- 17 Ekim 2017
- 195
- 366
- 33
-
- Konu Sahibi The Good Doctor
Cnm oturma odam mor taytuyu ben suya arap sabunu dkyrm sivi olanindan onu iyice karistirip beyaz bi bezle siliyorumeger leke coksa arap sabununu direk lekeye uyguluyorum sonrasinda temz su ve bezle siliyorum. Onun gecirmedigi leke yok tvsiye edermHanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
yikatiyorum senede 1 ..benimki pudra pembe..kol kenarlarini adam bile yarim saatte temizliyor ..silerek zor..ilerde kuması koyu renk kaplatin eskiyince..Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
Krem rengi ve lacivert tay tuyu koltuklarim var siz bunlarin temizligini nasil yapiyosunuz?
Artik valla cinnet geldi yani ozellikle krem olan cok kirlenmis nette sadece ilik suyla silin yazio ama asla temizlenmiyo.koltuk yikamacasi olan bi tanidik kesinlikle yikatmamami soyledi silince gecermis sozde ama yok bulasik makinesi tableti attim suya onla sildim bana misin demedi bi deyiverin siz nasl temizliyosunuz.?
acik renkse gecmiyor bi turlu..tay tuyununde zaten cesidi var...Cnm oturma odam mor taytuyu ben suya arap sabunu dkyrm sivi olanindan onu iyice karistirip beyaz bi bezle siliyorumeger leke coksa arap sabununu direk lekeye uyguluyorum sonrasinda temz su ve bezle siliyorum. Onun gecirmedigi leke yok tvsiye ederm
Beyaz sabunla siliyorum ben birde vernelli suyla duruluyorum.Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.
acik renkse gecmiyor bi turlu..tay tuyununde zaten cesidi var...
Gri minderlerde de dnedim temzlendi. Bi deneyn ise tyrar belkkacik renkse gecmiyor bi turlu..tay tuyununde zaten cesidi var...
Hanimlar merhaba konum tasinmazsa sevinirim bu da benim derdim cunku.