Biliyorum sığarsın sen her yereSen gel ben bulurum sana yer
İyi geçti canım sağolAma benim allerjim var galiba dışarı çıkınca her yerim kabarıyor
Hepsi birbirine karıştı ya bendebünyem kaldıramıyor tırda olabilir
Aklına geldim
Çok özür dilerim canımAklına geldim
Canım benim İnşaAllah, bir gün kısmet olur çok isterim seninle tanışmayı
Anlaşıldı nevoşum seni bahar çarpmışİnşaAllah geçer canım bir an önce
Yine hastalık vurdu herkesi yaBende de 2 gün mide ağrısı, bulantısı istifar vardı
Çok şükür geçti
Birileri küsmüş mü
Çok özür dilerim canımİnan bu ara çok yoğunum mesajların çoğunu kaçırıyorum alıntılara cevap verip duruyorum
Ben de hem koşuşturuyorum hemde kaşıntıdan ölüyorum 2 gündür iğne yaptırıyorum hiç değişiklik yok
İnşaallah canım
Evet bahar çarptı ve çok fenaİnşaallah
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yine hastalık vurdu herkesi yaBende de 2 gün mide ağrısı, bulantısı istifar vardı
Çok şükür geçti
Birileri küsmüş mü
Yok canım benimÇok özür dilerim canımİnan bu ara çok yoğunum mesajların çoğunu kaçırıyorum alıntılara cevap verip duruyorum
Ben de hem koşuşturuyorum hemde kaşıntıdan ölüyorum 2 gündür iğne yaptırıyorum hiç değişiklik yok
İnşaallah canım
Evet bahar çarptı ve çok fenaİnşaallah
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendinebenim gibi doktora üşüngeç olmayın benimde oldu istifa hata serum dönüşü yolun ortasına aklıma geçtikçe çıldırıyorum
Ben zor küserim biraz
Yok canım benimbenimki sadece biraz gönül koyma oldu sevdiğinden beklersin ya
Canım araştırma hastanesinde alerji testi yaptır ne reyakson gösterdiğin çıkar :26:
İnşaallah canımHavalar düzelmeye başladı, geçer canım kısa zamanda
Ben de çok beğeniyorum ama kimse beni beğenmiyorNevoş kuşları 3 lemiş, biz bir de kaldık
O kadar kişiyi beğeniyorum, dönüp karşılık vermiyor kimse
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinebenim gibi doktora üşüngeç olmayın benimde oldu istifa hata serum dönüşü yolun ortasına aklıma geçtikçe çıldırıyorum
Ben zor küserim biraz
Yok canım benimbenimki sadece biraz gönül koyma oldu sevdiğinden beklersin ya
Canım araştırma hastanesinde alerji testi yaptır ne reyakson gösterdiğin çıkar :26:
Çok şükür geçti
Nevoş kuşları 3 lemiş, biz bir de kaldık
O kadar kişiyi beğeniyorum, dönüp karşılık vermiyor kimse
Nevoşum ben seni beğenemiyorum şu anİnşaallah canım10 gün oldu
Ben de çok beğeniyorum ama kimse beni beğenmiyor
Canım geçen yıl yaptırmıştım toza Allerjim olduğu çıkmıştı ama şimdi başka boyuta geçmiş olabilir:44:
Sanada geçmiş olsun canım
Öyle mi diyorsunBizde zor olur 3açtığımız konuları beğenseler var ya kuş manyağı olurumda olmuyo işte
Boşver bunlarınki civciv bizimki belki büyük tavuk olurpişiriz yeriz
Bende öyle aslında haftalar önce var bir şeylerde gitmedim büyüdü sonunda yedim 2 şişe serum oturdum aşağıSağol canım
Ben komalık olmadığım sürece dr.a gitmem
En son geçen yaz acillik oldum ona bile gitmiyordum eşim arabaya atıp zorla götürdü
Ben aşırı derece alınganımdır, yıkarım ortalığı
Canım ihmal etme bu tür alerjiler farklı boyutlara çıkıyor Allah korusun astım gibiİnşaallah canım10 gün oldu
Ben de çok beğeniyorum ama kimse beni beğenmiyor
Canım geçen yıl yaptırmıştım toza Allerjim olduğu çıkmıştı ama şimdi başka boyuta geçmiş olabilir:44:
Sanada geçmiş olsun canım
Nevoşum ben seni beğenemiyorum şu an
Sağol canım
Öyle mi diyorsun
Bizde zor olur 3açtığımız konuları beğenseler var ya kuş manyağı olurumda olmuyo işte
Boşver bunlarınki civciv bizimki belki büyüyüb tavuk olurpişiriz yeriz
Nevoşum ben seni beğenemiyorum şu an
Sağol canım
Öyle mi diyorsun
Bende öyle aslında haftalar önce var bir şeylerde gitmedim büyüdü sonunda yedim 2 şişe serum oturdum aşağı
Canım ihmal etme bu tür alerjiler farklı boyutlara çıkıyor Allah korusun astım gibi
Bende öyle aslında haftalar önce var bir şeylerde gitmedim büyüdü sonunda yedim 2 şişe serum oturdum aşağı
Canım ihmal etme bu tür alerjiler farklı boyutlara çıkıyor Allah korusun astım gibi
Canım inan fırsatım olmuyor dün acile gidebildim sadece kızların okuldan hastaneye gitme imkanım olmadıAma gitmem şart oldu
Benim tavuğum sarı kırmızı olsunBence bize tavuk verecekler
Canım inan fırsatım olmuyor dün acile gidebildim sadece kızların okuldan hastaneye gitme imkanım olmadıAma gitmem şart oldu
Öyle canımTabi canım olmuyor çoçuklar oluncaama git ihmal etme
Benim tavuğum sarı kırmızı olsunBu civcivlerin rengini beğenmedim ben
Git canım ihmal etmeBen herkese dr.a gidin derim ama kendim gitmem
Ben de acile gittiğim zaman hemen tahlil yapmışlardı, kum döküyormuşum meğer
Böbreklerimin ağrısından ağlamıştım akşama kadarArada koca lafı dinlemek gerekiyormuş