Tay tüyü koltuklar

Cif her yer var onunla bi deneyin. Geçen ablama koltuk alırken temizliğini sorduk. Bize dediler ki eğer temizlik ürününü beze sıkıp silerseniz daha iyi sonuç alırsınız. Hanımların çoğu lekenin üstüne sıkıyor sünger emiyor ve leke gibi kalıyor demişti. Deneyin görünmeyen bir köşesinde.

Cnm oturma odam mor taytuyu ben suya arap sabunu dkyrm sivi olanindan onu iyice karistirip beyaz bi bezle siliyorumeger leke coksa arap sabununu direk lekeye uyguluyorum sonrasinda temz su ve bezle siliyorum. Onun gecirmedigi leke yok tvsiye ederm

Arap sabununu da yaptim dediginiz gibi ama leke yok zaten tozlanmis gibi ama o eski rengine donduremedim bi turlu

Kirmizi olan o demi onla da denedim leke yok zaten rengi beni geren

Silmekle olmuyor ben hali yikama makinesi aldim bi kir cikiyor temiz gorunen o koltuklardan benimde taytuyu

Benim koltuklarım da tay tüyü ve krem rengi
7 senedir kullanıyorum. Ben çok çok memnunum çay kahve her şey döküldü
Sadece duru suyla sildim hiç iz leke kalmadı.
Ben hiç deterjanla silmedim. Toz alır gibi hep ıslak bezle şöyle bir üstünden geçerim
Herkes yenimi aldın diye sorar. Hayatımda böyle kolaylık görmedim.
Nasıl güzel kumaşı varsa artık, Hiç beni yormadı. toz alır gibi siler geçerim arada aklıma gelirse oda
aklıma gelirse diyorum çünkü hiç leke olmaz toz çekmez.
Sanırım kalite kalite değişiyor.

Tay tüyünün özelliği leke tutmaması değil mi?
Ben hergün boya kalemi (ispirtolu boya, tahta kalemi, pastel boya) siliyorum ıslak bezle/ ıslak mendille. Gayet de çıkıyor.

Tay tüyünün özelliği leke tutmaması değil mi?
Ben hergün boya kalemi (ispirtolu boya, tahta kalemi, pastel boya) siliyorum ıslak bezle/ ıslak mendille. Gayet de çıkıyor.

Sanırım her tay tüyü koltuk gerçekte olması gerektiği kalitede değil. (sahte çoğu)
Komşum da hep dert yanar. Oturup kalktıkca devamlı üzerinin tonunu düzleştirir eliyle

Bende de tay tüyü var rengi de krem vizon arasi birsey. Hatta vizon
Tay tüyü leke tutmaz ki,haftada 1 arap sabunu ile sildiriyorum. En güzel o temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…