hehe ennn sevdiğim yemeklerden biri..
benim bildiğim patatesler altta olur :26:
ama böyle de güzel görünüyor..
eline sağlıkkk
Ben bilim bunu resmi görünce anladımm...
Başarılar beybiyyy
benim aklıma gelmedi zaten böyle bir yemek varmış sen bilmiyon
yavan değildi ki domatesle sotelendi tek başına bile yenilebilirdi huuuh
sen soyabiliyoo musun kibrit çöpüanca bu kadar oldu idare ediverin önemli olan tadı
sağol tatlım tişikürler
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindimEylül cüğüm ,ellerine sağlık oldukça leziz görünüyor.Bol şansların olsun canım
teşekkürler canımHarika bir görüntü,ellerinize sağlık,başarılar.
Ben ne zaman tavuk göğüslü bir yemek yapsam kimse beğenmiyor da yavan diye.Ama bak mantarlı domateslisi güzel oluyor.
Ben şeklini demedim patateslerin.Soyarken bırakmışsın bazılarında siyah siyah görünüyor onu dedim.Patatesin en kolay soyulma şekli yuvarlak yuvarlak kesip dilimlemek.İstediğin kadar ince yapabilirsin o zaman.
evet buldum tabiEmeğine sağlık canımDüşündün düşündün sonunda bulmuşsun heeee Yarışmada başarılar..
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindimellerinize sağlıkçok hoş görüyor tabak.. güzel bir tarif olmuş
tam ögle vakti nasıl karnım acıktı... patates kızartmasını gorunce gozlerim açıldı
elinze saglık eylul, cok guzel gorunuyor...
teşekkür ederim canım sağolasınçok güzel görünüyor cidden ellerine sağlık canım başarılar dilerim yarışmada
ellerine ve düşüncne sağlık eylülüm yine gözlerimiz bayram etti midelerimizde etseydi iyi olucuktu amma
bol ama en bolundan şanslar
malesef sana bu kadar kendiin yapıp ye artık
sağol tatlımmmmmm
savuluuuun uleeeen eylülü çökertmeye geliyooooorummm
hııııı gel hadi gel
tamam sen istedin al sana biraz davuğundan ,biraz çökertmesinden ,biraz pataesinden ama patates olmaz onlar benimneyse biraz domteslerinden al sana al sana
sus kız vermem sana hiç birini domatesın kabuklarını al sen
çok ağır oldu bunu demiyecektin :84::84::84::84::84::84::84::84: