Tay tüyü koltuklar

Yooo herseye kullanirim bimin aspirinini hic renk sorunu olmadi .Esimin araba koltuklarıni sadece sıkıp beklettim yeni gibi oldu .Yoksa rengi acilirdi .
Hmmmm bim haa. Bende ki kirmizi renkli fis fisli
Yerlere silerken su kovasina sıktıryorum . Koltuklarimi sildirmistim ama gelen baska temizlikci sildirme bidaha bunla demisti icinde camasir suyu oldugunu bilmiodum:110::temizlik:

Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?

Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?

koltuklarim tay tuyu cok acik gri beyaza yakin.. 1 kere yikattim cok memnun kaldim.. hiic birsey olmadi.. tertemiz oldu... yeni almisim gibi kullaniyorum.. dinlemeyin kimseyi yikatin.. ondan sonra surekli yikatacasiniz emin olun

Hmmmm bim haa. Bende ki kirmizi renkli fis fisli
Yerlere silerken su kovasina sıktıryorum . Koltuklarimi sildirmistim ama gelen baska temizlikci sildirme bidaha bunla demisti icinde camasir suyu oldugunu bilmiodum:110::temizlik:
Yok zaten .
Kokusu nasil bim in kinin ?
Guzel .ben seviyorum .Bazen mutfak halisina sadece lekelere sıkıp birakıyorum .Leke kalmiyo .En memnun kaldıgım ürün diyebilirim..Bi sise bostu onu sulandirdim .

Once sutlu kahveydi .1 yil sonra garantidenparlement ve krem yaptim .Galiba bu yay tuyunde en iyi duran renkler mavi,mat mor , haki .Camel bile bir garipti
bu saydıkların çok koyu ben zaten camel renkten bıktım diye değiştiriyorum .benim yaptıracağım renk bej den 3 ton koyu berjerleride o renk yaptıracm bejden vazgeçtim yazılanları görünce

Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?

Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?

iyi oku
nemli çarsafı koltugunun ustune ort oklavayla vur böylece tozunu alıcaksın
bi kaba arap sabunu su yap
bi kaba sirkeli su yap
arap sabunu ve perde tülü ile sil
sirkeli suyla durula ohhh miissss

bu saydıkların çok koyu ben zaten camel renkten bıktım diye değiştiriyorum .benim yaptıracağım renk bej den 3 ton koyu berjerleride o renk yaptıracm bejden vazgeçtim yazılanları görünce
Deve tuyüydu galiba renk annemde o renk yaptjrdi pisman boguyo evi ama siz bilirsiniz .temiz mi kirlimi belli olmuyor .
Bejin 3 ton koyusunu oyle hayal ettim .Yinede siz bilirsiniz .Gule gule kullanin .

Koltukta krem rengi çok zor ya ne kadar sılsen de kalır bence. Rengını degıstırme ımkanın varsa başka renkle kaplat derim. Bende koltuklarımı bulaşık makınesı deterjanıyla sılıyorum tertemız oluyor ama rengi kahve belkı renk çok etkılıyordur

Deve tuyüydu galiba renk annemde o renk yaptjrdi pisman boguyo evi ama siz bilirsiniz .temiz mi kirlimi belli olmuyor .
Bejin 3 ton koyusunu oyle hayal ettim .Yinede siz bilirsiniz .Gule gule kullanin .
açık kirleniyor 3 ton koyu yaptırsam kirli gibi oluyor ben napıyım şimdi adama renk vermem lazım :olamaz::olamaz: dünden beri bakmadığım renk kalmadı atıyorum rengi v3 kodu

Eklentiler

• dosemelik-taytuyu-kumas__1006322686783788.jpg
    dosemelik-taytuyu-kumas__1006322686783788.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 38
Açık füme salon takımım fuşya L koltuğum var kumaşı ithal tay tüyü ne leke tutuyor nede su siliyorum hiçte birşey olmuyor

açık kirleniyor 3 ton koyu yaptırsam kirli gibi oluyor ben napıyım şimdi adama renk vermem lazım :olamaz::olamaz: dünden beri bakmadığım renk kalmadı atıyorum rengi v3 kodu
Haliniz filan ne renk ki .
Benim onceki v3 tu annemin ki v4 simdiki berjerler v2 ve digerleri parlement
Bu karteladaki maviye benzetemedim ama .
Internetten bulabilirsem atayim .
Benden sonra kardesimde parlement ve bej v1 yaptirdi benim oturma odasi onun misafir odasi .Biz cok begendik ama ben hepsini parlement yapsaydim diyorum .
Pembe filan sakın yapma .
Ablamin gri oda gzl .
Bende parlementi cok koyu olur diye korkuyordum ama cok gzl oldu .

Haliniz filan ne renk ki .
Benim onceki v3 tu annemin ki v4 simdiki berjerler v2 ve digerleri parlement
Bu karteladaki maviye benzetemedim ama .
Internetten bulabilirsem atayim .
Benden sonra kardesimde parlement ve bej v1 yaptirdi benim oturma odasi onun misafir odasi .Biz cok begendik ama ben hepsini parlement yapsaydim diyorum .
Pembe filan sakın yapma .
Ablamin gri oda gzl .
Bende parlementi cok koyu olur diye korkuyordum ama cok gzl oldu .
benim halım attığım kodda içinde az beyazlar var .halılarımı yeni aldım mobilyalarım kahve beyaz

X