Tay tüyü koltuklar

Oyle sanirim istikbalden aldim ben 2 sene once kalite farki var demekki

koltuklarim tay tuyu cok acik gri beyaza yakin.. 1 kere yikattim cok memnun kaldim.. hiic birsey olmadi.. tertemiz oldu... yeni almisim gibi kullaniyorum.. dinlemeyin kimseyi yikatin.. ondan sonra surekli yikatacasiniz emin olun

Valla hem kolay hem temiz olur isime gelir boyle ugrasmaktansa ama korkuttular beni iste tesekkur ederim yikatcam insallah

Ya o kadar etkili ki o bulasik tableti ben heryeri duvar kapi dolap vs onla silerim super bise ama koltuga etki etmedi iste cok acik bi renk cunku

Leke varsa duru suyla çıkmaz. Saçma bir pazarlama taktiği..

Ben çamaşır deterjanı ve sirke koyuyorum suyuna ve siliyorum.

Beyaz sabun kullananlar da var.

Benim de krem rengi tay tüyü L koltugum var.Arap sabunu ve sıcağa yakın (elimizin dayanabileceği kadar ) suyu bir kovada karıştırıp bez ile siliyorum.Hem koltukta leke bırakmıyor hem de gerçekten temizliyor.

Benimde koltuklarım taytüyü koyu gri renkli şimdiye kadar çamışırsuyu hariç herşeyle sildim(Arap sabunu,sirkeli temizleyici,asprin )sorun yaşamadım bugün de yıkattım ohhh miss oldu yıkamadan zaten tam temizlenmiyor bence düzenli silmeme rağmen yine de kirleniyor

Tay tuyu koltuk sahibi olarak konuya el atayim :) ben ilik suyun icine bi kac damla ama bakin bi kac damla diyorum 1 ya da iki damla camasir suyu damlatin ve icine sabun atin kalip sabun. Guzelce silin sonra duru suyla ustunden gecin. ben 5 yildir bu sekilde temizliyorum hem tertemiz hemde hic asinma solma yipranma yok

Bende tay tüyü kullanıyorum krem olana güzel bir ortu aldım bi de ıslak mendille silince geçiyor hemen leke

Bej rengi ve tay tüyü koltuklarimi 3 hafta önce yikattirdim çokta temiz oldu silinecektir daha beter oluyor sanki altta siyah astar var gibi olmuştu hep siyah çıkmıştı sildikce yikattirdim çok güzel oldu. Adam 3 su yikadi 5 senelik koltugumu daha ilk defa yıkadım ama üstünde çikolata lekesi mı ararsın siyah ve kırmızı eşofmanin boyası mı koltuk ne çekti 5 senede bizden

Ay evet bide kot solmustu onun ustune sildim sildim daha beter oldu bi daha mi acik renk töbe

Ay evet bide kot solmustu onun ustune sildim sildim daha beter oldu bi daha mi acik renk töbe

Alırken düşünemiyoruz çocuk olacak ne yapacağız diye kızım 3 yaşında 5 seneden beri kullanıyorum koltukları ilk defa yikattirdim ama çok güzel oldu ama en azından kullandım diğer kizimda gelicek bir beş sene daha sonra iyice beter olduktan sonra yeni takım alırım inşallah

Ben normal yikama makinesiyle yikiyrm.icinede hali yimama sampuani dokuyrm.hic bsiey olmuyor.burada 5 yilda yikatanlari duyunca şok oldum.ben senede 3 4 kere makineyle yikiyorum.hemde her bir 3 luyu en az 5 6 depo suyla.aralardada siliyrm.lekesi oldugundan degil turkuaz rengi.tozu vardir diye.onca yikamaya 4 yildir hic bsiey olmadi benimkilere

beyaz kalıp sabun
arap sabunu
bunların cozemedıgı kır yok
5 senedır beyaz renk kullanıyorum bunların faydasını gordum
yılda 1 kez de yıkatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…