• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Kaç kategoridir kebaplar diyoruz olsun artık değil mi nevoşum:9: Tabi 1. de kabul ederse:ssz:
İyiyim canım benim, sen nasılsın iyileştin mi:38:

Evet istiyoruz:kkk:Ama illa isteyenler yarışmaya katılıyor sonra katılmak zorunda kalmayalım:30::60:
Yok canım nerde bugün yine çıktılar bir sürü sabah hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım birşey yok dedi sadece kansızlığım varmış .İlaç kullandığım halde:19:İğne yaptılar yarın yine yaptıracağım:31:

Evet istiyoruz:kkk:Ama illa isteyenler yarışmaya katılıyor sonra katılmak zorunda kalmayalım:30::60:
Yok canım nerde bugün yine çıktılar bir sürü sabah hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım birşey yok dedi sadece kansızlığım varmış .İlaç kullandığım halde:19:İğne yaptılar yarın yine yaptıracağım:31:

:60::60:Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani:52:
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim:38:

:60::60:Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani:52:
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim:38:

Aaaa yaparsın ya:19::52::52::52:Netten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum:60:
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktor:31:Çok hassas bir yapım var zaten:19:

Vuslat vuslat vuslat tabağın görünüşü yeter göz zevkim doydu :21::21:
Canım benim çok teşekkür ederim:38:Nasılsın:54:
Aaaa yaparsın ya:19::52::52::52:Netten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum:60:
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktor:31:Çok hassas bir yapım var zaten:19:
Diğer sitelerde ayrıntılı tarif yok:ssz:Burdan alıp yapıcam tarifi:27:
Evet canım mevsimsel olabilir:31: Hassas, narin nevoşum benim:29:

Canım benim çok teşekkür ederim:38:Nasılsın:54:

Diğer sitelerde ayrıntılı tarif yok:ssz:Burdan alıp yapıcam tarifi:27:
Evet canım mevsimsel olabilir:31: Hassas, narin nevoşum benim:29:

Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayım:60:Ben de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana:60:
:38::38::38::38:

Son düzenleme:
Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayım:60:Ben de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana:60:
:38::38::38::38:

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir:27::9:
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarım:23:Kontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum:9::9:

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir:27::9:
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarım:23:Kontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum:9::9:

Tamam kategori açılsın bakarız:18:Başka kategori seçsek iyi olacak:44:(sesli düşündüm denir ya bende sesli yazdım galiba):52:
Tamam vereyim:9:Ben seni ararım :29:

Havalarda güzelleşti piknik iyi gider :) kolay gelsin iyi eğlenceler :) :16::54:
Evet canım havalar çok güzel gidiyor:nazar:Kızlarımın arkadaşları ile pikniğe gideceğiz:10:Teşekkür ederim:16:
Sesli yazdın ha:60::60:
Bak şimdiden söyleyim ben ilk konuşmada heyecan yapıp utanırım, dilim dolanırsa mazur gör:69:
:17:Evet sesli yazdım:52:
Ben senden farklı değilim merak etme:9:En son Hanım Abla ile telden görüştüm kalpten gidiyordum:27:
:9::9:
Sağol canım, hayırlısı:38:

Görüşürüz canım, kolay gelsin:54:

Sağol canım:16:

Back