- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi The Good Doctor
Once sutlu kahveydi .1 yil sonra garantidenparlement ve krem yaptim .Galiba bu yay tuyunde en iyi duran renkler mavi,mat mor , haki .Camel bile bir gariptitamam değiştireyim ben en iyisi birde benim ufak bebeğim var
Yooo herseye kullanirim bimin aspirinini hic renk sorunu olmadi .Esimin araba koltuklarıni sadece sıkıp beklettim yeni gibi oldu .Yoksa rengi acilirdi .Bence asprin sıkmayın icinde camasir suyu var onun yazik deforme olur ama asprin guzel temizler tabi
Hmmmm bim haa. Bende ki kirmizi renkli fis fisliYooo herseye kullanirim bimin aspirinini hic renk sorunu olmadi .Esimin araba koltuklarıni sadece sıkıp beklettim yeni gibi oldu .Yoksa rengi acilirdi .
Kokusu nasil bim in kinin ?Yooo herseye kullanirim bimin aspirinini hic renk sorunu olmadi .Esimin araba koltuklarıni sadece sıkıp beklettim yeni gibi oldu .Yoksa rengi acilirdi .
Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
Yok zaten .Hmmmm bim haa. Bende ki kirmizi renkli fis fisli
Yerlere silerken su kovasina sıktıryorum . Koltuklarimi sildirmistim ama gelen baska temizlikci sildirme bidaha bunla demisti icinde camasir suyu oldugunu bilmiodum
Guzel .ben seviyorum .Bazen mutfak halisina sadece lekelere sıkıp birakıyorum .Leke kalmiyo .En memnun kaldıgım ürün diyebilirim..Bi sise bostu onu sulandirdim .Kokusu nasil bim in kinin ?
bu saydıkların çok koyu ben zaten camel renkten bıktım diye değiştiriyorum .benim yaptıracağım renk bej den 3 ton koyu berjerleride o renk yaptıracm bejden vazgeçtim yazılanları görünceOnce sutlu kahveydi .1 yil sonra garantidenparlement ve krem yaptim .Galiba bu yay tuyunde en iyi duran renkler mavi,mat mor , haki .Camel bile bir garipti
Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
Deve tuyüydu galiba renk annemde o renk yaptjrdi pisman boguyo evi ama siz bilirsiniz .temiz mi kirlimi belli olmuyor .bu saydıkların çok koyu ben zaten camel renkten bıktım diye değiştiriyorum .benim yaptıracağım renk bej den 3 ton koyu berjerleride o renk yaptıracm bejden vazgeçtim yazılanları görünce
açık kirleniyor 3 ton koyu yaptırsam kirli gibi oluyor ben napıyım şimdi adama renk vermem lazımDeve tuyüydu galiba renk annemde o renk yaptjrdi pisman boguyo evi ama siz bilirsiniz .temiz mi kirlimi belli olmuyor .
Bejin 3 ton koyusunu oyle hayal ettim .Yinede siz bilirsiniz .Gule gule kullanin .
Haliniz filan ne renk ki .açık kirleniyor 3 ton koyu yaptırsam kirli gibi oluyor ben napıyım şimdi adama renk vermem lazımdünden beri bakmadığım renk kalmadı atıyorum rengi v3 kodu
https://goo.gl/images/3NG1xCaçık kirleniyor 3 ton koyu yaptırsam kirli gibi oluyor ben napıyım şimdi adama renk vermem lazımdünden beri bakmadığım renk kalmadı atıyorum rengi v3 kodu
benim halım attığım kodda içinde az beyazlar var .halılarımı yeni aldım mobilyalarım kahve beyazHaliniz filan ne renk ki .
Benim onceki v3 tu annemin ki v4 simdiki berjerler v2 ve digerleri parlement
Bu karteladaki maviye benzetemedim ama .
Internetten bulabilirsem atayim .
Benden sonra kardesimde parlement ve bej v1 yaptirdi benim oturma odasi onun misafir odasi .Biz cok begendik ama ben hepsini parlement yapsaydim diyorum .
Pembe filan sakın yapma .
Ablamin gri oda gzl .
Bende parlementi cok koyu olur diye korkuyordum ama cok gzl oldu .
güzel renk ama benim eşyamda hiç mavi yok