- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Sağol canım
Kayınvalidenler geldi mi :26:
Canım teşekkür ederimNasılsın
evet ablacımkoşturmak yoruyor ya ... pazar günü de bende toplanılacak gün yapıyoruz ama plan dışı çok kalabalık oldu katılımcılar :44:ne yyapcağımı bilmiyorum... şaştım kaldım yirmi kişi ile ben tek başedemem ki
ablam benim ellerine sağlık hakettiğini düşündüğüm için oyum senin yemek çok lezzetli görünüyordubaşarılar...
Allah kolaylık versin canımSıkıntı yapma herşey halledilir.Sen de kolay pratik şeyler hazırla:26:Hatta hafta içi vaktin varsa kurabiye,simit yapabilirsin buzluğa bile koysan olur Börek sar önceden dolaba koy o gün hemen pişirirsin
Bu konu da sana danışacaktım zaten ablacımben bugün alışverişimi yapayım bi sana sorcaklarım ol cak..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım bekliyorumSen becerikli hanımsın yaparsın Hiç korkun olmasın
abla pasta fln dert değil yaparım yani beğenilr mi bilmiorum benm kaynvalidemin elleri ameliyatlı bir iş yapamıyor kadıncağız yani çay doldursun tabak tşısın yapamıyor tek ben olcam ondan korktum onca hatun gözümü korkuttusayıyı duyunca been
Selamlarrr
kız citkirildim düş yakamdan
Selam kızlar.Nasılsınız?
23 Nisan Bayramımız kutlu olsun.
evet ablacımkoşturmak yoruyor ya ... pazar günü de bende toplanılacak gün yapıyoruz ama plan dışı çok kalabalık oldu katılımcılar :44:ne yyapcağımı bilmiyorum... şaştım kaldım yirmi kişi ile ben tek başedemem ki
ablam benim ellerine sağlık hakettiğini düşündüğüm için oyum senin yemek çok lezzetli görünüyordubaşarılar...
İyi eğlenceler canımHaklısın en zor kısmı o aslındaİnşaallah gelen misafirlerden yardımcı olan olur:26:
Ben çıkıyorum canım görüşürüzAkşam gelirim pikniğe gideceğiz birazdan
Selam adracım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsınSelam kızlar.Nasılsınız?
23 Nisan Bayramımız kutlu olsun.
Selam canımSelamlarrr
kız citkirildim düş yakamdan
Selam adra :) ben iyiyim sen nasılsın ?
Selam adra :) ben iyiyim sen nasılsın ?
Selam adracım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsın
:124::124:
iyiyim hamarat bayann sen nasılsın :)
Ben de iyiyim canım.
İyiyim canım.Nevoş piknikteymiş.Biz de takılsaydık ya peşine.
Ben de iyiyim canım benim
Allah iyilik versinntatilin tadını çıkarıyorum bilgisayar başında napalım :)