Tavuk Yemekleri Tavuklu Çökertme Kebabı (Osmanlı Sponsorluğunda '-' )

Genel değerlendirme puanınız ?

• 1 puan

OY: 5 11,6%
  • 2 puan

OY: 0 0,0%
  • 3 puan

OY: 3 7,0%
  • 4 puan

OY: 9 20,9%
  • 5 puan

OY: 26 60,5%

• Ankete Katılan
    43
hehe ennn sevdiğim yemeklerden biri..
benim bildiğim patatesler altta olur :26:
ama böyle de güzel görünüyor..
eline sağlıkkk

hehe

canım internette birbirinden farklı sunumlar vardı kiminde yoğurt en alttaydı kiminde patates kiminde de et benimkine de en çok bu yakışır diye byle yaptım bir de yoğurt üstte olunca alttakiler hiç gözükmüyo ki resimde o yüzdne

teşekkürler canım

Ben bilim bunu resmi görünce anladımm...
Başarılar beybiyyy

Ben ne zaman tavuk göğüslü bir yemek yapsam kimse beğenmiyor da yavan diye.Ama bak mantarlı domateslisi güzel oluyor.

Ben şeklini demedim patateslerin.Soyarken bırakmışsın bazılarında siyah siyah görünüyor onu dedim.Patatesin en kolay soyulma şekli yuvarlak yuvarlak kesip dilimlemek.İstediğin kadar ince yapabilirsin o zaman.

Eylül cüğüm ,ellerine sağlık oldukça leziz görünüyor.Bol şansların olsun canım
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Harika bir görüntü,ellerinize sağlık,başarılar.
teşekkürler canım

hımmm anladım canım evet öyle de olur tabi

hıı anladımmm ben kibrit çöpü gibi olmamış diye diyosun sandım oraları kestim sonra zaten canım sağol kuzum

bir de resimlerde niye salça var derseniz ilkten salça koyacaktım sonra vazgeçtim domates doğradım oda farklı açıdan olsun diye ekledim

Emeğine sağlık canım Düşündün düşündün sonunda bulmuşsun heeee Yarışmada başarılar..

Son düzenleme:
tam ögle vakti nasıl karnım acıktı... patates kızartmasını gorunce gozlerim açıldı

elinze saglık eylul, cok guzel gorunuyor...

çok güzel görünüyor cidden ellerine sağlık canım başarılar dilerim yarışmada

Emeğine sağlık canım Düşündün düşündün sonunda bulmuşsun heeee Yarışmada başarılar..
evet buldum tabi

sağol tatlım sanada
ellerinize sağlık çok hoş görüyor tabak.. güzel bir tarif olmuş
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
tam ögle vakti nasıl karnım acıktı... patates kızartmasını gorunce gozlerim açıldı

elinze saglık eylul, cok guzel gorunuyor...
insanın canı çekiyor valla
sağol canım
çok güzel görünüyor cidden ellerine sağlık canım başarılar dilerim yarışmada
teşekkür ederim canım sağolasın

ellerine ve düşüncne sağlık eylülüm yine gözlerimiz bayram etti midelerimizde etseydi iyi olucuktu amma
bol ama en bolundan şanslar

ellerine ve düşüncne sağlık eylülüm yine gözlerimiz bayram etti midelerimizde etseydi iyi olucuktu amma
bol ama en bolundan şanslar

malesef sana bu kadar kendiin yapıp ye artık

sağol tatlımmmmmm

tamam sen istedin al sana biraz davuğundan ,biraz çökertmesinden ,biraz pataesinden ama patates olmaz onlar benim neyse biraz domteslerinden al sana al sana

sus kız vermem sana hiç birini domatesın kabuklarını al sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…