Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tay tüyü koltuk takımı hakkında

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
Tay tüyü koltukları çok beğendim. Bu ayın sonuna kadar koltuk takımımı almam lazım. Ama karara veremiyorum..
Kullanan varmı?

Bir arkadaşım kullanıyor canım, biraz yanar dönerli olmasının dışında şimdilik bir sorunu yok. Ama markası önemliymiş ,bazılarının lekesi çıkmıyormuş...

Bir arkadaşım kullanıyor canım, biraz yanar dönerli olmasının dışında şimdilik bir sorunu yok. Ama markası önemliymiş ,bazılarının lekesi çıkmıyormuş...

bende aynı durumdayım.. doğtaştan enzio modelini beğendim. taytüyü.. bizde kdv indirimi bitmeden alacaz... temizlemesi kolay dediler. ben bej rengini düşünüyorum.. inşallah kullanışlı olur..

çok güzel bir kumaş. görüntüsü süper aklımdan çıkmıyor gördüğüm koltuklar.
ama kullanışlımı bilmek istiyorum. keşke kullananlar daha çok yorumlarını yazsalar

merak ettim hiç görmedim ve duymamıştım nasıl birşey acaba resim ekleme imkanınız varmı.

Tay tüyü koltukları çok beğendim. Bu ayın sonuna kadar koltuk takımımı almam lazım. Ama karara veremiyorum..
Kullanan varmı?

Merhaba cnm, leke çıkmaz diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor, sonuçta mümkün mü kumaştan leke çıkmaması?

bu aralar yeni çıkan modellerde çoğu koltuk takımı tay tüyü sanırım.. benim koltuklarımında ortası öyle yanar dönerli . ayrıca ben tam tersine silmesininde kolay olduğunu duydum

Merhaba cnm, leke çıkmaz diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor, sonuçta mümkün mü kumaştan leke çıkmaması?

kumaş üzerine dökülen sıvıyı emmeden hemen akıtıyormuş. sıvı emilmeden hemen akıyormuş. tabi yerdeki halının üzerine akıp orda leke yaparsa bilemem:66:

benim siyah beyaz tay tüyü koltuklarım var.
açıkçası beyaz koltuk kirlencek diye oturmadık hiç ama siyah üzerindede hiç bi problem yaşamadık yani öyle çok tozu falan göstermiyo sanki memnunum sildim siyah bi kısmı leke vardı geçti yani sorun olmadı ama beyaz kısımlara dediğim gibi hiç kullanmadık silmek zorundada kalmadım o nedenle leke kesin geçiyo diyemem ama görüntüde gerçekten şık:)

kız evin at eşşek kokar :)
canım sıcaklarda kormasın
yada alerji yapmasın çoçukn varmı

kız evin at eşşek kokar :)
canım sıcaklarda kormasın
yada alerji yapmasın çoçukn varmı

kokmaz canım çok güzel harika bir kumaş.
çok istedim ama alamadım. fuga mobilyadan rahat modern çok güzel bir koltuk takımı aldık

bende mobilya araştırmasındayım bu aralar..tay tüyünün dediğiniz gibi kullanışlı oldugunu söylüyor satıcılar..üstüne su dökülse üstünden kayar gider dediler emmiyormuş hiç..keten ve diğer kumaşlar emiyormuş..ben satıcıların yalancısıyım ve sırf malını satmak için mi böyle söylüyor bilemedim..kullanan arkadaşlardan daha fazla yorum alsak keşke..

yumusaklıgı goruntusu harikaa çünküüü :16:

Tay tüyü 2 tane koltuğum var benimde, memnunum gayet... Biri köşe diğeri ikili koltuk günlük oturduğumuz yerde, silmesi kolay cidden.

Son düzenleme:
ben oturma odama tay tüyü vizon rengi aldım ve çok memnunum. gerçekten temizliği çok kolay ve vizon renginde kiride hiç belli etmiyo. kir tutmuyo bu kumaş. kesinlikle tavsiye ediyorum ben zaten almadan epeyce araştırmıştım ve iyki almışım diyorum...

benim de salon kose takimim, buyuk pufum ve berjerim tay tuyu. cok memnunum. hem cok şık hem de domusu cok rahat.. yalniz oturup kalktikca oturma izleri oluyorya sen de benim gibi takintiliysan surekli elinde duzeltir durursun

bu arada evet su falan ustunden akiyo gidiyo, temizlemesi de cok kolay.

Son düzenleme:
Ney ile boyandığınada bağlı, dolma kalemle boyansa deri koltuktan bile çıkmaz leke..
Açıkcası ben kullanıyorum ve memnunum.. Rengide öyle koyu felan bile değil açıl beige..
Silerken yumuşatıcı ile hazırlanmıs su kullanıyorum ,. İlk etapta ıslanınca lekeli gibi gözüküyor fakat kuruduktan sonra misss gibi oluyor..
Ayrıca daha gecen gün bi arkadaşın çocuğu pastel boyasıyla koltugumu boyamıs şükür o bile cıktı..
diyeceğim şu ki temizlik konusunda için rahat olsun canım..

Yeni evlenen kız kardesimde, tay tüyü takım aldı. Beyaz renk olmasına ragmen, çok memnun olduğunu söylüyor

bizde doğtaştan tay tüyü koltuk aldık ancak henüz kumaşa karar vermedik haftaya gidip seçeceğim.kafamda soru işaretleri var.
yazın sıcakta sorun yaratıyor mu?
kolonya falan döküldüğünde mor leke oluşuyor diye okudum bazı yerlerde aslı astarı var mı bu konunun?
fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
:18:

Back
X