Tavuk Yemekleri Tavuklu Çökertme Kebabı (Osmanlı Sponsorluğunda '-' )

Genel değerlendirme puanınız ?

• 1 puan

OY: 5 11,6%
  • 2 puan

OY: 0 0,0%
  • 3 puan

OY: 3 7,0%
  • 4 puan

OY: 9 20,9%
  • 5 puan

OY: 26 60,5%

• Ankete Katılan
    43
Yalnız onlar bildiğin patates olmuş kibrit çöpü olacaktı :KK20:

Ellerine sağlık :)

:KK60:

anca bu kadar :KK19: önce rendeyle yaptım ipince oldu onlar kzıarınca yok oldu bulamaç gibi :26:

bende ince ince doğradım olmuş biraz demiii :KK9:

sağol tatlımm
JC_cupidgirl.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK60:

anca bu kadar :KK19: önce rendeyle yaptım ipince oldu onlar kzıarınca yok oldu bulamaç gibi :26:

bende ince ince doğradım olmuş biraz demiii :KK9:

sağol tatlımm
JC_cupidgirl.gif

Yemek on numara beş yıldız olmuş onda sorun yok :KK70: patatesler biraz kibrit çöpü değil de şömine odunu gibi olmuş :KK1:

Eylül bu ne.:KK53:Çökertme kebabının tavuklu versiyonu hiç aklıma gelmemişti.Tavuk göğsünün yavanlığı sarımsaklı yoğurtla çok güzel giderilebilir.Güzel fikirmiş.:130:Çok beğendim.Yalnız patatesleri iyi soyamamışsın bir puan kırdım.:KK53:Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK16:

hehe ennn sevdiğim yemeklerden biri..
benim bildiğim patatesler altta olur :26:
ama böyle de güzel görünüyor..
eline sağlıkkk:KK9:

Eylül bu ne.:KK53:Çökertme kebabının tavuklu versiyonu hiç aklıma gelmemişti.Tavuk göğsünün yavanlığı sarımsaklı yoğurtla çok güzel giderilebilir.Güzel fikirmiş.:130:Çok beğendim.Yalnız patatesleri iyi soyamamışsın bir puan kırdım.:KK53:Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK16:

benim aklıma gelmedi zaten böyle bir yemek varmış sen bilmiyon :KK51::KK51::KK52::KK52::KK52:

yavan değildi ki domatesle sotelendi tek başına bile yenilebilirdi huuuh :63::KK1::KK1:

sen soyabiliyoo musun kibrit çöpü :KK30::KK30: anca bu kadar oldu idare ediverin önemli olan tadı :KK5::KK5::KK5::KK53::KK53:

sağol tatlım tişikürler :KK16::KK16:

X