuklarimi 3 hafta önce yikattirdim çokta temiz oldu silinecektir daha beter oluyor sanki altta siyah astar var gibi olmuştu hep siyah çıkmıştı sildikce yikattirdim çok güzel oldu. Adam 3 su yikadi 5 senelik koltugumu daha ilk defa yıkadım ama üstünde çikolata lekesi mı ararsın siyah ve kırmızı eşofmanin boyası mı koltuk ne çekti 5 senede bizden
Ay evet bide kot solmustu onun ustune sildim sildim daha beter oldu bi daha mi acik renk töbe
Ben normal yikama makinesiyle yikiyrm.icinede hali yimama sampuani dokuyrm.hic bsiey olmuyor.burada 5 yilda yikatanlari duyunca şok oldum.ben senede 3 4 kere makineyle yikiyorum.hemde her bir 3 luyu en az 5 6 depo suyla.aralardada siliyrm.lekesi oldugundan degil turkuaz rengi.tozu vardir diye.onca yikamaya 4 yildir hic bsiey olmadi benimkilereHanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.