Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Kaç kategoridir kebaplar diyoruz olsun artık değil mi nevoşum:KK9: Tabi 1. de kabul ederse:KK14:
İyiyim canım benim, sen nasılsın iyileştin mi:KK19:

Evet istiyoruzEn Büyük KKAma illa isteyenler yarışmaya katılıyor sonra katılmak zorunda kalmayalım:KK30::KK60:
Yok canım nerde bugün yine çıktılar bir sürü sabah hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım birşey yok dedi sadece kansızlığım varmış .İlaç kullandığım halde:KK19:İğne yaptılar yarın yine yaptıracağım:KK31:

Evet istiyoruzEn Büyük KKAma illa isteyenler yarışmaya katılıyor sonra katılmak zorunda kalmayalım:KK30::KK60:
Yok canım nerde bugün yine çıktılar bir sürü sabah hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım birşey yok dedi sadece kansızlığım varmış .İlaç kullandığım halde:KK19:İğne yaptılar yarın yine yaptıracağım:KK31:

:KK60::KK60:Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani:KK52:
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim:KK19:

:KK60::KK60:Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani:KK52:
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim:KK19:

Aaaa yaparsın ya:KK19::KK52::KK52::KK52:Netten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum:KK60:
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktor:KK31:Çok hassas bir yapım var zaten:KK19:

Vuslat vuslat vuslat tabağın görünüşü yeter göz zevkim doydu :21::21:
Canım benim çok teşekkür ederim:KK19:Nasılsın:KK54:
Aaaa yaparsın ya:KK19::KK52::KK52::KK52:Netten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum:KK60:
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktor:KK31:Çok hassas bir yapım var zaten:KK19:
Diğer sitelerde ayrıntılı tarif yok:KK14:Burdan alıp yapıcam tarifi:KK53:
Evet canım mevsimsel olabilir:KK31: Hassas, narin nevoşum benim:KK19:

Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayım:KK60:Ben de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana:KK60:
:KK19::KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayım:KK60:Ben de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana:KK60:
:KK19::KK19::KK19::KK19:

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir:KK53::KK9:
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarım:KK23:Kontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum:KK9::KK9:

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir:KK53::KK9:
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarım:KK23:Kontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum:KK9::KK9:

Tamam kategori açılsın bakarız:18:Başka kategori seçsek iyi olacak:44:KK43:sesli düşündüm denir ya bende sesli yazdım galiba):KK52:
Tamam vereyim:KK9:Ben seni ararım :KK19:

Sağol canım iyiyim yemeğini gördüm daha iyi oldum :KK53: inş. Kazanırsın canım :KK48:

Tamam kategori açılsın bakarız:18:Başka kategori seçsek iyi olacak:44:KK43:sesli düşündüm denir ya bende sesli yazdım galiba):KK52:
Tamam vereyim:KK9:Ben seni ararım :KK19:

Sesli yazdın ha:KK60::KK60:
Bak şimdiden söyleyim ben ilk konuşmada heyecan yapıp utanırım, dilim dolanırsa mazur gör:KK69:

Havalarda güzelleşti piknik iyi gider :) kolay gelsin iyi eğlenceler :) :KK16::KK54:
Evet canım havalar çok güzel gidiyor:nazar:Kızlarımın arkadaşları ile pikniğe gideceğiz:KK55:Teşekkür ederim:KK16:
Sesli yazdın ha:KK60::KK60:
Bak şimdiden söyleyim ben ilk konuşmada heyecan yapıp utanırım, dilim dolanırsa mazur gör:KK69:
:KK17:Evet sesli yazdım:KK52:
Ben senden farklı değilim merak etme:KK9:En son Hanım Abla ile telden görüştüm kalpten gidiyordum:KK53:
:KK9::KK9:
Sağol canım, hayırlısı:KK19:

Görüşürüz canım, kolay gelsin:KK54:

Sağol canım:KK16:

X