Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Sağol canım
Kayınvalidenler geldi mi :26:

evet ablacım koşturmak yoruyor ya ... pazar günü de bende toplanılacak gün yapıyoruz ama plan dışı çok kalabalık oldu katılımcılar :44:ne yyapcağımı bilmiyorum... şaştım kaldım yirmi kişi ile ben tek başedemem ki

Canım teşekkür ederim Nasılsın

ablam benim ellerine sağlık hakettiğini düşündüğüm için oyum senin yemek çok lezzetli görünüyordu başarılar...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canımSıkıntı yapma herşey halledilir.Sen de kolay pratik şeyler hazırla:26:Hatta hafta içi vaktin varsa kurabiye,simit yapabilirsin buzluğa bile koysan olurBörek sar önceden dolaba koy o gün hemen pişirirsin

Bu konu da sana danışacaktım zaten ablacım ben bugün alışverişimi yapayım bi sana sorcaklarım ol cak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım bekliyorumSen becerikli hanımsın yaparsınHiç korkun olmasın

abla pasta fln dert değil yaparım yani beğenilr mi bilmiorum benm kaynvalidemin elleri ameliyatlı bir iş yapamıyor kadıncağız yani çay doldursun tabak tşısın yapamıyor tek ben olcam ondan korktum onca hatun gözümü korkuttu sayıyı duyunca been

Haklısın en zor kısmı o aslındaİnşaallah gelen misafirlerden yardımcı olan olur:26:
Ben çıkıyorum canım görüşürüzAkşam gelirim pikniğe gideceğiz birazdan

Selam kızlar.Nasılsınız?

23 Nisan Bayramımız kutlu olsun.

Haklısın en zor kısmı o aslındaİnşaallah gelen misafirlerden yardımcı olan olur:26:
Ben çıkıyorum canım görüşürüzAkşam gelirim pikniğe gideceğiz birazdan
İyi eğlenceler canım
Selam kızlar.Nasılsınız?

23 Nisan Bayramımız kutlu olsun.
Selam adracım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsın
:124::124:
Selamlarrr

kız citkirildim düş yakamdan
Selam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…